arkadaşlar ben autocad te sadece 2 boyutlu cızım ypıyorum acaba bundada sızın gibi rendar alabılır mıyız :S veya bu rendar nasıl yapılıyo autocad ve solidworks te randerda yardımcı olacak varsa sevınırım
3 boyutlu programla ilk önce modellıyosun sonra onlara kaplama atarak belırlıyosun urunu. ornegın tahtadan sehpaya tahta desenı atıyosun sonra ısık koyuyosun aydınlatma ıcın daha sonra bunu render edip ıstedıgın acıdan sunum yapıyosun
üstü kapalı özeti bu detayı aylarını alır
anladım hocam render nasıl alıyoz onu bi çözsem neyse artık ileri düzey video eğitimine başlayacam
quote:
Orijinalden alıntı: atoxi
quote:
Orijinalden alıntı: jebote
quote:
Orijinalden alıntı: atoxi
arkadaşlar ben autocad te sadece 2 boyutlu cızım ypıyorum acaba bundada sızın gibi rendar alabılır mıyız :S veya bu rendar nasıl yapılıyo autocad ve solidworks te randerda yardımcı olacak varsa sevınırım
3 boyutlu programla ilk önce modellıyosun sonra onlara kaplama atarak belırlıyosun urunu. ornegın tahtadan sehpaya tahta desenı atıyosun sonra ısık koyuyosun aydınlatma ıcın daha sonra bunu render edip ıstedıgın acıdan sunum yapıyosun
üstü kapalı özeti bu detayı aylarını alır
anladım hocam render nasıl alıyoz onu bi çözsem neyse artık ileri düzey video eğitimine başlayacam
3dmax dipsiz bir kuyu bunu unutma bi yerlerden başla, sonuça ulaştıkça zaten devamı gelicek emin ol.Kademe kademe git
selamlar kullanmayalı unutmuşum biraz.kordinat sisteminde ki nokta aralıklarını nasıl ayarlıyorduk yani çizimlerin ufak gözüküyor.nokta aralıklarıda çok büyük.
Autocad dersşnden 3D olarak ofis projesi aldım. Ancak çok basit bilgiler görüyoruz şu anda okulda. Pek birşey bilmiyorum desem yeridir. Acaba nasıl birşey çizmeliyim tavsiye verebilirmisiniz ?
sayfayı sallayan yok bu başlık kapatılsın.
Tam ihtiyacım olduğu zamanda mı
Herkese selamlar,
Karakter modelleme calismalarina devam.. Degerli yorumlarinizi esirgemeyin lutfen..
Beyler çok güzel çiziyorsunuz. Aranızda bana uygun program önerebilecek ve önerdiği program hakkında hızlandırılmış kısa bir kurs verebilecek yardımsever bir babayiğit var mı?
yander modellemen cok basarılı hatlar cok ıyı cıakrtmısın tr3d de vardın sanırım sen
quote:
Orijinalden alıntı: jebote
yander modellemen cok basarılı hatlar cok ıyı cıakrtmısın tr3d de vardın sanırım sen
Degerli yorumun icin cok tesekkurler jebote. Evet Tr3D`e de koydum calismalari.
quote:
Orijinalden alıntı: baharat
Beyler çok güzel çiziyorsunuz. Aranızda bana uygun program önerebilecek ve önerdiği program hakkında hızlandırılmış kısa bir kurs verebilecek yardımsever bir babayiğit var mı?
Bir cok 3d editor var ama en yaygin olarak kullanilan 3ds Max veya Maya`dir sanirim.. Yasadigin sehirde egitim veren yerler varsa duzenli olarak gidip egitim alman temeli oturtman icin yararli olur. Ya da youtube gibi essiz bir hazineden yararlanabilirsin giris seviyesi icin bir cok video bulunmakta.. Biraz da sabir gerekiyor.. Sen yine de takildigin yerlerde sor yardimci olmaya calisiriz..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme