Bildirim
[AMD DRIVER ANA KONU] AMD Adrenalin Edition 25.8.1 WHQL (FSR4-AFMF2.1-RSR) (194. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü,
3 Mobil

Giriş
-
Driver Packaging Version
15.30.1025.1001-151129a-297019E -
Teşekkürler.Beta sürümü indirmiştim. Bir bilinç kaybı yaşadım beta sürümü kurdum mu kurmadım mı diye. -
Gözle görülür şekilde performans artışı yaşadım. Ekran kartım hd7850. Csgo da ki akıcılığı görünce inanamadım. İyi bir güncelleme olmuş bence. -
Kurulum ekranında Gaming evolved yazılımını kurmazsaniz o sağ tık menüsü gelmiyor. Yeni bir saçmalık işte.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba arkadaşlar Windows 10 hd radeon 7950 kullanmaktayım şuan bir seçim yapacak olur isek 15.7.1'mi önerirsiniz yoksa 15.11.1'mi ? bu arada bilgi sahibi olan varmı imzalı sürücü ne zaman çıkar ? -
Bence kurma. Windows 10 kullanan çoğu arkadaş sorun yaşadı forumda. -
anladım sağolasın.. -
quote:
Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tenshou
Kurulum ekranında Gaming evolved yazılımını kurmazsaniz o sağ tık menüsü gelmiyor. Yeni bir saçmalık işte.
Geliyor hocam, öyle bir şey yok. Gaming Evolved opsiyonel bir yazılım, radeon ayarları ile alakası yok. O hariç her şeyi kurmalısınız. Gelmiyorsa sorun sizlerdedir haberiniz olsun.
Edit: yahu ben niye adam etiketleyemiyorum, silik gösteriyor?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kalradyalı -- 4 Aralık 2015; 14:38:07 > -
Bir kaç defa kurulum yaptım hotfix gelmeden önce ve gelmedi o yazılımı kurmadığım zaman. Hotfix ile düzelttiler mi bilmiyorum. -
driver'ı kurarken her şeyi işaretledim ama ne yapmam gerekiyor şimdi ?? -
-
Windows 8.1 de sorun yok hatta biraz iyileşme var diyebilirim sorun bence Windows 10'da 10a geçmedim geçmem de bir yıl kadar sistemin tam oturması lazım... -
Evet sorunlar Crimson ile başladı bende de. Crimson öncesi hiç bir sorunum yoktu. Hotfix sürücüsü de stabil değil. Oyunlarda parlamalar oluyor bende. -
adamsın sen ya çok sağol oldu -
Crimson çok sorunlu starcraft 2 bozuk wordwarship bozuk
Asus HD7790 2 GB kartım var. 8.1 kullanıyorum. Sürücüyü kurmamı önerir misiniz? -
Watchdogs ta high ayarlarda oynayamadığım oyunu ultra da rahat şekilde oynayabiliyorum sanırsam amd yazılım konusunda kartların nvidia destekli oyunları daha rahat çalıştırması için epey uğraşmış
ancak bir yeri yaparken bir yeri bozmuş. İleriki zamanlarda bu sürücülerin optimizasyonu sağladıkça sorunlar da ortadan kalkacaktır.
quote:
Orijinalden alıntı: Amdfx41
Crimson ile hotfix yapmadan win 7 de sc2 kullanıyorum hemdw 2k ultra yağ gibi akıyor 7870xt.
İşletim sisteminiz nedir.
quote:
Orijinalden alıntı: selmand
quote:
Orijinalden alıntı: Amdfx41
Crimson ile hotfix yapmadan win 7 de sc2 kullanıyorum hemdw 2k ultra yağ gibi akıyor 7870xt.
İşletim sisteminiz nedir.
Windows 10
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X