Şimdi Ara

TİLKİNİN DÖNÜP DOLAŞACAĞI YER !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SLM ARKADASLAR önce ses ve müzik işine komple bilgisayarla birlikte aldıgım Z2300 ile başladım gayet memnundum yogun gaz üzerine 5+1 dediler durdular gittim z2300 ü sattım
    Gazı aldım ya CREATİVE G500 aldım tambi hayal kırıklıgıydı benim için 1 hafta anca dayanabildim gazı aldım ya gecemi gündüzüme kattım
    GİTTİM MİCROLAP X15 ALDIM g500 den 2 kat iyiydi ama z2300 den değil. 2 bilemedin 3 ay da onu kullandım
    GAZ DEVAM EDİYOR :) ONUDA SATTIM BÜYÜK GAZA GELDİM HİÇ İSTEMEDİGİM kardes zoruyla LOGİTECH Z5500 ALDIM EH İŞTE diyelim onun için baslar kesinlikle iyi degildi sadece slow rap ve bass ları tane tane olan sarkılarda basarılı bir ürün film lerde berbat diyeyim z5500 de 8-9 ay dayadım
    VEEEEEEE SONUNDA ONUDA SATTIM
    GİTTİM Z2300 Ü MEDİA MARKT TAN 330 LİRA GİBİ CÜZİ BİR RAKAMA 2 GÜN ÖNCE ALDIM MÜZİK SPEAKER LARI ÇOK İYİ OLMASADA BÜTÜN SARKILARA UYUM SAĞLAYABİLEN BİR ÜRÜN ARTI Z5500 ÜN AYNI ODADA DEVİRİP DÜSÜREMEDİGİ EŞYALARI ANINDA YERİNDEN OYNATTI VE GÜMMMM
    KISACASI DÖÜP DOLASIP AYNI ÜRÜNÜ ALDIM SİZE DERS OLSUN ELİNİZDEKİNİN KIYMETİNİ BİLİN :) GİTTİ PARALARIM KEŞKE HİFİ SİSTEM YAPSAYDIM YAAAAAAAA GAZA GELMEM :):):)

• Geçmiş olsun kardeşim. bende senın gıbı bırcok urun değiştirdim ama senın kadar pahalı urunler kullanmadım. Bu işler kesınlıkle heveslik. Şuan bunları yazıyorum ama altta birkaç sayfada ses sistemi modelleri var: :)) Ama varsa yoksa Logitech

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre3286 -- 13 Ekim 2009; 18:58:35 >

Orijinalden alıntı: emre3286

Geçmiş olsun kardeşim. bende senın gıbı bırcok urun değiştirdim ama senın kadar pahalı urunler kullanmadım. Bu işler kesınlıkle heveslik. Şuan bunları yazıyorum ama altta birkaç sayfada ses sistemi modelleri var: :)) Ama varsa yoksa Logitech
    Burada uçana kaçana logitech diyorlar....
    Adam pc bozuldu dese hemen logitech diyorlar...

Orijinalden alıntı: dost1984

MÜZİK SPEAKER LARI ÇOK İYİ OLMASADA BÜTÜN SARKILARA UYUM SAĞLAYABİLEN BİR ÜRÜN ARTI Z5500 ÜN AYNI ODADA DEVİRİP DÜSÜREMEDİGİ EŞYALARI ANINDA YERİNDEN OYNATTI VE GÜMMMM

Nasıl yani Z5500'ün 188wattlık sub ıyla düşüremediğin eşyaları Z2300'ün 120wattlık subıyla mı düşürdün. ilginç

Orijinalden alıntı: Sky.Walker

quote:

MÜZİK SPEAKER LARI ÇOK İYİ OLMASADA BÜTÜN SARKILARA UYUM SAĞLAYABİLEN BİR ÜRÜN ARTI Z5500 ÜN AYNI ODADA DEVİRİP DÜSÜREMEDİGİ EŞYALARI ANINDA YERİNDEN OYNATTI VE GÜMMMM

Nasıl yani Z5500'ün 188wattlık sub ıyla düşüremediğin eşyaları Z2300'ün 120wattlık subıyla mı düşürdün. ilginç
    EWET HERTÜRLÜ İDDAYA ACIGIM Z 2300 DAHA KESKİN BAS VERİYOR SERT YANİ Z5500 YUMUSAK VURUYOR ONU BUNU BİLMEM HEPSİNİ KULLANDIM İŞTE TABİKİ ENN İİSİ BU DEGİL AMA KULLANDIKLARIM İÇİNDE EN İİSİ

SLM ARKADASLAR önce ses ve müzik işine komple bilgisayarla birlikte aldıgım Z2300 ile başladım gayet memnundum yogun gaz üzerine 5+1 dediler durdular gittim z2300 ü sattım
    Gazı aldım ya CREATİVE G500 aldım tambi hayal kırıklıgıydı benim için 1 hafta anca dayanabildim gazı aldım ya gecemi gündüzüme kattım
    GİTTİM MİCROLAP X15 ALDIM g500 den 2 kat iyiydi ama z2300 den değil. 2 bilemedin 3 ay da onu kullandım
    GAZ DEVAM EDİYOR :) ONUDA SATTIM BÜYÜK GAZA GELDİM HİÇ İSTEMEDİGİM kardes zoruyla LOGİTECH Z5500 ALDIM EH İŞTE diyelim onun için baslar kesinlikle iyi degildi sadece slow rap ve bass ları tane tane olan sarkılarda basarılı bir ürün film lerde berbat diyeyim z5500 de 8-9 ay dayadım
    GİTTİM Z2300 Ü MEDİA MARKT TAN 330 LİRA GİBİ CÜZİ BİR RAKAMA 2 GÜN ÖNCE ALDIM MÜZİK SPEAKER LARI ÇOK İYİ OLMASADA BÜTÜN SARKILARA UYUM SAĞLAYABİLEN BİR ÜRÜN ARTI Z5500 ÜN AYNI ODADA DEVİRİP DÜSÜREMEDİGİ EŞYALARI ANINDA YERİNDEN OYNATTI VE GÜMMMM
    KISACASI DÖÜP DOLASIP AYNI ÜRÜNÜ ALDIM SİZE DERS OLSUN ELİNİZDEKİNİN KIYMETİNİ BİLİN :) GİTTİ PARALARIM KEŞKE HİFİ SİSTEM YAPSAYDIM YAAAAAAAA GAZA GELMEM :):):)

acı ama gerçek söylemeliyim , z2300 den sonra kullandığın tüm setler z2300 den daha başarılıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rap_üstad -- 13 Ekim 2009; 19:33:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: rap_üstad

quote:

SLM ARKADASLAR önce ses ve müzik işine komple bilgisayarla birlikte aldıgım Z2300 ile başladım gayet memnundum yogun gaz üzerine 5+1 dediler durdular gittim z2300 ü sattım

acı ama gerçek söylemeliyim , z2300 den sonra kullandığın tüm setler z2300 den daha başarılıdır.
    G500 aldım bozuk cıktı geri iade edicem yarın z2300 almayı düşünüyorum inanılmaz sogudum bu markadan

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    avea denizin ortasında çeker mi?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: donda

G500 aldım bozuk cıktı geri iade edicem yarın z2300 almayı düşünüyorum inanılmaz sogudum bu markadan

Alıntıları Göster
    gazla hareket eden bir arkadaşın önyargılı, büyük oranda gereksiz ve gerçek dışı yorumları

Orijinalden alıntı: emre6128

gazla hareket eden bir arkadaşın önyargılı, büyük oranda gereksiz ve gerçek dışı yorumları

Alıntıları Göster
    z2300 ıle muzık dınlemek çin işgencesi ile eş değer.. logitech sadece bassı sevenler ıcın ıdealdır.. muzık kulagı ıyı olan bırkişi z2300e 1 saatten fazla dayanamaz...

Orijinalden alıntı: hidrojenperoksit

z2300 ıle muzık dınlemek çin işgencesi ile eş değer.. logitech sadece bassı sevenler ıcın ıdealdır.. muzık kulagı ıyı olan bırkişi z2300e 1 saatten fazla dayanamaz...

Alıntıları Göster
    geçmiş olsun, cidden büyük rakamlar geçmiş elinizden.
    bu arada, herkesin kendi zevkleri vardır ve bunu eleştirmek kimsenin haddi değildir

Yalanı çabuk söylersin, gerçeği çabuk hatırlarsın...

• quote:

Orijinalden alıntı: Nymphadora

geçmiş olsun, cidden büyük rakamlar geçmiş elinizden.
    bu arada, herkesin kendi zevkleri vardır ve bunu eleştirmek kimsenin haddi değildir

Alıntıları Göster
    aynen arkadaşın dediği sorunları yaşadım zamanında hep gazla olan şeylerdi ve bende sadece z2300 aldım artık dedim yeter
    GA-X38-DQ6-ZALMAN CNPS 9700 NT-ASUS A-55GA 550 WATT-OCZ REAPER DDR2 800 CL4-SAMSUNG 1 TB+250 GB SEAGATE 410AS -LOGİTECH G15-SPARKLE 512 8800GT 256 BİT-Q6600 QUAD CORE 2.4 GHZ-ASUS 1814 SATA-PHİLİPS HD1500 KABLOSUZ KULAKLIK-LOGİTECH Z2300-LOGİTECH V450 MOUSE

• quote:

Orijinalden alıntı: dephyr

aynen arkadaşın dediği sorunları yaşadım zamanında hep gazla olan şeylerdi ve bende sadece z2300 aldım artık dedim yeter

Alıntıları Göster
    Z2300 bassları hakkında merak ettiğim bir konu var.
    Daha önce belirtmiştim başka başlıklar altında.Gaziantep SankoPark Teknosa mağazası yaklaşık 1000-1500 metrekare ve Z2300 açılınca mağazanın her köşesinden bass sesi sert ve belirgin olmasa da duyuluyor.
    Yanına gidince ise bulunduğu rafı ve ürünleri sallıyor fakat iç titreten bir durumu yok.

Sizin kullandığınız Z2300'ler bass vurunca siz içinizde hissedebiliyormusunuz ? Yoksa sadece bulunduğu bölgeye mi sallıyor?
    Sub'u nasıl yerleştiriyorsunuz,odanız kaç metrekare ?
    Intel i9 9900K – ASUS ROG MAXIMUS XI FORMULA – Corsair Vengeance RGB Pro 4x8GB 3200 Mhz – Samsung 970 Evo Plus NVMe – Corsair Hydro H100i RGB Platinum -ASUS TUF 5070Ti – Creative Sound Blaster ZX - Corsair Carbide Air 540 - Corsair QL 120x6 - Samsung 43" Odyssey Neo G7 – Edifier S550 Encore - Corsair Strafe RGB MK.2 – Logitech G502X - ASUS ROG PELTA - Thrustmaster T300 Ferrari Integral Alcantara - Thrustmaster TH8A

• quote:

Orijinalden alıntı: R0ME

Daha önce belirtmiştim başka başlıklar altında.Gaziantep SankoPark Teknosa mağazası yaklaşık 1000-1500 metrekare ve Z2300 açılınca mağazanın her köşesinden bass sesi sert ve belirgin olmasa da duyuluyor.
    Yanına gidince ise bulunduğu rafı ve ürünleri sallıyor fakat iç titreten bir durumu yok.

Sizin kullandığınız Z2300'ler bass vurunca siz içinizde hissedebiliyormusunuz ? Yoksa sadece bulunduğu bölgeye mi sallıyor?

Alıntıları Göster
    @ROMEVONES audigy 2zs ses kartımla bassı yumuşatabiliyor ve dengeli olarak verebiliyor senin orada teknosadan dinlediğin düzgün bir ses kaynagı olduğunu düşünmüyorum yoksa bassı zevklidir ama midler ve tizler için bir şey diyemem olay ses kaynağında kaliteli bir çıkışla dengeli vermesidir
    GA-X38-DQ6-ZALMAN CNPS 9700 NT-ASUS A-55GA 550 WATT-OCZ REAPER DDR2 800 CL4-SAMSUNG 1 TB+250 GB SEAGATE 410AS -LOGİTECH G15-SPARKLE 512 8800GT 256 BİT-Q6600 QUAD CORE 2.4 GHZ-ASUS 1814 SATA-PHİLİPS HD1500 KABLOSUZ KULAKLIK-LOGİTECH Z2300-LOGİTECH V450 MOUSE

• quote:

Orijinalden alıntı: ROMEVONES

bulunduğun ortamın akustiğiyle doğru orantılıdır.genelde basslar duvar köşelerine kaçarlar , onları kaybettiğinizde ilk bakmanız gereken yerler buralardır

• quote:

Orijinalden alıntı: rap_üstad

quote:

Orijinalden alıntı: ROMEVONES

bulunduğun ortamın akustiğiyle doğru orantılıdır.genelde basslar duvar köşelerine kaçarlar , onları kaybettiğinizde ilk bakmanız gereken yerler buralardır

Alıntıları Göster
    Ben de bu yüzden z2300 ümü satmıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: transverse

Ben de bu yüzden z2300 ümü satmıyorum.

Alıntıları Göster
    quote:

Neresi gereksiz acaba acıklarmısın okuyup gec ozaman kardesim bulaşık
    speakerları nın cok güzel olmadıgını belirttim zaten ama en uyumlu sistem bu filim lerde karsılastırma yapalım isteyenle 2+1 de mi daha zevkli yoksa 5+1 demi seyretmek daha zevkli diye bence anlamıyor işten diyenler anlamıyor gaz muhabbetide tadı tuzu yazının anlayanaaa

• quote:

quote:

Neresi gereksiz acaba acıklarmısın okuyup gec ozaman kardesim bulaşık
    speakerları nın cok güzel olmadıgını belirttim zaten ama en uyumlu sistem bu filim lerde karsılastırma yapalım isteyenle 2+1 de mi daha zevkli yoksa 5+1 demi seyretmek daha zevkli diye bence anlamıyor işten diyenler anlamıyor gaz muhabbetide tadı tuzu yazının anlayanaaa

Alıntıları Göster
    dostum benim be sayende 2300ume bir kez daha asık oldum.beni anlayan birileri varmışş.midleride sağlam bi ses kartıyla halledebiliyoruz.
    bu comert yorumların icin tesekkür ediyorum.bazı arkadaşlar g500e logiden iyi demişler :D
    hp 6715s + logitech z2300 + intel quad core 2.33 ghz 1333 mhz 1 gb palit 9600 gt 256 bit gddr3,500 gb wd sata 3 cavier black 4 gb kingston 800 mhz ,philips 19 inc wide screen +creative xfi 5.1 harici ses kartı + logitech v550

• quote:

Orijinalden alıntı: cakirreis

dostum benim be sayende 2300ume bir kez daha asık oldum.beni anlayan birileri varmışş.midleride sağlam bi ses kartıyla halledebiliyoruz.
    bu comert yorumların icin tesekkür ediyorum.bazı arkadaşlar g500e logiden iyi demişler :D

Alıntıları Göster
    Bu sistemin wooferinin gucunu tam anlamıyla hıssetmenız ıcın genıs bır oda ve akustıge ve dogru konumlandırmaya ıhtıyacınız olacaktır aksı takdırde 4 tane z2300 wooferını ust uste yıgsanız kucuk bır odada kuru gurultuden oteye gecemez anlatmak ıstedıgım burdan okudugu yorumlarla gaza gelıp onlarca lıra verıp bu tur sıstemler aldıktan sonrakı husranı engellemek.

• quote:

Orijinalden alıntı: _DIESEL_

Bu sistemin wooferinin gucunu tam anlamıyla hıssetmenız ıcın genıs bır oda ve akustıge ve dogru konumlandırmaya ıhtıyacınız olacaktır aksı takdırde 4 tane z2300 wooferını ust uste yıgsanız kucuk bır odada kuru gurultuden oteye gecemez anlatmak ıstedıgım burdan okudugu yorumlarla gaza gelıp onlarca lıra verıp bu tur sıstemler aldıktan sonrakı husranı engellemek.

Alıntıları Göster
    quote:

Bu sistemin wooferinin gucunu tam anlamıyla hıssetmenız ıcın genıs bır oda ve akustıge ve dogru konumlandırmaya ıhtıyacınız olacaktır aksı takdırde 4 tane z2300 wooferını ust uste yıgsanız kucuk bır odada kuru gurultuden oteye gecemez anlatmak ıstedıgım burdan okudugu yorumlarla gaza gelıp onlarca lıra verıp bu tur sıstemler aldıktan sonrakı husranı engellemek

arkadas dogru sölemiş en az 15 metre ideal 20 üstü olabilir

• quote:

Sağlam sallamişin

. . . . > > > . . . Ne Mutlu TÜRK'ÜM Diyene . . . < < < . . . .

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.