Şimdi Ara

Arkadaşıma hediye alacağım [Yardım..]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kız arkadaşımın doğum günü var 2 hafta sonra.. Ona unutamayacağı bir hediye almak istiyorum.. Okul açıldığında tanıştık.. Ben Lise 3 o ise Lise 2.. Çok iyi anlaşıyoruz birbirimizi çok iyi anlıyoruz ve 1 haftada çok yakın arkadaş olduk.. Ona güzel bir hediye almak istiyorum.

Öğrenciyim.. 20-30 lirayı geçmezse hediye fiyatı sevinirim, ki zaten abartı bişey istemiyorum..

Önerilerinizi, varsa orjinal fikirlerinizi, hatta "ben kız arkadaşıma şunu aldığımda çok beğenmişti" diyebileceğiniz hediyeleri bekliyorum..

Birde hediyeye göre ona o hediyeyi verme senaryolarıda kurarsanız sevinirim

Keyifli bi topic olsun Yukarda dursun

Teşekkürler şimdiden

• Aylık 30 lira taksit ile xbox 360 al.

Kesinlikle unutamayacağı bir hediye olur.
  • Karakalemle resmini çizdir.

Benim manitanın da doğum günü var 1 ay sonra, ben GFB Angels atkısı almayı düşünüyorum ama yanına ek birşey daha almak istiyorum. Bana da fikir verin.

İNANDIK SİZE BU SENE, GÖRMEK İSTERİZ ŞAMPİYONLUKLAR İÇİNDE, ŞAMPİYON OLUNCA TÜM TÜRKİYE, İNLEYECEK EN BÜYÜK KANARYA DİYE !
  • _____________________________

İNANDIK SİZE BU SENE, GÖRMEK İSTERİZ ŞAMPİYONLUKLAR İÇİNDE, ŞAMPİYON OLUNCA TÜM TÜRKİYE, İNLEYECEK EN BÜYÜK KANARYA DİYE !
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ras el Gethi ~

Karakalemle resmini çizdir.

Benim manitanın da doğum günü var 1 ay sonra, ben GFB Angels atkısı almayı düşünüyorum ama yanına ek birşey daha almak istiyorum. Bana da fikir verin.

Güzel fikir dostum ama daha onu yeni yeni tanıyorum.. Severmi ki? Karakalem olayı kafama yattı teşekkürkler, bu arada sen portre mi yaptıracaksın yani karakalemin boyutu ne olacak?

@FaLkenAuGe

Oha kız dedik

• www.portremiciz.com

(hayır, komisyon almıyorum)
    Daha Fazla Göster
  • sigara içiyor musunuz?

bunu al...

http://urun.gittigidiyor.com/ORJINAL-TOGETHER-FOREVER-2-ADET-ZIPPO_W0QQidZZ22256211

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uzaktan Kumandan -- 30 Kasım 2009; 13:05:16 >
    itler bile gülecek kimsesizliğimize ...
  • Çok güzel görüntülü olan bir ışık aleti olanları düşünebilirsin. Mesala;

Arkadaşıma hediye alacağım [Yardım..]

Steam: igneli7
    Psn: igneli
  • Yukarı
  • Resmini çizdirebilirsin sanırım 20 liraya falan mal olur. Resimden iki tane yaptırıp " Bu güzelliği benimde sürekli görme hakkım olduğunu düşündüm" dersin.Emin ol çok tatlısın bıdıcaaaaan diycektir

Veya gene yazıyorum her yere yazdığım gibi bir kutu çikolata al hepsinden çok küçük ısır "Hepsini denedim,hiçbiri senin kadar tatlı değildi." yazabilirsin biraz klasik olur ama hoştur işe yarar

70 lira falan ayırırsan iyi bir parfümün 50 cl olanını alabilirsin.

Gümüş kolye alabilirsin.

Daha gelirse yazarım

• zamunda üyelik hediye et

Orijinalden alıntı: bonobopanzer

Resmini çizdirebilirsin sanırım 20 liraya falan mal olur. Resimden iki tane yaptırıp " Bu güzelliği benimde sürekli görme hakkım olduğunu düşündüm" dersin.Emin ol çok tatlısın bıdıcaaaaan diycektir

Veya gene yazıyorum her yere yazdığım gibi bir kutu çikolata al hepsinden çok küçük ısır "Hepsini denedim,hiçbiri senin kadar tatlı değildi." yazabilirsin biraz klasik olur ama hoştur işe yarar

Gümüş kolye alabilirsin.

Daha gelirse yazarım

en güzeli buydu

• hayır bnm ki tamam mı ben sahsen unutmazdım
    quote:

Orijinalden alıntı: Scolerr®

quote:

Orijinalden alıntı: bonobopanzer

Resmini çizdirebilirsin sanırım 20 liraya falan mal olur. Resimden iki tane yaptırıp " Bu güzelliği benimde sürekli görme hakkım olduğunu düşündüm" dersin.Emin ol çok tatlısın bıdıcaaaaan diycektir

Gümüş kolye alabilirsin.

Daha gelirse yazarım

en güzeli buydu

• Yani lafın dönüp dolaştığı yer şu ki aldığın hediye değil sunuş tarzın önemli
    Git ayna al "Bu güzelliği senin de sürekli görme hakkın olduğunu düşündüm" dersin Ayh lütfügül çok şekersaaaan devabını alacaksın dediğimi yap ama öyle utanıp sıkılma yok

kolye alırsam nasıl vermeliyim arkadaşlar sizce?
    Yetenek, sükunet içinde ortaya çıkar. Karakter ise dünyanın fırtınaları içinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meaningléss

zaten söyledim senaryolarıda yazın diye..

kolye alırsam nasıl vermeliyim arkadaşlar sizce?

Boşver kolye alma şimdi yazamadım ona bi senaryo
  • Saçma saçma şeyler alma önümüz kış.Ona eldiven ile atkı al ama şöyle olmalı çocuksu senin bakıp 100 sene de geçse giymeyeceğin bir tarz olmalı biraz da incikli boncuklu. Ben doğun günün de herkes takılar kolyeler vs aldı ben 5 liraya onu aldım sevinç den havalara uçtu. Dediğim gibi ne kadar tuhaf ve cins olursa o kadar hoşuna gider.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.