Fiat egea 1.3 urban plus mi yeni clio 1.0 tce touch mi
-
-
Egea, net.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Egea alirken ben de clio ya alici gozle bakmistim. Aninda clio yu sildim. Biz de iki cocuklu bir aileyiz. Manasiz olurdu. Bagajin hakkini veririz.
Çocukları kucağına alsan yine sığamazsın Clio'ya
-
Egea tabi ki. Pandemi doneminde en az zam yapan marka. Makyajlaninca fazla.zam yapacaklar muhtemelen -
Egea al hocam. Urban plus'a da gerek yok. Yani şöyle söyleyeyim. Easy modeli yani en boşu ile kıyasla özelliklerini. Eğer gerçekten İhtiyaç ve gerçekten kullanacaksan urban plus al. Eee yok boşu da yeter dersen extra para verme Egea'ya
Ben 2019 easy e biniyorum. Şirket aracı ve bana yetiyor.
Ama Egea al. Clio çok küçük. Bagaj yetmez. Arka koltuklar dar. Tavana kafa çarpıyor. İç kısımlar tıkış tıkış. 3 sene de 1.5 dci clio kullandım :)
-
0.9 clio sahibi olarak kesinlikle egea almalısın. clionun arka koltuklarına bırak yetişkini, çocuk bile zor sığar. benim arka koltuk derdim olmadığı için ve egeanın 1.4ünden bile daha ucuza aldığım için clio tercih ettim ama 2 çocukla kesinlikle egea.
-
Tabiki Egea hocam. Tartışmasız. Hem donanımlı hem geniş hemde konforlu
-
egea ama hb yada sw kasa. bagajı daha kullanışlı.
Bizde de çocuk var o yüzden ucuz ve geniş bagajlı araç bakıyorum egeanın hb bagajı sedandan daha mı geniş oluyor?quote:
Orijinalden alıntı: suatcagdas
egea ama hb yada sw kasa. bagajı daha kullanışlı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Egea sedanin bagaji c sinifi araclara gore daha geniş. Egea hb bagaji da oldukca genistir hacim olarak sedan daha genis olsa da yükleme ve kullanim olarak hb kasa daha iyi.
Evdeki 2 aracim sedan olmasina rağmen bazen hb arıyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: Cellestin
Bizde de çocuk var o yüzden ucuz ve geniş bagajlı araç bakıyorum egeanın hb bagajı sedandan daha mı geniş oluyor?
Alıntıları GösterDaha geniş değil, daha kullanışlı. SW alırsanız hem geniş hem kullanışlı. Sedanların yükleme ağzı dar oluyor çocuk arabası vs yüklemek zor olabilir bilmiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X