Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (2964. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.499.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 29622963296429652966
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BR9

Digiturk üyesi olmayıpta sadece got kiralama gibi seçenek oluyor mu hocam?
    yok hocam digitürk üyesi olmak şart.

Ama şöyle bir durum var ki digitürk görüntüsü düşük veriyor. Yani mesela benim digitürküm olmasına rağmen torrent bekleyeceğim, güzelim finali kötü kaliteyle hiç edemem :D

He olay şu ki yeni bölümü izleyene kadar internete girmemek lazım tabii.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: BlackLead

yok hocam digitürk üyesi olmak şart.

Ama şöyle bir durum var ki digitürk görüntüsü düşük veriyor. Yani mesela benim digitürküm olmasına rağmen torrent bekleyeceğim, güzelim finali kötü kaliteyle hiç edemem :D

He olay şu ki yeni bölümü izleyene kadar internete girmemek lazım tabii.

Alıntıları Göster
    Hocam peki Torrent'e ne kadar sürede düşer sizce sağlam kaliteli. Ek olarak tüm bölümler bir anda yayınlanmayacak değil mi?

• quote:

Konuda son bir iki haftadır 4-5 kişi olmuştur belki blockladığım bu sepepten

• quote:

Orijinalden alıntı: BR9

Hocam peki Torrent'e ne kadar sürede düşer sizce sağlam kaliteli. Ek olarak tüm bölümler bir anda yayınlanmayacak değil mi?

Alıntıları Göster
    valla hocam got'u hiç anlık takip etmedim bende daha yeni bitirdim 7 sezonu zaten . Her hafta 1 bölüm yayınlanacak

şu arkadaşa soralım belki biliyordur. Şöyle güzelinden 1080p'yi altyazısıyla birlikte yeni bölüm çıktıktan ne kadar süre sonra izleriz hocam? @Glofindel1907

• Torrent beklemem diyenler hbo canlı yayını linkleri reddit üzerinden paylaşılıyor oradan izleyebilirsiniz.
  • Diziye dair aklıma yatmayan tek şey oldu benim. Hatırlarsanız Jaime ile Cersei konuşurken Jaime ver emri diyordu. Cersei de Gregor'a bakış attı hallet diye. Ama orda halletmemişti. Bunu anlayan var mı tekrar tekrar izlediğimde şaşırıyorum hala.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaraSvari64 -- 11 Nisan 2019; 13:7:33 >

• BR9 kullanıcısına yanıt
    Pazartesi izlersin diziyi. Alt yazısı da erken çıkar.

Orijinalden alıntı: th3mpo

Diziye dair aklıma yatmayan tek şey oldu benim. Hatırlarsanız Jaime ile Cersei konuşurken Jaime ver emri diyordu. Cersei de Gregor'a bakış attı hallet diye. Ama orda halletmemişti. Bunu anlayan var mı tekrar tekrar izlediğimde şaşırıyorum hala.
    Öldürmeye kıyamıyor işte blöf yapıyor gidemezsin öldürürüm diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• _____________________________

• quote:

Öldürmeye kıyamıyor işte blöf yapıyor gidemezsin öldürürüm diye

Alıntıları Göster
    Ama gregora kafasıyla işaret ediyor ve kınından çıkıyor kılıç ?
    Sende gregor kınından çıkardıktan sonra kesmez mi başı ? Çok saçma sahneydi bence. Gregor blöf falan dinlemez ki kından çıkmasa neyse.

Orijinalden alıntı: th3mpo

Ama gregora kafasıyla işaret ediyor ve kınından çıkıyor kılıç ?
    Sende gregor kınından çıkardıktan sonra kesmez mi başı ? Çok saçma sahneydi bence. Gregor blöf falan dinlemez ki kından çıkmasa neyse.

Alıntıları Göster
    başıyla hazır ol diye emir veriyor ama öldür emrini vermiyor işte hocam, sen neye takıldın anlamadım ben

Orijinalden alıntı: Darkdexterness

haftaya pazartesi başlıyor

Alıntıları Göster
    Bu Pazartesi desek daha doğru olur hocam
    Egemenlik ve saltanat hiç kimse tarafından hiç kimseye, ilim icabıdır diye; görüşme ile, münakaşa ile verilmez. Egemenlik, saltanat kuvvetle, kudretle ve zorla alınır. Osmanoğulları, zorla Türk milleti'nin egemenlik ve saltanatına el koymuşlardı; bu musallat olmalarını altı asırdan beri devam ettirmişlerdi. Şimdi de, Türk Milleti bu mütecavizlerin hadlerini ihtar ederek, egemenlik ve saltanatını, isyan ederek kendi eline açıkça almış bulunuyor. Bu bir olupbittidir. Söz konusu olan; millete saltanatını, egemenliğini bırakacak mıyız, bırakmıyacak mıyız? Meselesi değildir. Mesele zaten olupbitti haline gelmiş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, mutlaka olacaktır. Burada toplananlar, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce uygun olur. Aksi takdirde, yine gerçek gerektiği şekilde ifade olunacaktır. Fakat ihtimal bazı kafalar kesilecektir. 1922 (Nutuk II, S. 691)
  • fluox kullanıcısına yanıt
    Bu hafta pazartesi yi gectik ki aslinda pazar yayinlanip pazartesi dusuyor

14 Nisan... Gel artık.
    Ryzen 2600X | MSI x470 Gaming Pro Carbon | Asus Rog Strix Rx 580 | Corsair VENGEANCE LPX 16GB(2x8GB) DDR4 3000MHz C15 | ADATA XPG SX8200 NVMe M.2 SSD | EVGA Supernova 750 PQ, 80 Platinum 750W | Phanteks Eclipse P300
  • 
Sayfa: önceki 29622963296429652966
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.