Şimdi Ara

Yeni S60 T4 mı Insignia 1.6T 180PS mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
11.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ailemize yeni araba almaya karar verdik D sınıfı (bende) 2 araba arasında karar kıldım...
    2 arabada çok güzel makinalar S60 için fazladan 10K vermeye değermi kullanan varsa yorumlarını benden esirgemesinler...

Teşekkür ederim
    Not:Dizel önermeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StreamRolleR -- 16 Nisan 2011; 17:27:58 >

MSI Z690 Unify-X| Intel i9 14900KF SP104 Godbin |MSI Suprim Liquid X 4090 + Phanteks T30-12| 2x24GB Corsair Dominator Titanium 7800mhz | HAVN HS420 | MSI Ai1300P | Corsair MP600 PRO XT 1TB|Corsair Titan RX 360 |
    Gaming Gears Entertainment Setup
    LG 48 C5 OLED | Dualsense Midnight Black Controller | Ipad Pro 12.9 M2|Airpods Pro 2 |Apple Watch Series 8 45mm, iPhone 15 Pro Natural Titanium
    Creator of Antec 1200 SuSeSi 2009-2011 | StreaMRoLLeR AC Origins Theme | StreaMRoLLeR Nature Theme Setup2023 | Best Lego Adventurers Collection in Turkiye
  • Valla S60 için her şeye değer...Ben Volvo alın diyorum. Kesinlikle ama kesinlikle Volvo

Orijinalden alıntı: gorkemuse

Valla S60 için her şeye değer...Ben Volvo alın diyorum. Kesinlikle ama kesinlikle Volvo
    kesinlikle volvo...

Orijinalden alıntı: 038poyraz

Vectra şimdilerde ne ise İnsignia da ileride aynısı olacaktır, ancak Volvo s60 ı bence yasamaya deger...
    Tamam arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim
    Hocam eskiden bizde 1992 Vectra(Almanyadan alınmıştı) vardı bi kere yolda bırakmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StreamRolleR -- 16 Nisan 2011; 17:54:59 >
    MSI Z690 Unify-X| Intel i9 14900KF SP104 Godbin |MSI Suprim Liquid X 4090 + Phanteks T30-12| 2x24GB Corsair Dominator Titanium 7800mhz | HAVN HS420 | MSI Ai1300P | Corsair MP600 PRO XT 1TB|Corsair Titan RX 360 |
    LG 48 C5 OLED | Dualsense Midnight Black Controller | Ipad Pro 12.9 M2|Airpods Pro 2 |Apple Watch Series 8 45mm, iPhone 15 Pro Natural Titanium
    Creator of Antec 1200 SuSeSi 2009-2011 | StreaMRoLLeR AC Origins Theme | StreaMRoLLeR Nature Theme Setup2023 | Best Lego Adventurers Collection in Turkiye
  • quote:

Orijinalden alıntı: StreamRolleR

Tamam arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim
    Hocam eskiden bizde 1992 Vectra(Almanyadan alınmıştı) vardı bi kere yolda bırakmadı

Alıntıları Göster
    Şimdi donanımlı bir s60 80 bin tlden aşağı olmaz 90 a kadar yolu var..

Yani benzer donanımlı bir insignia ile 10 bin tl fark değil yaklaşık 20 bin tl fark oluyor ona göre hesaplayın..

Eğer 90 a kadar çıkacaksanızda s60 yerine makyajlı c serisi alın derim..

• quote:

Orijinalden alıntı: DH-ALEMDAR

Şimdi donanımlı bir s60 80 bin tlden aşağı olmaz 90 a kadar yolu var..

Yani benzer donanımlı bir insignia ile 10 bin tl fark değil yaklaşık 20 bin tl fark oluyor ona göre hesaplayın..

Eğer 90 a kadar çıkacaksanızda s60 yerine makyajlı c serisi alın derim..

Alıntıları Göster
    s60 ın küçücuk bagajı canınızı sıkmıcaksa s60 :)
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: HoLY.oNE

s60 ın küçücuk bagajı canınızı sıkmıcaksa s60 :)

Alıntıları Göster
    karar vermek pek zor olmasa gerek.

T4 S60 sadece otomatik vitesle

1.6 T Insignia sadece düz vitesle
    satılıyor.

herhalde alınacak aracın otomatik ya da düz vites olması, hangi model olacağından önce verilmesi gereken bir karar.
    Otomatikse Volvo, değilse Opel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kalsiyum 17

satılıyor.

herhalde alınacak aracın otomatik ya da düz vites olması, hangi model olacağından önce verilmesi gereken bir karar.

Alıntıları Göster
    Insignia'nın iç hacmi ve bagajı daha geniş, (bence) tasarımı da daha can alıcı.

Öte yandan 6-ileri çift kavramalı şanzıman, tipik volvo güvenliği ve kalitesi, 180hp ecoboost motor gibi etkenler de Volvoya yönlendirebilir, zor seçim, otomatik şanzımandan dolayı Volvo derdim ben.
    Insignia'da Hill Holder mevcut, şanzıman geçişleri çok tok, debriajı rahat ancak yine de D segmentine manuel vites yakıştıramıyorum artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: Janjan

Insignia'nın iç hacmi ve bagajı daha geniş, (bence) tasarımı da daha can alıcı.

Öte yandan 6-ileri çift kavramalı şanzıman, tipik volvo güvenliği ve kalitesi, 180hp ecoboost motor gibi etkenler de Volvoya yönlendirebilir, zor seçim, otomatik şanzımandan dolayı Volvo derdim ben.
    Insignia'da Hill Holder mevcut, şanzıman geçişleri çok tok, debriajı rahat ancak yine de D segmentine manuel vites yakıştıramıyorum artık.

Alıntıları Göster
    çift kavrama vites, overboost, isveç çeliği, vs.vs bunlar önemli şeyler ayrıca opelin şanzıman rezalet(miş)

Volvoda karar kıldım hepinize teşekkürler

• Pişman olmayacağın bir tercih yaptın bence, guzel günler dileğiyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: can bora

satılıyor.

Sende bir muhendis beyni oldugunu dusunuyorum son zamanlarda

Not: bu bir iltifat idi

W220 S500L V8 Automat. (Satıldı)

• quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

quote:

Orijinalden alıntı: can bora

satılıyor.

Sende bir muhendis beyni oldugunu dusunuyorum son zamanlarda

Not: bu bir iltifat idi

Alıntıları Göster
    volvo'ya ya bugün zam geldi. 71000 olan baz t4 s60 77600 oldu. fiyatlardan haberiniz vardır umarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Chandler Bing

volvo'ya ya bugün zam geldi. 71000 olan baz t4 s60 77600 oldu. fiyatlardan haberiniz vardır umarım.

Alıntıları Göster
    S60'la iyi tutturdu volvo valla helal olsun :)

S60 al derim özellikle sorunsuzluk ve sağlamlık açısından düşünüyorsan. Bunun yanında yeni kasa,powershift şanzıman,marka imajı gibi açılardan volvo daha önde gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the best or nothing -- 16 Nisan 2011; 20:48:50 >

Orijinalden alıntı: the best or nothing

S60'la iyi tutturdu volvo valla helal olsun :)

S60 al derim özellikle sorunsuzluk ve sağlamlık açısından düşünüyorsan. Bunun yanında yeni kasa,powershift şanzıman,marka imajı gibi açılardan volvo daha önde gelir.

Alıntıları Göster
    İyi bir donanımlısı 85-90 arasında ama değer volvo için ve unutmaki powershift sanzumana sahip volvo t4 o yüzden kesinlikle volvo ama manuelci ve daha hesaplı olacağı için artan parayı yakıt yaparım bayağı bir rahat ederim dersen insignia öneririm ikiside performans ve bastınmı fazla yakıt yakma konusunda seni üzmez.......

• quote:

Orijinalden alıntı: muharrem.05

İyi bir donanımlısı 85-90 arasında ama değer volvo için ve unutmaki powershift sanzumana sahip volvo t4 o yüzden kesinlikle volvo ama manuelci ve daha hesaplı olacağı için artan parayı yakıt yaparım bayağı bir rahat ederim dersen insignia öneririm ikiside performans ve bastınmı fazla yakıt yakma konusunda seni üzmez.......

Alıntıları Göster
    Manuel mi otomatik mi önce ona karar vermeniz gerekiyor.Eğer otomatikse S60,manuel ise İnsignia.

• quote:

Orijinalden alıntı: canvarol

Manuel mi otomatik mi önce ona karar vermeniz gerekiyor.Eğer otomatikse S60,manuel ise İnsignia.

Alıntıları Göster
    Volvo bu tarz markalarla kıyaslanmamalı bence. Sadece 10.000 liralık bir fark size fazla gelecekse Insignia alınabilir. Aksi takdirde her türlü S60.

Orijinalden alıntı: StreamRolleR

çift kavrama vites, overboost, isveç çeliği, vs.vs bunlar önemli şeyler ayrıca opelin şanzıman rezalet(miş)

Volvoda karar kıldım hepinize teşekkürler

Alıntıları Göster
    bende geçen gün baktım s60 lara,bagaj için 380 lt yazıyor ama golf'ün bagajına 350 lt deniyorsa s60 ın bagajı 500 lt ,bence bagajı gayet büyük,91,500 tl ye advance ve premium paket 1,6 t için fiyat aldım,araçta direksiyon hidroliğini bile 3 tercihten birini seçip hafızaya alabiliyorsun,bende çok beğendim,hayırlı olsun güle güle kullanın.

• quote:

Orijinalden alıntı: time_keeper

Volvo bu tarz markalarla kıyaslanmamalı bence. Sadece 10.000 liralık bir fark size fazla gelecekse Insignia alınabilir. Aksi takdirde her türlü S60.

+1

Orijinalden alıntı: Preso

quote:

Orijinalden alıntı: time_keeper

+1

Alıntıları Göster
    Bizim patronun arabası S60(T5 - 260Hp), her bindiğimde aşık oluyorum yahu.

dipnot: 0-100 : 6.5sn

Hayranlıktan yorum yazmayı unuttum, S60 alın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Helldancer -- 17 Mayıs 2011; 18:15:13 >
    Eğer bir millet, iktidarda bulunan kişilerin alçaklığını, hırsızlığını, yalnızca kendi siyasi görüşünden olduğu için görmezden geliyorsa, o millet erdemini yitirmiştir. Erdemini yitiren millet, bir gün vatanını da yitirmeye mahkumdur. NICCOLO MACHIAVELLI

Battletag = dMbHeLL#2466

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.