|
Bildirim

17 Mobil
Popüler Konular listesinde
|
|
|
Samsung I9100 Galaxy SII Samsung UE40D6500 Bones . Chuck . Dexter . Fringe . Game of Thrones . House MD . How I Met Your Mother . Sherlock . Spartacus Blood and Sand . Supernatural . The Big Bang Theory . The Office . The Walking Dead . True Blood |
|
Üç yıl yatılı olarak okumuş olduğun lisenin kapısının önünde sigara içen yetişkin bir adam olarak kendilerini sokağa fırlatan öğrencilere hayretle bakıyorsun. Bunlar çocuk yahu, diye düşünüyorsun içinden. Oysa lise dediğinde, kendini hep sabah soğuk suyla tıraş olurken anımsıyorsun. Erkekliğe adım attığın yıllar olduğu için kendini hep büyük düşünmüşsün. Oysa düşlerinin dehlizlerinde umutsuzca çıkış aradığın o bina bile ne kadar küçükmüş.
|
|
''Umuyorum ki beni hatırlarsınız. Eniştenizi yakından tanıdığım gibi kız kardeşinizi de iyi tanırdım ve en az sizin kadar ben de onların yasını tutmaktayım. Ancak söylenildiği gibi ölmüş değilim, tıpkı sizin yiğeniniz gibi. Hayatta kalmasını sağlamak için onu gizlemiştik lakin gizlenme dönemimiz sona erdi. Ejder, hakkı olan taht ve babası ile annesinin intikamı için Westeros'a geri döndü. Kardeşinizin hatrına yüzümüzü size döndük. Bizi yalnız bırakmayın..'' Sör Uzun Duncan ile Egg'in Westeros'taki maceralarını okumak istiyorsan TIKLA. |
|
|
| _____________________________ |
|
|
|
|
|
''Umuyorum ki beni hatırlarsınız. Eniştenizi yakından tanıdığım gibi kız kardeşinizi de iyi tanırdım ve en az sizin kadar ben de onların yasını tutmaktayım. Ancak söylenildiği gibi ölmüş değilim, tıpkı sizin yiğeniniz gibi. Hayatta kalmasını sağlamak için onu gizlemiştik lakin gizlenme dönemimiz sona erdi. Ejder, hakkı olan taht ve babası ile annesinin intikamı için Westeros'a geri döndü. Kardeşinizin hatrına yüzümüzü size döndük. Bizi yalnız bırakmayın..'' Sör Uzun Duncan ile Egg'in Westeros'taki maceralarını okumak istiyorsan TIKLA. |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dumanga -- 15 Haziran 2011; 14:52:21 > |
|