Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (2962. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.499.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 29602961296229632964
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bölümlerin yayınladığı gün interneti kapatmak gerekiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Targaryen96 -- 7 Nisan 2019; 20:15:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7x3'ü izledim

resmen daenarys ile cersei'i biraz olsun eşitlemek için senaristler saçmalamış. Pat diye dorne ve tyrell ortadan kaldırıldı. Euron'un ne ordusu varmış öyle anasını satayım kısa sürede bir orada bir burada bir onları yendi bir onları yendi ohhhh. Hele jaime lannister 10000 kişi olmayan ordusuyla yüksek bahçeyi tereyağından kıl çeker gibi alınca kahkaha attım. Bu kadar basit miydi lan bu en maddi ve varlıklı ailelerden biri olan tyrell'leri yenmek.

tamam anlıyoruz cersei'yi son bölümler yaklaşırken müthiş stratejist göstermeye çalışıyorsunuz ama tyrion gibi adam bunları yutar mı bu kadar kolay mıydı lan tyrion'u bozguna uğratmak.

Zevkle izlemeye devam ama hollywood faktörü biraz içine etmiş güzelim hikayenin.

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

7x3'ü izledim

resmen daenarys ile cersei'i biraz olsun eşitlemek için senaristler saçmalamış. Pat diye dorne ve tyrell ortadan kaldırıldı. Euron'un ne ordusu varmış öyle anasını satayım kısa sürede bir orada bir burada bir onları yendi bir onları yendi ohhhh. Hele jaime lannister 10000 kişi olmayan ordusuyla yüksek bahçeyi tereyağından kıl çeker gibi alınca kahkaha attım. Bu kadar basit miydi lan bu en maddi ve varlıklı ailelerden biri olan tyrell'leri yenmek.

tamam anlıyoruz cersei'yi son bölümler yaklaşırken müthiş stratejist göstermeye çalışıyorsunuz ama tyrion gibi adam bunları yutar mı bu kadar kolay mıydı lan tyrion'u bozguna uğratmak.

Zevkle izlemeye devam ama hollywood faktörü biraz içine etmiş güzelim hikayenin.
    bence hollywood dediğin şekilde diziyi bozmadı,dediğin şeylerin bazıları got'un her zamanki haliydi,bazıları da ilerleyen bölümlerde netleşiyor.
    tyrion'ı cersei değil jaime bozguna uğrattı.geçtiğimiz sezonlarda jaime'in ne kadar tecrübelendiğini gördük zaten.aynı zamanda tyrion'un bu savaş ile ilgili başka bir düşüncesi vardı,onu da ilerleyen bölümlerde göreceksin.
    lannisterlar yüksekbahçeyi kıl çeker gibi almadı,ilerleyen bölümlerde farkı görürsün zaten.ve savaşı göstermediler ki nasıl olduğunu bilmiyoruz.

diğer yandan tyrelller doğru en zengin 2.hane ama ordusuyla ilgili herhangi bir şey duymadık.lannister ordusu is tywin gibi bir dehanın oluşturduğu ordu.o adamdan her şey beklenir.
    pat diye euron ordusu gitmiş demişsin de got her zaman böyleydi.pat bi bakardın lannisterlar savaşı kazanmış,pat bir bakmışsın robb savaşı kazanıp jaime'yi esir almış.bu dengeler her zaman çok hızlı değişiyordu.greyjoylar da gücünü 7.sezonda gösterdi,euron dengeleri baya değiştirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Targaryen96 -- 7 Nisan 2019; 23:37:47 >

• Game of Thrones yapımcı ve senaristlerinden Bryan Cogman, final sezonu öncesi izlenmesini tavsiye ettiği 21 bölüm:

Sezon 1: B1, B2, B9 & B10
    Sezon 2: B3, B6 & B9
    Sezon 3: B3, B4, B5 & B9
    Sezon 4: B6, B8 & B10
    Sezon 5: B8
    Sezon 6: B5, B9 & B10
    Sezon 7: B3, B4 & B7

Var mı bunları teker teker izleyecek babayiğit :D
    Ryzen 2600X | MSI x470 Gaming Pro Carbon | Asus Rog Strix Rx 580 | Corsair VENGEANCE LPX 16GB(2x8GB) DDR4 3000MHz C15 | ADATA XPG SX8200 NVMe M.2 SSD | EVGA Supernova 750 PQ, 80 Platinum 750W | Phanteks Eclipse P300
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emperor Karl Franz

Game of Thrones yapımcı ve senaristlerinden Bryan Cogman, final sezonu öncesi izlenmesini tavsiye ettiği 21 bölüm:

Ben hepsini baştan izledim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yakın bir zamanda baştan izleyeceğimi sanmıyorum belki yıllar sonra aklıma gelirse izlerim -ki muhtemelen gelir

Orijinalden alıntı: enesdemiirr

ya 8.sezonu ciktigi gibi izlemek istiyorum bildiginiz uyelik almamiz gereken bir site var mi? Direk Amerika ile beraber izlemek istiyorum da
    Bein Connect ABD ile aynı anda yayınlıyor ayrıca BluTv de yayınlayacak lakin BluTv nin aynı anda yayınlayıp yayınlamayacağı belli değil.

Game of Thrones yapımcı ve senaristlerinden Bryan Cogman, final sezonu öncesi izlenmesini tavsiye ettiği 21 bölüm:

baştan başladım direk ben

bu arada

diziyi okadar unutmuşum ki sansayla tyrionun hala evli oldugunu yeni hatırladım

• quote:

Geçenlerde izlemiştim bir daha izlerim bazı bölümleri

Orijinalden alıntı: Deadwood

Bein Connect ABD ile aynı anda yayınlıyor ayrıca BluTv de yayınlayacak lakin BluTv nin aynı anda yayınlayıp yayınlamayacağı belli değil.

Alıntıları Göster
    blutv tabiki de yayınlamayacak. Daha 7'i ekleyemediler ne 8'i :D

sadece digitürkte aynı anda. E tabi digitürklü olmama rağmen oradan izlemeyeceğim sanırım aşırı leş görüntü var.
    Ryzen 2600X | MSI x470 Gaming Pro Carbon | Asus Rog Strix Rx 580 | Corsair VENGEANCE LPX 16GB(2x8GB) DDR4 3000MHz C15 | ADATA XPG SX8200 NVMe M.2 SSD | EVGA Supernova 750 PQ, 80 Platinum 750W | Phanteks Eclipse P300
  • Beyler spoiler önlem paketini açıklıyorum.

1-Dizi sezonu boyunca kesinlikle Reddit'e girmeyin, alalade bir konuda bile yapıştırırlar spoileri üryan kalırsınız.

2-Bölüm Amerika'da yayınlandığından ta ki siz izleyen kadar Ekşi,Forum donanım gibi çok kişili platformlardan uzak durun.

3-Eğer bölümü geç takip ediyorsanız, bölüm altındaki yorumlardan uzak durun.

4-Youtube'daki inceleme videoları ve trailer yorumlarından uzak durun.

5-Yakın arkadaşnızdan "Oha Got'ta ne olmuş izledin mi" diye başlayan cümleleri şiddet kullanarak kesin.

6-Bir topluluğa girdiğiniz de cümleye"gotta spoiler verenin anası babası ölsün" diyerek başlayın.

Evet beyler gaza dönemine 1 haftadan az vakit kaldı.Spoiler yemedik, yemeyiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fluox -- 8 Nisan 2019; 20:53:6 >
    Egemenlik ve saltanat hiç kimse tarafından hiç kimseye, ilim icabıdır diye; görüşme ile, münakaşa ile verilmez. Egemenlik, saltanat kuvvetle, kudretle ve zorla alınır. Osmanoğulları, zorla Türk milleti'nin egemenlik ve saltanatına el koymuşlardı; bu musallat olmalarını altı asırdan beri devam ettirmişlerdi. Şimdi de, Türk Milleti bu mütecavizlerin hadlerini ihtar ederek, egemenlik ve saltanatını, isyan ederek kendi eline açıkça almış bulunuyor. Bu bir olupbittidir. Söz konusu olan; millete saltanatını, egemenliğini bırakacak mıyız, bırakmıyacak mıyız? Meselesi değildir. Mesele zaten olupbitti haline gelmiş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, mutlaka olacaktır. Burada toplananlar, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce uygun olur. Aksi takdirde, yine gerçek gerektiği şekilde ifade olunacaktır. Fakat ihtimal bazı kafalar kesilecektir. 1922 (Nutuk II, S. 691)
  • quote:

Orijinalden alıntı: fluox

Beyler spoiler önlem paketini açıklıyorum.

1-Dizi sezonu boyunca kesinlikle Reddit'e girmeyin, alalade bir konuda bile yapıştırırlar spoileri üryan kalırsınız.

2-Bölüm Amerika'da yayınlandığından ta ki siz izleyen kadar Ekşi,Forum donanım gibi çok kişili platformlardan uzak durun.

3-Eğer bölümü geç takip ediyorsanız, bölüm altındaki yorumlardan uzak durun.

4-Youtube'daki inceleme videoları ve trailer yorumlarından uzak durun.

5-Yakın arkadaşnızdan "Oha Got'ta ne olmuş izledin mi" diye başlayan cümleleri şiddet kullanarak kesin.

6-Bir topluluğa girdiğiniz de cümleye"gotta spoiler verenin anası babası ölsün" diyerek başlayın.

Evet beyler gaza dönemine 1 haftadan az vakit kaldı.Spoiler yemedik, yemeyiz.

ana bacı yok, ilk bölüm arya ölecek

• 8.sezonla ilgili bir oyuncunun verdiği spoiler
    arya 2.bölümde ölecekti sanki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Targaryen96 -- 9 Nisan 2019; 0:42:28 >
  • George R.R.Martin senaryo ekibinden ayrıldığından beri dizi seyirciyi tatmin etmeye çalışıyor. Bu yüzden de ilk 5 sezondaki duruşuna ters bir şekilde hareket ediyor. 5.sezondan sonraki çoğu olayın sırf seyirci için kitaptakinden farklı işlendiğini düşünüyorum.

Beyefendi de yıllardır bir kitabı çıkaramadığı için diziyi izlemekle yetiniyoruz.

Orijinalden alıntı: 742793

George R.R.Martin senaryo ekibinden ayrıldığından beri dizi seyirciyi tatmin etmeye çalışıyor. Bu yüzden de ilk 5 sezondaki duruşuna ters bir şekilde hareket ediyor. 5.sezondan sonraki çoğu olayın sırf seyirci için kitaptakinden farklı işlendiğini düşünüyorum.

Beyefendi de yıllardır bir kitabı çıkaramadığı için diziyi izlemekle yetiniyoruz.
    Ben bunu susamışçasına merak ediyorum , zamanında dizinin finalini 3.sezonda iken martin yönetmenlerle paylaşmış ve bayağı şaşırdıklarını ifade etmişlerdi , dizinin iskeletinin bnozulmaması içinde kitapla aynı sonla bitirmesi gerektiğini düşündüğümden dolayı da mantıklı bulmuştum fakat ortalıkta şöylede bir dedikodu dolanıyor martin son sezonun senaryosunu spoiler yememek ve izlemek için okumamış ??

Buna kesin cevabı kitaplar verecek fakat 9 yıl geçmiş hala 6.kitap bile yok , eğer açıkaracaksa bu adam 2 kitabı seriyi baştan okuyacağım ama ne bir haber ver ne de başka bir şey çıkacakmı acaba sadece onu merak ediyorum şu an

• mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Çok iyi oyuncular cidden çok inandırıcı oynamış :D

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 29602961296229632964
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.