Şimdi Ara

Ankara'da Yağmur l Ağır Bir Koku Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Ankara'da yağmur başladı, ağır bir koku var is kokusu mu desem böyle bunaltıcı...Asit yağmuru olabilme ihtimali ne sizce ? Gerçekten abartmıyorum öyle bir koku var ki, esans kokusu gibi değil, is kokusu gibi de değil..Ne yapmalıyım DH ?

AMD Athlon II X4 620 ll Asus M4A77TD Pro ll Corsair Ram 4 gb (2*2) 1333 ll Seagate 500 GB ll Sapphire HD5770 1 GB ll Aerocool PGS series VX-R 600 W ll LG W1954S ll
  • quote:

Orijinalden alıntı: trsadasda

Ankara'da yağmur başladı, ağır bir koku var is kokusu mu desem böyle bunaltıcı...Asit yağmuru olabilme ihtimali ne sizce ? Gerçekten abartmıyorum öyle bir koku var ki, esans kokusu gibi değil, is kokusu gibi de değil..Ne yapmalıyım DH ?

Evet şimşek çaktı demin.

• kokmuyor

Orijinalden alıntı: |Uqur|

quote:

Orijinalden alıntı: trsadasda

Ankara'da yağmur başladı, ağır bir koku var is kokusu mu desem böyle bunaltıcı...Asit yağmuru olabilme ihtimali ne sizce ? Gerçekten abartmıyorum öyle bir koku var ki, esans kokusu gibi değil, is kokusu gibi de değil..Ne yapmalıyım DH ?

Evet şimşek çaktı demin.

O değil de kül bastı olacağız.

AMD Athlon II X4 620 ll Asus M4A77TD Pro ll Corsair Ram 4 gb (2*2) 1333 ll Seagate 500 GB ll Sapphire HD5770 1 GB ll Aerocool PGS series VX-R 600 W ll LG W1954S ll

• açtım camı biraz nefes aldım sanki biraz değişik gibi ama pek farklı bi koku değil

Train like an animal, eat like a horse, sleep like a baby..
  • bana da biraz değişik geldi koku ama psikolojik olabilir daha yeni gelmiş Türkiyeye Ankaraya bu kadar çabuk ulaşacagını sanmıyorum

• etlik'teyim yogun bir biçimde yağmur yagıyor
    imzalessness
  • İstanbulda da yağmur var ama koku yok?

3.67tl benzinin vergisi 2.45tl. fabrika cıkışı 20bin tl olan kücük motorlu araca 12.5tl. vergi, 29tl ye satılan içeceğin 17tl. si , 7tl satılan sigaranın 5.47tl. si hatta anneciğinin, sevdiğinin vs. yakının sesini duymak istediğin alo dediğin konuşmanın her 3 tl ücretin dahi 1tl. sini artık tüm bunlara vergimi denir, haraç mı hükümet senden alıyor
  • semt gaziosmanpaşa suştangazi
    yağmur yok..
  • daha buraya yani istanbula gelmedi bakalım yarın bekleniyor diyor ama

CPU: AMD Ryzen 5600x | Cooling: Scythe Fuma 2 | MB: MSI B450 Gaming Plus Max | GPU:EVGA Rtx 3070 FTW | RAM: Crucial 16GB 3800 @16-20-16-38 | SSD: JAMESDONKEY JD12 512GB NVMe | MONITOR: SAMSUNG LC24FG73 24' 144Hz 1Ms | CASE: MSI Mag Vampiric 010M | PSU: GIGABYTE G750H 750W 80 Gold | KEYBOARD: CORSAIR K68 Cherry MX Red Switch | MOUSE: RAZER Deathadder V2 | PAD: STEELSERIES Qck | HEAHPHONE: LOGITECH G PRO X
  • quote:

Orijinalden alıntı: yalkie

eğer yağmur yağarken kibrit yaktığınızdaki gibi koku geliyorsa hiç telaş etmeyin. yağmurun hızına göre çatıdan başlamak üzere yavaş yavaş eviniz üstünüze eriyecektir....

iyimiş bu

• aydındayım yagmur burda yok ama anormal kötü bi koku var !!! kesinlikle de psikolojik değil

Orijinalden alıntı: DDx

İstanbulda da yağmur var ama koku yok?

istanbul' un boğaz havası var yeter bize.
    ankara' nın havası zaten hep bozuktu. bişi olmaz onlara, bağışıklık sistemleri bizden daha iyidir.
    ama bir ara da istanbul' un havası sobalardan çıkan dumanlarla görüş mesafesi iki metreye bile üdşmüştü.
    ya bir kere arkadaştan eve geliyorum, az kalsın boğulacaktım oksijensizlikten.. sonra doğalgaz geldi ve rahatladık.
    ardına da zamlar gelince, tekrar soba yakmaya başladık çoğumuz..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.