Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
22 Misafir (15 Mobil) - 7 Masaüstü15 Mobil
5 sn
66.592
Cevap
442
Favori
2.575.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
77 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hanamichi

Sibel Kekili oyuncu kadrosuna eklendi
    bu diziye kadar ulasmis ünü

Alıntıları Göster
    Tüm bölüm boyunca mutlu olabildiğim gülebildiğim tek sahne;

CPU: AMD Ryzen R9 5950X 12C/24T 4.4GHz Anakart: MSI MEG x570 ACE 5000 mhz GPU: ASUS TUF RTX 3090 Memory: GSKILL Trident Z Neo RGB 64GB (4x16GB) DDR4 3600 MHz SSD: Sabrent Rocket 1TB Pcie 4.0 Gen4x4 PSU: Corsair RM850X 80 Gold Kasa: Fractal Design Define R6 - Noctua 6x NF-F12 IPPC 3000

• quote:

Orijinalden alıntı: gyükseltürk

Yahu savaş filmi değil ki bu dizi. Daha çok dramanın önde olduğu, diplomasi ve iki kişili diyalogların ağırlıkta olduğu bir dizi. Savaş sahnesi çekmek kolay birşeymiş gibi konuşuyorsunuz sanki.

Alıntıları Göster
    ya yok olamaz olmamalı!!!!

bölüm çok güzeldi ancak sonu neden öyle bitti ned'e nasıl kıydılar ölmemeliydi böyle bitmemeliydi off yemin ediyorum kal geldi ya koydu gerçekten

• quote:

Orijinalden alıntı: yunus.tepe

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Beyler,Ned Stark fazla abartmışsınız.Kafası zor basan,geç çark eden,stratejiden çakmayan,sinsilikten uzak,babayiğit ve güçlü bir savaşçıydı.Tabiki de savaşçı özellikleriniz taht oyunları oynarken sizi hayatta tutmaya yetmiyor.Bu kadar skandalın,olayın döndüğü,birbirinden zeki tiplerin etrafta çenk attığı(littlefinger,vayrs,cersei ve tüm lannister ailesi vs vs)bir ortamda uzun bile dayandı.

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    "****ı ******m" dediğim ilk cümle oldu. Hala şoktayım

olamaz ya böyle bişey bu nasıl yazarlıktır bu iştir ya. face de orjinal GoThrones sayfası var saydım sıvadım yeminle.

4. kitaptandır okusanız da pek bişey değişmez ama

Jamie ölmiycek. Daa sonraki kitaplarda iyi birine dönüşüyomuş diye spolilerlar vardı.

• quote:

Orijinalden alıntı: OMayKaat

Beyler,Ned Stark fazla abartmışsınız.Kafası zor basan,geç çark eden,stratejiden çakmayan,sinsilikten uzak,babayiğit ve güçlü bir savaşçıydı.Tabiki de savaşçı özellikleriniz taht oyunları oynarken sizi hayatta tutmaya yetmiyor.Bu kadar skandalın,olayın döndüğü,birbirinden zeki tiplerin etrafta çenk attığı(littlefinger,vayrs,cersei ve tüm lannister ailesi vs vs)bir ortamda uzun bile dayandı.

Alıntıları Göster
    gün gelir ben bu joffrey bir yerde görürsem kendisi için hiç iyi olmayacak

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Merak ettim bu Arya Stark...

Neden güvercini yakalayıp boynunu kırdı

Merak ettim bu Jamie Lannister...

Nasıl olduda yakalandı

Merak ettim bunlar...

neden bizlere açıklanmadı neden üstü kapalı geçildi

Üzülerek söylüyorum ki bazı şeyleri kafama oturtamadığımdan dolayıdır ki (son sahne hariç) sezonun en kötü bölümüydü!!!

Kesinlikle
    savaş görememizden
    dolayı değil bazı şeylerin üstü kapalı geçilmesinden dolayı...

Puanım son kısımın hatrına 10 üzerinden 4...

Ha merak ediyorum bu sahneler acaba kitapda nasıl geçti... Kitabın çevirisi biter bitmez almak farz oldu artık... Yoksa ben dizinin bazı sahnelerinde ne oluyor ne oldu anlamamaya başladım...

• quote:

Orijinalden alıntı: allpino

Evet başrolde idi.O değilde benim hayalim vardı ned tahta oturcak ülkeyi yönetcekti

Ned'in hiçbir zaman öyle bir isteği olmadı. Olsaydı zaten en başından Robert değil, kendisi tahta geçerdi savaştan sonra.

Savaşların es geçilmesinin sebebi çekilemeyecek olması değil yeterli süre yok onun için, herifler 50 dakikaya sığdırmak zorunda her şeyi, savaş dediğin de 2 dakikada anlatılacak şey değil ne de olsa.

• quote:

Orijinalden alıntı: afsdfas

Nasıl olduda yakalandı

Merak ettim bunlar...

Üzülerek söylüyorum ki bazı şeyleri kafama oturtamadığımdan dolayıdır ki (son sahne hariç) sezonun en kötü bölümüydü!!!

Kesinlikle
    savaş görememizden

Ha merak ediyorum bu sahneler acaba kitapda nasıl geçti... Kitabın çevirisi biter bitmez almak farz oldu artık... Yoksa ben dizinin bazı sahnelerinde ne oluyor ne oldu anlamamaya başladım...

Sorularına cevap spoiler içerebilir biraz kitaptan

Dizi kitaba aşırı derecede sadık gidiyor. Hatta karakterin sözlerinin %70i kitaptaki sözler. Ancak elbette bazı yerler atlanıyor.

Arya kaleden kaçtıktan sonra sokaklarda yatıyor bir kaç gün. Kimse yemek vermiyor haliyle. Güvercin yakalayıp ya takas yapıyor ya da kendisi yiyor.

Jamie'nin yakalanması ise Robb'un süpriz bir saldırı yapmasıyla gerçekleşiyor. Başta gösterildiği gibi bütün kargalar avlanıyor ki mesaj gönderilmesin diye. Tywin'in askerleri 2000 askeri kolayca yenerken Robb ordusunu hiçbirşeyden haberi olmayan Jaime'nin üstüne sürüyor. Gece baskın yapıyorlar. Ancak öyle uzun bir savaş olmuyor. Ancak Robb'un kurdu ortalığı dağıtıyor resmen Hatta efsane falan oluyor Robb. Kurdun üstünde savaştığı falan söyleniyor şehirlerde. Jaime gelen orduyla direkt savaşmak yerine bölüyor kendi ordusunu bu da onun sonunu getiriyor.

Bunun anlatılmaması bütçe ile olabilir. Robb'un saldırısı pek savaş olarak geçmese de kitapta, Tywin'in savaşı anlatıyor. Imp bayılmıyor baya baya savaşıyorlar. Düşmanları nehrin karşı tarafında tutma görevi veriliyor. Kendi bölüğünün yarısı ölüyor.

Aslında o kadar da sırttığı yok sahnelerin. Ancak En azından Robb'un baskınını gösterebilirlerdi.

Ayrıca Khal'a karizma yapmak için lampların şehrinde hiç yara almamış gibi gösterdiler.Ancak kitapta baya bir yara alıyor. Hatta bu yaralar yüzünden şu anki hale düşüyor. Yani elemanın orağının açtığı yaranın iltahaplanmasından değil. Zaten o adamı Dany'ye hakaret edince boyunu kırıyor hemen öyle silahlı kavga etmiyorlar. Khal'ın yaptığı karizma, çat diye düştü vallahi. Kötü oldu orası.

9. Bölümle ilgili

Bölüm neredeyse tahmin ettiğim gibi oldu. Robb'un savaşını gösterebilirlerdi biraz ama yapmadılar. Ancak bu bölümün kalitesini düşürmedi. Sibel iyiydi hakkını verdi karakterinin Ned'in ölmesi kötü oldu. Bildiğim halde çok kötü oldum. Buradaki elemanın birinden bu büyük spoilerı yemeseydim () gözlerim bile dolardı ne yalan söyleyeyim. Joffrey'de kendini birşey zannedip saçma sapan kararlar veriyor. Bu karar onu çok büyük sorunlarla karşı karşıya bırakacak. Jaime'yi artık Ned için takas edemezler. Arya zaten kaçak. Sansa içinse koskoca Jaime verilmez bence.

Robb'un ne yapacağı da muamma. İlk harbı kazandı. Jaime esir alındı. Şimdi ne yapacak. Tywin'in üstüne mi yürüyecek. Lannisterların baş şehrine mi yürüyecek. Yoksa babasının ölümünü haber alınca direkt Kralın Şehri'ne mi yürüyecek. Final çok heyecanlı olacak eminim ki..

''Umuyorum ki beni hatırlarsınız. Eniştenizi yakından tanıdığım gibi kız kardeşinizi de iyi tanırdım ve en az sizin kadar ben de onların yasını tutmaktayım. Ancak söylenildiği gibi ölmüş değilim, tıpkı sizin yiğeniniz gibi. Hayatta kalmasını sağlamak için onu gizlemiştik lakin gizlenme dönemimiz sona erdi. Ejder, hakkı olan taht ve babası ile annesinin intikamı için Westeros'a geri döndü. Kardeşinizin hatrına yüzümüzü size döndük. Bizi yalnız bırakmayın..''
    Sör Uzun Duncan ile Egg'in Westeros'taki maceralarını okumak istiyorsan TIKLA.

• quote:

Nasıl olduda yakalandı

Merak ettim bunlar...

Kesinlikle
    savaş görememizden

Alıntıları Göster
    Bölümle ilgili diyebilecek pek bir şeyim yok. Sadece şu gif beni biraz neşelendirdi, paylaşmak isterim:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fustercluck -- 13 Haziran 2011; 21:02:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SirDavos

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    http://www.nooooooooooooooo.com/

Orijinalden alıntı: Fustercluck

Bölümle ilgili diyebilecek pek bir şeyim yok. Sadece şu gif beni biraz neşelendirdi, paylaşmak isterim:

Alıntıları Göster
    bazı sahneleri çok üstü kapalı atladılar hoşuma gitmedi.krala da az sövmedim elime verseler bi kaşık suda boğucam o şekil

• quote:

Orijinalden alıntı: onur*

Altyazı çıkmış birazdan izlerim.

Alıntıları Göster

BABANIN ÖCÜNÜ ALMAZSAN ADAM DEĞİLSİN ROBB STARK

• quote:

Orijinalden alıntı: Cypon

quote:

Nasıl olduda yakalandı

Merak ettim bunlar...

Kesinlikle
    savaş görememizden

Sorularına cevap spoiler içerebilir biraz kitaptan

Dizi kitaba aşırı derecede sadık gidiyor. Hatta karakterin sözlerinin %70i kitaptaki sözler. Ancak elbette bazı yerler atlanıyor.

Arya kaleden kaçtıktan sonra sokaklarda yatıyor bir kaç gün. Kimse yemek vermiyor haliyle. Güvercin yakalayıp ya takas yapıyor ya da kendisi yiyor.

Jamie'nin yakalanması ise Robb'un süpriz bir saldırı yapmasıyla gerçekleşiyor. Başta gösterildiği gibi bütün kargalar avlanıyor ki mesaj gönderilmesin diye. Tywin'in askerleri 2000 askeri kolayca yenerken Robb ordusunu hiçbirşeyden haberi olmayan Jaime'nin üstüne sürüyor. Gece baskın yapıyorlar. Ancak öyle uzun bir savaş olmuyor. Ancak Robb'un kurdu ortalığı dağıtıyor resmen Hatta efsane falan oluyor Robb. Kurdun üstünde savaştığı falan söyleniyor şehirlerde. Jaime gelen orduyla direkt savaşmak yerine bölüyor kendi ordusunu bu da onun sonunu getiriyor.

Bunun anlatılmaması bütçe ile olabilir. Robb'un saldırısı pek savaş olarak geçmese de kitapta, Tywin'in savaşı anlatıyor. Imp bayılmıyor baya baya savaşıyorlar. Düşmanları nehrin karşı tarafında tutma görevi veriliyor. Kendi bölüğünün yarısı ölüyor.

Aslında o kadar da sırttığı yok sahnelerin. Ancak En azından Robb'un baskınını gösterebilirlerdi.

Ayrıca Khal'a karizma yapmak için lampların şehrinde hiç yara almamış gibi gösterdiler.Ancak kitapta baya bir yara alıyor. Hatta bu yaralar yüzünden şu anki hale düşüyor. Yani elemanın orağının açtığı yaranın iltahaplanmasından değil. Zaten o adamı Dany'ye hakaret edince boyunu kırıyor hemen öyle silahlı kavga etmiyorlar. Khal'ın yaptığı karizma, çat diye düştü vallahi. Kötü oldu orası.

9. Bölümle ilgili

Bölüm neredeyse tahmin ettiğim gibi oldu. Robb'un savaşını gösterebilirlerdi biraz ama yapmadılar. Ancak bu bölümün kalitesini düşürmedi. Sibel iyiydi hakkını verdi karakterinin Ned'in ölmesi kötü oldu. Bildiğim halde çok kötü oldum. Buradaki elemanın birinden bu büyük spoilerı yemeseydim () gözlerim bile dolardı ne yalan söyleyeyim. Joffrey'de kendini birşey zannedip saçma sapan kararlar veriyor. Bu karar onu çok büyük sorunlarla karşı karşıya bırakacak. Jaime'yi artık Ned için takas edemezler. Arya zaten kaçak. Sansa içinse koskoca Jaime verilmez bence.

Robb'un ne yapacağı da muamma. İlk harbı kazandı. Jaime esir alındı. Şimdi ne yapacak. Tywin'in üstüne mi yürüyecek. Lannisterların baş şehrine mi yürüyecek. Yoksa babasının ölümünü haber alınca direkt Kralın Şehri'ne mi yürüyecek. Final çok heyecanlı olacak eminim ki..

Alıntıları Göster
    Jamie zenne oluyormuş son bölümde
    Bilgisayar donanım konusunda yazılım bazlı geniş kapsamlı tavsiye için mesaj atınız (internet,oyun,autocad ,solidworks,3dmax,maya,zbrush,video render,ses işleme,video çekim)Mesaj kutum kapalı değil. Mesaj atamıyorsanız engellenmişsinizdir.

• quote:

Orijinalden alıntı: radyasyo_N

BABANIN ÖCÜNÜ ALMAZSAN ADAM DEĞİLSİN ROBB STARK

Alıntıları Göster

Sibel Kekilli'yi gördük ya ne diyeyim artık

• Sean bean çok iyi oyuncu :)

9 bölüme hakkında ise, fırtınanın habercisi idi bu bölüm.

Orijinalden alıntı: Okaliptys

Sean bean çok iyi oyuncu :)

9 bölüme hakkında ise, fırtınanın habercisi idi bu bölüm.
    Oyuncu seçimleri çok garip cidden ama ya, kitaptaki hallerine kıyasla herkes 10 yaş daha büyük neredeyse

Robb mesela 15 yaşında.
    25 gibi falan gösteriyor halbu ki, daha çocuk falan diyip duruyorlar bir garip oluyor

Mesela Joffrey 16-17 gibi gösteriyor dizide ama aslında 12 yaşında falan.

Orijinalden alıntı: JCB

Oyuncu seçimleri çok garip cidden ama ya, kitaptaki hallerine kıyasla herkes 10 yaş daha büyük neredeyse

Robb mesela 15 yaşında.
    25 gibi falan gösteriyor halbu ki, daha çocuk falan diyip duruyorlar bir garip oluyor

Mesela Joffrey 16-17 gibi gösteriyor dizide ama aslında 12 yaşında falan.

Alıntıları Göster
    robb aslında 15 mi??

• quote:

Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles

robb aslında 15 mi??

Alıntıları Göster
    Evet, hatta Jon Snow da 15'miş.

O yüzden velet diyip duruyorlarmış bunlara.

Usta gerçek yaşında birilerini oynatsınlar da Rtük kanalı mı kapatsın Burada bile oyuncuların canlandırdığı mevcut yaşları için sahnelerde yaşanan olayları protesto edenler oldu. Khal ile Dany sahnesini kitaptaki yaşına göre yaparlarsa oooo

''Umuyorum ki beni hatırlarsınız. Eniştenizi yakından tanıdığım gibi kız kardeşinizi de iyi tanırdım ve en az sizin kadar ben de onların yasını tutmaktayım. Ancak söylenildiği gibi ölmüş değilim, tıpkı sizin yiğeniniz gibi. Hayatta kalmasını sağlamak için onu gizlemiştik lakin gizlenme dönemimiz sona erdi. Ejder, hakkı olan taht ve babası ile annesinin intikamı için Westeros'a geri döndü. Kardeşinizin hatrına yüzümüzü size döndük. Bizi yalnız bırakmayın..''
    Sör Uzun Duncan ile Egg'in Westeros'taki maceralarını okumak istiyorsan TIKLA.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cypon

quote:

Usta gerçek yaşında birilerini oynatsınlar da Rtük kanalı mı kapatsın Burada bile oyuncuların canlandırdığı mevcut yaşları için sahnelerde yaşanan olayları protesto edenler oldu. Khal ile Dany sahnesini kitaptaki yaşına göre yaparlarsa oooo

Alıntıları Göster
    Game Of Thrones: Episode 10 Preview

• 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.