|
Bildirim

|
Bazıları da zeytinlikleri kamulaştırıp maden arıyor, ormanları kesip villa dikiyor. Elalem üretim derdinde bunlar tüketim. 🤢
|
|
o sökülen zeytin ağaçlarını görüp de dertlenmeyen insan değildir |
|
O son nefeste herşey film şeridi gibi geçecek o zeytinlik ormanlık alanları madene açanların ve doğaya kıyanların ama geri dönüşü olmayacak ömrümüz yeterse göreceğiz bakalım nasıl ne şekil can vereceklerini her ağaç bir can her orman yüzlerce hayvan canlı onların ahı var ya
|
|
Kendi vatanına milletine bu kadar düşman bir iktidar dünya üzerinde görülmemiştir
|
|
Önemli olanın yeryüzü olduğunu bilmeden önce kendini önemseyen zihniyet, sona geldiğinde başa dönmek için bir daha fırsat bulamayacak.
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
o sökülen zeytin ağaçlarını görüp de dertlenmeyen insan değildir |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknolojik hasta -- 12 Nisan 2026; 19:11:16 > |
|
tek umudumuz o hocam, sebep olanların izin verenlerin o tek nefesi alamayıp acı içinde geberip gitmeleri |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dadofley -- 12 Nisan 2026; 15:34:25 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taoson -- 16 Nisan 2026; 21:58:9 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
bu çöl işgal edilmiş Türk toprakları içerisinde, en az düşmanımız bence bize zarar vermiş olan Rusya gözüküyor, Çeçen bahsi de kapandı artık zaten, ne varki ruslar da ukrayna savaşında eriyorlar ama ne kadar da nüfusan yok olsalarda nükleer güçe hiçbir şey yapamazlar. |
|
Başıboş köpeklerin saldırısına uğrayan 11 yaşındaki Mustafa Erçetin (9 Kasım 2022) ve 9 yaşındaki Muhammed Muaz (11 aralık 2024) kudurarak ölmesinler diye uyutuldular.Köpekler uyutulmasın diye çocuklar uyutuluyor! En deli sevdaları yaşarım uykusu geçerken, Mehmetçik, Zap Suyu şiiri. ![]() Hakan FİDAN Türkiye için: Nükleer silah! Kıbrıs, Müslüman Türk milletinin küfürden alınmış mülküdür tıpkı Anadolu gibi: Kapalı Maraş imar olsun! |
|
çinin çok fazla karbon saldığı doğru ama adamlar güneş enerjisinde belki de dünyada en çok yatırım yapan ülkedir |
|
|