Şimdi Ara

Quicksilver 2009

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
1
Favori
8.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün quicksilverdan 2 adet deniz şortu birde terlik aldım.

Yıllardır quicksilver giyerim. Bu sene aldığım modelde sonunda cebindeki malum cisimle tanıştım. =)

Billabonglarda dikkatimi çekerdi şimdiye kadar quicksilverdan aldığım hiçbir şortta yoktu bu sene ilk oldu.

Ne işe yarar resimdeki plastik cisim.

Kesmeden lastiktende ayıramıyorum.

İçinde kalırsa kesin yırtarım ben şortu onla =)

• Benim 4 sene önce aldığım şortumdan tarak çıkmıştı şaşırmıştım.
    Geçen sene aldığım şortta güya sörfçü şortuymuş cebinden senin plastiğin gazoz açacaklısı çıktı tırtıklı kısım kramplar içinmiş
  • kesi alet olarak kullanılıyor heralde yani bu tarz şortları aslında sörfçüler giyiyor diye düşünürsek bu sporu yaparken gerekli bi durumda kullanıyor olabilir ayağına eline dolanan tehlike yaratan bir ipi kesmek vb..
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpyWar

kesi alet olarak kullanılıyor heralde yani bu tarz şortları aslında sörfçüler giyiyor diye düşünürsek bu sporu yaparken gerekli bi durumda kullanıyor olabilir ayağına eline dolanan tehlike yaratan bir ipi kesmek vb..
    yalnız çok sivri olduğundan dik bir şekilde esneme falan yapıldığında kesin yırtılır yani cepten =)

bana ilk defa denk geldi diğer aldığım modelde yok yine...
  • quote:

Orijinalden alıntı: loser

yalnız çok sivri olduğundan dik bir şekilde esneme falan yapıldığında kesin yırtılır yani cepten =)

bana ilk defa denk geldi diğer aldığım modelde yok yine...

Alıntıları Göster
    bnim quiklerde vardı bu o'neill aldım ondada çıktı oda kredi kartı şeklinde.öğrenmiş olduk bu sayede ne işe yaradığnı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kud

bnim quiklerde vardı bu o'neill aldım ondada çıktı oda kredi kartı şeklinde.öğrenmiş olduk bu sayede ne işe yaradığnı

Alıntıları Göster
    Billabong larda vardı demek Qicksilver ada koymuşlar. İki rivayet var;

1. Kramp tarağı (artık nasıl kullanılıyor, kramp giren yeremi sokuyon ne yapıyon bilmiyorum)

2. Sörçülerin sörf tahtaları ile ilgili bir dalgametre. (birisi sörf tahasındaki yosunları kazımak için demişti ama çok saçma gelmişti bana)

Tavsiyem kes çıkar, billabong da kesmeye ihtiyaç duyulmadığından ben kesmeden çıkarmıştım ama o şekilde durursa ter bir hareketinde şortun bi tarafını yırttar, deler falan canın sıkılır.

• quote:

Orijinalden alıntı: MilanRapajic

1. Kramp tarağı (artık nasıl kullanılıyor, kramp giren yeremi sokuyon ne yapıyon bilmiyorum)

2. Sörçülerin sörf tahtaları ile ilgili bir dalgametre. (birisi sörf tahasındaki yosunları kazımak için demişti ama çok saçma gelmişti bana)

Tavsiyem kes çıkar, billabong da kesmeye ihtiyaç duyulmadığından ben kesmeden çıkarmıştım ama o şekilde durursa ter bir hareketinde şortun bi tarafını yırttar, deler falan canın sıkılır.

Alıntıları Göster
    Quiksilver

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hancock (2008)
    18 yıl önce açıldı
    Halloween (2007)
    18 yıl önce açıldı
    2007-2009 Sportage nasıldır?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kud

Alıntıları Göster
    bende aldım 1 terlik 1 şort 1 t short çok şükür öyle bir problem olmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: MilanRapajic

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: berdush

Hem yırtılma riski fazla birde yazın sık sık fırlamalık yapıyoruz.

O kadar sivriki ucu inanın dik bir şekildeyken baskı uygulasan çok hafif direk bıcak gibi keser...

• quote:

Orijinalden alıntı: loser

quote:

Orjinalden alıntı: berdush

Hem yırtılma riski fazla birde yazın sık sık fırlamalık yapıyoruz.

O kadar sivriki ucu inanın dik bir şekildeyken baskı uygulasan çok hafif direk bıcak gibi keser...

Alıntıları Göster
    dostum kopar gitsin mayoya zarar vermeden

• quote:

Orijinalden alıntı: m.kvncymn

Alıntıları Göster
    Benim şortlarımdada var ondan kramp giren yere batırıyorsun.Şorta hiçbir zararı olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.kvncymn

Alıntıları Göster
    ben tarak diye biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: TIGERSHARK

ben tarak diye biliyorum

Alıntıları Göster
    Ya benimkid e buna benzer bişeydi ama dikdörtgen gibiydi. Açacağa benziyordu biraz soda gazoz vb açacağı... Dibinden kestim lastiğini ben de
  • quote:

Orijinalden alıntı: TIGERSHARK

ben tarak diye biliyorum

Alıntıları Göster
    Genital bölgedeki saçları tarıyon
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Beatles

Alıntıları Göster
    billabonglardaki aynı cisimde ortadan bastırıp ucundaki tarağı çıkartabiliyorsun ve açıcakta vardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Beatles

Alıntıları Göster
    Kıramp girdiğinde kramp giren yere batırıyorsun. Cimciklemek veya tokatlamala uğraşmakdan daha iyidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: RONSPY

Kıramp girdiğinde kramp giren yere batırıyorsun. Cimciklemek veya tokatlamala uğraşmakdan daha iyidir

Alıntıları Göster
    hayırlı olsun, güle güle kullan.
    acaba fiyatları ne düzeyde bu tarz ürünlerin, ne kadar aldın sen?
  • quote:

Orijinalden alıntı: memoxm

Alıntıları Göster
    Hayırlı olsun.Güle güle giy.

Fiyatı ne kadar acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Opps

Hayırlı olsun.Güle güle giy.

Fiyatı ne kadar acaba?

Alıntıları Göster
    tarakla acacak var benimkinde.orama burama batar diye kesecektim ama rahatsiz bi durum yok.gonul rahatligiyla kullan derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: memoxm

Alıntıları Göster
    Bana aldığım yerdeki adam tarak ve bira,gazoz açacağı demişti.

Ayrıca düğme gibi birşeyi vardı basınca çıkıyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mert -- 15 Haziran 2009; 18:54:07 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.