Şimdi Ara

DH PS3 ORİJİNAL OYUN DESTEKÇİLERİ KULÜBÜ / KONUYU SAHİPLENECEK BİRİ? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.292
Cevap
12
Favori
208.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: beebron

elimin altında sürekli 3 bilgisayar,hatta laptopu da sayarsam 4 bilgisayar var..iş yerimde,kendi evimde ve babamlarda..
    geçenlerde bi temizlik yapayım dedim,yalan gelmesin tamı tamına 4 büyük torba cd-dvd attım evden,tamamı korsan..ki nerdeyse son 7-8 aydır almıyorum bile,sınırsız int yaptım 2 yerde,akşama kur sabaha hazırdı oyunlar..bugüne kadar sadece 2 oyun orj aldım bilgisayara..1.si pes2009 kardeşim istedi diye,2.si cm2010 türkçe diye(1 kere oynayıp başkasına verdim)..attığım için bilgisayarda da orjinale geçtim sanılmasın..
    ps3 le tanışalı 3-4 ay oldu ve bugune kadar neden almadım diye kendime kızıyorum şuan..elimde 10 tane oyun var,ve ben daha sadece 2 sini oynuyorum,kalan 8ine sadece çalışıyormu diye bi baktım, bilgisayarda korsan oyundan kalma bi alışkanlık olsa gerek :))
    demem şu ki ps3 aldıktan sonra oyunlardan zevk almaya başladım,neydi o ya bir ton oyuna resmen tecavüz eder gibi saldırıp gram zevk almadan oynamalar..
    şimdi bilgisayarda oyun bile oynayamıyorum..elimin altında yüzlerce oyun,indirilmeyi bekliyor ama ben sırasını bekliyorum,çoğunu ps3 te oynuyacam..
    bana bu zevki veren kesinlikle orjinal oyun kullanmam,çünkü ederi kadar kıymetli bunu çok iyi biliyorum..
    en ince detayına kadar oynamak,gerçekten çok zevkli :))
    benide listenize eklerseniz memnun olurum,saygılar..

Alıntıları Göster
    Listeler güncel...

Orijinal konusunda demek ki bir oluşum var ülkemizde ki, bir forumda şu kadar insan orijinal oyuna destek çıkıyor. Bu tip gelişmeleri görmek sevindirici, diğer taraftan KZ3 yanında Uncharted 3, Infamous gibi oyunların da Türkçe çıkabilecek olması ihtimalini bile düşünmek çok güzel. Umarım bizler orijinale devam ederiz, Sony Türkçe oyunlara...

• quote:

Orijinalden alıntı: SolidRock

Listeler güncel...

Orijinal konusunda demek ki bir oluşum var ülkemizde ki, bir forumda şu kadar insan orijinal oyuna destek çıkıyor. Bu tip gelişmeleri görmek sevindirici, diğer taraftan KZ3 yanında Uncharted 3, Infamous gibi oyunların da Türkçe çıkabilecek olması ihtimalini bile düşünmek çok güzel. Umarım bizler orijinale devam ederiz, Sony Türkçe oyunlara...

Alıntıları Göster
    benide ekle

• quote:

Orijinalden alıntı: iscanthere

hocam benim fikrim de şudur ki biz orjinal kullandıkça microsof bu ülke orjinal kullanıyormuş desin. pişman olsun resmi olarak girmediğine. korsan olarak kullanılan her xbox 360 ile microsoftun yaptığı açıklamaları haklı çıkarıyorsunuz.

ne diyeyim. o zaman pc de oyun oynuyorsanız en azından onda orjinal alın. belki o tarafta da gelişmeler olur.

Alıntıları Göster
    Yaz beni de Mehmet Ali abi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Opricnik

benide ekle

Alıntıları Göster
    Beni de ekleyebilirsiniz...

"Her şey güzel olacak"
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daxteroy

Yaz beni de Mehmet Ali abi.

Alıntıları Göster
    Afedersiniz ama küçük bir şoktayım, konuya daha bakarken Infamous 2 ve Uncharted 3'ün Türkçe olacağı haberlerini aldım. İnanılmaz bir gelişme ve bu orijinal oyuna desteğin önemini daha da arttıran bir olay. Şahsen korsan kullanan arkadaşlara bir şey dediğim yok ama lütfen bu gelişmeleri gözönüne alsınlar. Bu kadar hizmeti dikkate almamak bindiğin dalı kesmek gibi bir şeydir diye düşünüyorum. Umarım çok az kişi konsolunu kırdırır. Şu an hiç olmadığı kadar desteğe ihtiyacı var orijinal oyun satışlarının...

• Orjinal oyuna destek...

Lütfen benide ekleyiniz... 25'e yakın oyunum var ve hepsi orjinal...

orjinal ps3 forewer...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufozgiray2

Orjinal oyuna destek...

Lütfen benide ekleyiniz... 25'e yakın oyunum var ve hepsi orjinal...

orjinal ps3 forewer...
    SolidRock,Konuya duyulan ilgiye bakılınca Türkiyede Orjinal oyunculuğun hiç azımsanmıyacak seviyede olduğu aşikar umarım böyle devam eder bu arada imza işini halledebildinmi?

Orijinalden alıntı: By Salus

SolidRock,Konuya duyulan ilgiye bakılınca Türkiyede Orjinal oyunculuğun hiç azımsanmıyacak seviyede olduğu aşikar umarım böyle devam eder bu arada imza işini halledebildinmi?

Alıntıları Göster
    Eve yeni geldim, yemekten sonra artık bu imza işine bakacağız, inşallah düzgün bir şey olur...

Eve yeni geldim, yemekten sonra artık bu imza işine bakacağız, inşallah düzgün bir şey olur...

Alıntıları Göster
    Yanlış anlama hocam merakımdan sordum sana afiyet olsun.

Alıntıları Göster
    Yaz abi

Orijinalden alıntı: HeavyBlitz

Yaz abi

Alıntıları Göster
    Uncharted 3'ün Türkçe olacak olması muhteşem bir haber. Ben yine ilk önce İngilizce oynarım, çünkü Nolan North (Drake'i seslendiren kişi) gerçekten hakkını veriyor rolünün. Ama 2.oynayışımı da Türkçe yaparım. Tamamen farklı bir deneyimmiş gibi olacağına da eminim.

Orijinalden alıntı: Obsidian

Uncharted 3'ün Türkçe olacak olması muhteşem bir haber. Ben yine ilk önce İngilizce oynarım, çünkü Nolan North (Drake'i seslendiren kişi) gerçekten hakkını veriyor rolünün. Ama 2.oynayışımı da Türkçe yaparım. Tamamen farklı bir deneyimmiş gibi olacağına da eminim.

Alıntıları Göster
    düşünsenize arkadaşlar böyle türkçe oyunlar çıkmaya devam ettiği sürece bizim de elimizden geldiği sürece

aldığımız yada hiç olmaz ise türkçe çıkmış oyunlardan haberi olmayanları teşfik ederek satışlarda belli bir standart tutturabilirsek pes olsun fifa olsun ERCAN TANER anlatıyor RIDVAN DİLMEN yorumluyor olabilir bunlar 1-2 yıl öncesine kadar hayaldi ama bu satışlar belli bir seviyeye gelirse hayal olmaz artık yani ozaman oynadığın futbol oyunundan aldığın zevki düşünsenize ONUN İÇİN ORJİNALE DEVAM !!!!(tabi bütçe yettiği sürece)

• xbox un yanına bide ps3 çektim hadi bakalım benide ekleyin....tam destek
  • quote:

Orijinalden alıntı: iscanthere

hocam benim fikrim de şudur ki biz orjinal kullandıkça microsof bu ülke orjinal kullanıyormuş desin. pişman olsun resmi olarak girmediğine. korsan olarak kullanılan her xbox 360 ile microsoftun yaptığı açıklamaları haklı çıkarıyorsunuz.

ne diyeyim. o zaman pc de oyun oynuyorsanız en azından onda orjinal alın. belki o tarafta da gelişmeler olur.

Alıntıları Göster
    Ekleyin benide , size zahtmet .

Orijinalden alıntı: bloodygod

xbox un yanına bide ps3 çektim hadi bakalım benide ekleyin....tam destek
    Türkçe çıkan tüm oyunları içeriden bandrollü olarak almak çok önemli. 200 binin üzerinde PS3 var ülkemizde ve bu sayı her geçen gün artıyor... Her büyük oyunda 20-30 bin oyunu havada karada satması lazım bu konsolun. Ama kopyaya karşı da belli bir tavrın gelişmiş olduğunu çok sevindirici...
    US PSN: theadramelech
    TR PSN: Ecz_________Emre
  • quote:

Orijinalden alıntı: theadramelech

beni de ekleyin hocam...
    Xbox360 için ipin ucu kaçtıama PS3olan arkadaşlar hiç olmazsa türkçe çıkan oyunları mutlaka orjinal almalı. Korsan oynayacaksanız xbox360 alın. Bende xbox360 var, kinect içi aldım, PC oyuncusu olamsam mutlaka bir tane PS3 alırdım ve piyasadki tüm türkçe oyunları bvandrollü olarak edinirdim destek için..

Orijinalden alıntı: OPTİMİST

Xbox360 için ipin ucu kaçtıama PS3olan arkadaşlar hiç olmazsa türkçe çıkan oyunları mutlaka orjinal almalı. Korsan oynayacaksanız xbox360 alın. Bende xbox360 var, kinect içi aldım, PC oyuncusu olamsam mutlaka bir tane PS3 alırdım ve piyasadki tüm türkçe oyunları bvandrollü olarak edinirdim destek için..

Alıntıları Göster
    Valla psndeki arkadaş listemde 2 tane cfw kullanan vardı .. Adamlar çatır çatır online'a akıyor ... Çok sinir bozucu bir durum !Şimdi ben gidip LittleBigPlanet 2 + Mass Effect 2 alsam 220 TL gibi fahiş bir fiyat var karşımda ..
    Ama kırdıranlar,onların terimiyle '' beleş ''e oynayabilecekler..
    Ben de bir an gaza gelip kırdırtıcam diyorum; Wii ve psp'yi kırdım CFW ile ama gel gör ki ps3e elim gitmiyor..
    Xbox360 alıp kırdırmayı da düşünmüyor değilim ; hele bir Slim'e adam gibi çalışan bir CFW çıksın da . .

Neyse Sony'nin net tavrını KZ3 çıkışı sonrası görücez bakalım.. KZ3 serial code ile gelebilir bence ..

Dip not : 1000'i geçmiş kalifiyeli mühendis,yazılımcı nasıl olur da bu işi hala çözemezler ? , anlayamıyorum . .
    Intel Core i7 6700K Skylake 4.00 GHz | Asus Z170 Pro-Gaming Motherboard | Kingston HyperX Fury Black DDR4 2x8 GB Dual RAM | Noctua NH-D15 CPU Silent Cooling System | Corsair 600 W CX v2 80 Bronze PSU | Corsair Graphite 760T Arctic White FULL-TOWER | Asus Strix GTX980 DirectCU II | Samsung 850 Evo 250 GB SSD | AOC i2369VM 23 5ms Full-HD IPS LED | Logitech MX Master Mouse | Logitech G230 Gaming Headset | PS4 Pro 1TB | Sony Bravia LED TV | Apple Macbook Pro Retina 15' Mid 2015 | iPhone 8 Plus 64 GB | Sony WH-1000XM2 | Canon EOS 600D 18-135mm | Fitbit Charge

• quote:

Orijinalden alıntı: ControlYourDream

Valla psndeki arkadaş listemde 2 tane cfw kullanan vardı .. Adamlar çatır çatır online'a akıyor ... Çok sinir bozucu bir durum !Şimdi ben gidip LittleBigPlanet 2 + Mass Effect 2 alsam 220 TL gibi fahiş bir fiyat var karşımda ..
    Ama kırdıranlar,onların terimiyle '' beleş ''e oynayabilecekler..
    Ben de bir an gaza gelip kırdırtıcam diyorum; Wii ve psp'yi kırdım CFW ile ama gel gör ki ps3e elim gitmiyor..
    Xbox360 alıp kırdırmayı da düşünmüyor değilim ; hele bir Slim'e adam gibi çalışan bir CFW çıksın da . .

Neyse Sony'nin net tavrını KZ3 çıkışı sonrası görücez bakalım.. KZ3 serial code ile gelebilir bence ..

Dip not : 1000'i geçmiş kalifiyeli mühendis,yazılımcı nasıl olur da bu işi hala çözemezler ? , anlayamıyorum . .

Alıntıları Göster
    Hocam benide ekleyin.Ps3'te daima orjinal.

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.