Şimdi Ara

Avatar IMAX mı Real D mi izlenmeli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
0
Favori
18.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar malum çekimleri 14 yıl süren dünyanın en pahalı filmi avatar bugün çıktı hafta sonu izliycem nasipse niyetim Afm istinye sinemasının 5.salon imax olarak izlemek fakat bazı yerlerde imax real 3d nin yerini tutmaz real 3d izlemek daha iyidir gibisinden şeyler bahsediliyor sizce hangisi daha iyidir.Özellikle Imax salonda izliyenlerin yorumları çok önemli çünkü daha önce real 3d izlemiştim.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Imax Daha İyidir.
  • imax > real 3d
  • Çekimleri değil kurgusu 14 yıl sürmüş filmin!
    Az önce real 3d izledim filmi.Gidip izlemezseniz hayatınızın hatası olur derim.
    Böyle bir ortam,ses,efektler ve konuyu nasıl hayal edip çizdiler inanamadım.Başka bir gezegene gidiyorsunuz gerçektende ve geri dönmek istemiyorsunuz.
  • Valla antalyada imax var mi bilmiyorum varsa normalinede 3d sinede imaxinede gidicem
  • quote:

Orijinalden alıntı: MRyldz

Valla antalyada imax var mi bilmiyorum varsa normalinede 3d sinede imaxinede gidicem

Antalya'da Imax Yok, Sadece Türkiye'de İstanbul'da Ve Ankara'da Var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brakisefal* -- 18 Aralık 2009; 18:00:59 >
  • Film IMAX olarak türkiyede sadece İstanbul -> İstinye Park'da gösterime girecek. Diğer yerler real3d fln...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rádèøή

Film IMAX olarak türkiyede sadece İstanbul -> İstinye Park'da gösterime girecek. Diğer yerler real3d fln...

Ücret hakkında bilgin var mı ?
  • Imax : 19 tam 16 ögrenci
    real 3d : 16.5 tam ögrenci hatırlamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: recepduru85

Imax : 19 tam 16 ögrenci

Bayağı yüksek tutmuşlar ücreti.Gerçi Imax sinema açmak için maliteyi göz önünde tutarsak(6 milyon dolar :D) adamlar da biraz haklı yani
  • Yarın gidicem bende,heycandan yamulmak üzereyim.
  • imax'i anadolu yakasına gelmeyecek mi :( istinyede bilet kalmamıştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: laziko53.5

quote:

Orijinalden alıntı: recepduru85

Imax : 19 tam 16 ögrenci

Bayağı yüksek tutmuşlar ücreti.Gerçi Imax sinema açmak için maliteyi göz önünde tutarsak(6 milyon dolar :D) adamlar da biraz haklı yani

imax sinema açmanın maliyeti 6 milyon dolar değil TEK BİR İMAX SALONU açmanın maliyeti 6 milyon dolar

• paza rbelki giderim
  • quote:

Orijinalden alıntı: CashRulez

imax'i anadolu yakasına gelmeyecek mi :( istinyede bilet kalmamıştır.

www.mybilet.com

Buradan bakabilirsin salonların durumuna.
  • Arkadaslar sizden ricam filme bugün istinye imax salonda izliyen olursa deneyimlerini burda yazabilirmi olmadı ben yarın yazıcam burda nasip olurda izlersem izci sözü
  • mesajım bulunsun bu teknolojiyi görmek istiyorum gerçekten ama bu tür filmleri pek izlemem ne olduğunu açıklayacak bir arkadaş var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darnglove -- 18 Aralık 2009; 18:51:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darth Nihilus

quote:

Orijinalden alıntı: CashRulez

imax'i anadolu yakasına gelmeyecek mi :( istinyede bilet kalmamıştır.

www.mybilet.com

Buradan bakabilirsin salonların durumuna.

Çok dandik yerlerde 3-4 tane yer kalmış artık 3D izleyeceğiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darnglove

mesajım bulunsun bu teknolojiyi görmek istiyorum gerçekten ama bu tür filmleri pek izlemem ne olduğunu açıklayacak bir arkadaş var mı ?

dünyanın en pahalı filmi 500 milyon dolara çekildi james cameron avatarın oscarlı en iyi yönetmen çekti filmi şu ana kadar herkez 10/10 altı puan vermedi fragmanı için : youtube

kesinlikle imax izlemeniz gerekiyor bugün ve dün bazı seanslar sorunluymuş yarın düzelir
  • istinye park imax için sizce hangi sırada oturursak daha gerçekçi izleriz ?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.