Şimdi Ara

AUTOCAD ve 3DMAX RENDER ÖRNEKLERİ güncel (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
311
Cevap
2
Favori
48.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cumur

dostum ben yeni başlamadım bu işlere aynı uygulamaları bende kullanıyorum tabikide, senin ayarlarda senin 40 dakida aldığın renderı ben 1-1.5 saatte alırım (i7 işlemcin var bide .)benim tercihim az ama öz ışıktan yana mesela banyo renderında mecburi vry light kullanacam geri deki sayfalarda vardı benim bi kaç örneğim ama böyle nebiliyim pencereli mekanlarda gün ışığı etkisi yakalamak için direc light tercih ediyorum hem renderdan tasarruf ediyorum benim işyerindeki sistem malum core2 7200 o yüzden zaman sıkıntım var dediğim gibi bendede i7 olsa o yazdıklarını tabikide uygularım almışın i7 konuşuyon kolay değil işte o ayarlarda almak bu sistemde

Alıntıları Göster
    Selamlar Herkese.....

Ben Mobilyacı Bir Esnafım. Daha Önce Hiç Bir Program Kullanmadım.Şimdi Autocad Öğrenmem Gerekiyor.Çok Süremde Yok Açıkçası Çabucak Öğrenmeliyim.Programı İndirmeyi Denedim Ama Olmadı . Çabuk Kavrayabileceğimi ve İyi İşler Çıkarabileceğimi Düşünüyorum.Tavsiyelerinizi Şiddetle Bekliyorum.Yardımcı Olursanız Sevinirim.Neler Yapmam Gerekiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: TurKomando

Selamlar Herkese.....

Ben Mobilyacı Bir Esnafım. Daha Önce Hiç Bir Program Kullanmadım.Şimdi Autocad Öğrenmem Gerekiyor.Çok Süremde Yok Açıkçası Çabucak Öğrenmeliyim.Programı İndirmeyi Denedim Ama Olmadı . Çabuk Kavrayabileceğimi ve İyi İşler Çıkarabileceğimi Düşünüyorum.Tavsiyelerinizi Şiddetle Bekliyorum.Yardımcı Olursanız Sevinirim.Neler Yapmam Gerekiyor.

Selamlar!

Bu işler malesef hızlı olmuyor. Çok eğitim, sabır, zaman ve hırs istiyor. Başlangıçta kitap almanı tavsiye ederim ya da çok iyi bilen birinden ders alman gerekir. Belli bir temeli attıktan sonra internette çeşitli dersleri çalışabilirsin... Kolay gelsin...

P.S. İndirme konusunda burada yardımcı olamayız. İnternette araştırman ya da birinden alman gerekir.

• quote:

Selamlar Herkese.....

Daha Önce Hiç Bir Program Kullanmadığınızdan yola çıkarak, size Kitchen Draw programını öneririm, kullanımı son derece basit ve türkçe dil desteği de mevcuttur, AutoCad gibi profesyonel çizimler yapamazsınız ama mutfak, banyo ve diğer ev mobilyalarını çok kolay çizebilirsiniz.

http://www.bsabilgi.com.tr/download2/pro/kd50DEMO.exe

Kullanımı konusunda yardımcı olurum...

• quote:

Orijinalden alıntı: Kef14

quote:

Selamlar Herkese.....

Daha Önce Hiç Bir Program Kullanmadığınızdan yola çıkarak, size Kitchen Draw programını öneririm, kullanımı son derece basit ve türkçe dil desteği de mevcuttur, AutoCad gibi profesyonel çizimler yapamazsınız ama mutfak, banyo ve diğer ev mobilyalarını çok kolay çizebilirsiniz.

http://www.bsabilgi.com.tr/download2/pro/kd50DEMO.exe

Kullanımı konusunda yardımcı olurum...

Alıntıları Göster
    Buyurun rulman...

AUTOCAD ve 3DMAX RENDER ÖRNEKLERİ güncel

Bu da poligonal wireframe...

• quote:

Orijinalden alıntı: Alx

Buyurun rulman...

Bu da poligonal wireframe...

Alıntıları Göster
    süper olmuş solidde yapılabilen maxtede yapılabiliyor sonuçta

• quote:

süper olmuş solidde yapılabilen maxtede yapılabiliyor sonuçta

Alıntıları Göster
    Solidin tek farkı - makinelere yönelik birçok hazır model, sistem ve formül içermesidir. Max ise daha çok sanatsaldır ... Bu ara geçen oturdum BMW logosunu yaptım, da tam yakın olmamış...

• quote:

Solidin tek farkı - makinelere yönelik birçok hazır model, sistem ve formül içermesidir. Max ise daha çok sanatsaldır ... Bu ara geçen oturdum BMW logosunu yaptım, da tam yakın olmamış...

Alıntıları Göster
    Solid konusunda haklısın, adı ustunde katı :) (ama onunla yolumuzu buluyoruz ;) ,
    MAx dan öte maya ozellikle BLENDER daha ozgür yazılımlar :) sanatsal modelleyicinin sanat tarıhı ve estetık bılgısıne bakar ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: artenis

Solid konusunda haklısın, adı ustunde katı :) (ama onunla yolumuzu buluyoruz ;) ,
    MAx dan öte maya ozellikle BLENDER daha ozgür yazılımlar :) sanatsal modelleyicinin sanat tarıhı ve estetık bılgısıne bakar ;)

Alıntıları Göster
    Son çalışmam, BMW M5. İlk başarılı düşündüğüm araba modelim. Daha önce 3 kere başlamıştım, yapamadım. Bu sefer oluyor gibi. Modelleme bitince son halini paylaşırım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alx -- 25 Nisan 2010; 20:30:52 >

• quote:

Son çalışmam, BMW M5. İlk başarılı düşündüğüm araba modelim. Daha önce 3 kere başlamıştım, yapamadım. Bu sefer oluyor gibi. Modelleme bitince son halini paylaşırım...

Alıntıları Göster
    arkadaşlar birazda modellem progmanızı, render programınızı, render surenızı yazarsanız, resmın altına yazmak gerek siz bunları biliyorsunuz zaten ;)

• quote:

arkadaşlar birazda modellem progmanızı, render programınızı, render surenızı yazarsanız, resmın altına yazmak gerek siz bunları biliyorsunuz zaten ;)

Selamlar!

Konuyu takip eden arkadaşlar zaten ne kullandığımızı bilir aslında, max+vray. Render süresi de aslında bir gösterge değil, ayarlar belli değil sonuçta. Aşağıdaki resmi 1 saatte render aldım, Core 2 Duo, P7350, 2Ghz laptop olduğu için. i7 ile çok daha az olurdu.

Buyurun BMW M serisi tekerlekleri...

Bu da bir az farklı bir açıdan, aynı ayarlar, ama işlemci - i7 - süre 10dk. Sonradan Vray ZDepth Photoshopta işlendi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alx -- 26 Nisan 2010; 0:18:56 >

• quote:

quote:

Selamlar!

Konuyu takip eden arkadaşlar zaten ne kullandığımızı bilir aslında, max+vray. Render süresi de aslında bir gösterge değil, ayarlar belli değil sonuçta. Aşağıdaki resmi 1 saatte render aldım, Core 2 Duo, P7350, 2Ghz laptop olduğu için. i7 ile çok daha az olurdu.

Buyurun BMW M serisi tekerlekleri...

Bu da bir az farklı bir açıdan, aynı ayarlar, ama işlemci - i7 - süre 10dk. Sonradan Vray ZDepth Photoshopta işlendi...

Alıntıları Göster
    evet çakma bmw logosu gibi solid için dediğimi renderı için demiştim tabikiki ölçekli üç görünişlü çizim maxte yapamayız ama autocadde yapılabilir

• quote:

evet çakma bmw logosu gibi solid için dediğimi renderı için demiştim tabikiki ölçekli üç görünişlü çizim maxte yapamayız ama autocadde yapılabilir

Alıntıları Göster

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 30 Nisan 2010; 11:36:13 >

• quote:

Büyük logo çakma gibi duruyor da, cantlarda aynı logo var aslında ve bence çok güzel duruyor. Işıktan mıdır nedir...

Aslında Max'te ölçekli çizim yapılabilir, daha zor ama...
  • quote:

quote:

Büyük logo çakma gibi duruyor da, cantlarda aynı logo var aslında ve bence çok güzel duruyor. Işıktan mıdır nedir...

Aslında Max'te ölçekli çizim yapılabilir, daha zor ama...

Alıntıları Göster
    ya resmi yüklediğim yerden galiba resim çözünürlüğü bozuluyor nedendir siz nereden yüklüyosunuz acaba çamur gibi duruyo burda ya

• quote:

ya resmi yüklediğim yerden galiba resim çözünürlüğü bozuluyor nedendir siz nereden yüklüyosunuz acaba çamur gibi duruyo burda ya

Hızlıresime yükleme ya. Bu işin kralı -http://imageshack.us/ .
  • quote:

Alıntıları Göster
    http://imageshack.us/ . oda sorunlu bu araklar zaten önceden onu kullanıyodum ama şimdi hep hata veriyo düzelemedi bi türlü yerli uploadlarda iş yok görüyosun ne hale getirdi çizimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 27 Nisan 2010; 11:44:05 >

• quote:

http://imageshack.us/ . oda sorunlu bu araklar zaten önceden onu kullanıyodum ama şimdi hep hata veriyo düzelemedi bi türlü yerli uploadlarda iş yok görüyosun ne hale getirdi çizimi

Alıntıları Göster
    Tüm resimlerimi imageshack'ten. Hiçbir sorun yok...

• verdiğin linkten upload yapılamıyor sadece giriyosun okadar upload sayfasını tıklayınca hata mesajı (http 500 hatası ) veriyor sen nasıl yüklüyosun anlamadım ve 1 kaç aydırda böyle ama reg.imageshack.us/ olanı var ordan yapılabiliyor anca onuda başka bi yerde okudum buldum
    quote:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 27 Nisan 2010; 13:29:02 >
  • quote:

verdiğin linkten upload yapılamıyor sadece giriyosun okadar upload sayfasını tıklayınca hata mesajı (http 500 hatası ) veriyor sen nasıl yüklüyosun anlamadım ve 1 kaç aydırda böyle ama reg.imageshack.us/ olanı var ordan yapılabiliyor anca onuda başka bi yerde okudum buldum
    quote:

Alıntıları Göster
    Bende sorun olmuyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alx -- 28 Nisan 2010; 10:02:18 >

• quote:

Bende sorun olmuyor...

Alıntıları Göster
    yazdığımı anlamadın galiba yada okumadın(http 500 hatası ) zaten yıllardır kullandığım site okadarını biliyorumda siteyede giriyorum ama uploada basınca dediğim hata çıkıyor yaklaşık 2-3 aydır böyle
    bunun üzerine bunu yazdım buradan girebildim diye reg.imageshack.us/ ne olduğunu bilmiyorum orjin sitesimi değilmi buradan hallettim bu adreside başka bi forumda gördüm dedim

kapağıda bu

hatada bu gördünmü dostum şimdi diğer bulduğum yerde hata vermeye başladı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 27 Nisan 2010; 16:03:51 >

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.