Şimdi Ara

AUTOCAD ve 3DMAX RENDER ÖRNEKLERİ güncel (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
311
Cevap
2
Favori
48.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: jebote

quote:

Orijinalden alıntı: atoxi

arkadaşlar ben autocad te sadece 2 boyutlu cızım ypıyorum acaba bundada sızın gibi rendar alabılır mıyız :S veya bu rendar nasıl yapılıyo autocad ve solidworks te randerda yardımcı olacak varsa sevınırım

3 boyutlu programla ilk önce modellıyosun
    sonra onlara kaplama atarak belırlıyosun urunu. ornegın tahtadan sehpaya tahta desenı atıyosun
    sonra ısık koyuyosun aydınlatma ıcın
    daha sonra bunu render edip ıstedıgın acıdan sunum yapıyosun

üstü kapalı özeti bu
    detayı aylarını alır

anladım hocam render nasıl alıyoz onu bi çözsem neyse artık ileri düzey video eğitimine başlayacam

• quote:

quote:

quote:

arkadaşlar ben autocad te sadece 2 boyutlu cızım ypıyorum acaba bundada sızın gibi rendar alabılır mıyız :S veya bu rendar nasıl yapılıyo autocad ve solidworks te randerda yardımcı olacak varsa sevınırım

3 boyutlu programla ilk önce modellıyosun
    sonra onlara kaplama atarak belırlıyosun urunu. ornegın tahtadan sehpaya tahta desenı atıyosun
    sonra ısık koyuyosun aydınlatma ıcın
    daha sonra bunu render edip ıstedıgın acıdan sunum yapıyosun

üstü kapalı özeti bu
    detayı aylarını alır

anladım hocam render nasıl alıyoz onu bi çözsem neyse artık ileri düzey video eğitimine başlayacam

3dmax dipsiz bir kuyu bunu unutma
    bi yerlerden başla, sonuça ulaştıkça zaten devamı gelicek emin ol.Kademe kademe git

• selamlar kullanmayalı unutmuşum biraz.kordinat sisteminde ki nokta aralıklarını nasıl ayarlıyorduk yani çizimlerin ufak gözüküyor.nokta aralıklarıda çok büyük.
  • Autocad dersşnden 3D olarak ofis projesi aldım. Ancak çok basit bilgiler görüyoruz şu anda okulda. Pek birşey bilmiyorum desem yeridir. Acaba nasıl birşey çizmeliyim tavsiye verebilirmisiniz ?
  • sayfayı sallayan yok bu başlık kapatılsın.
  • Tam ihtiyacım olduğu zamanda mı
  • Herkese selamlar,

Karakter modelleme calismalarina devam.. Degerli yorumlarinizi esirgemeyin lutfen..

AUTOCAD ve 3DMAX RENDER ÖRNEKLERİ güncel

• Beyler çok güzel çiziyorsunuz.
    Aranızda bana uygun program önerebilecek ve önerdiği program hakkında hızlandırılmış kısa
    bir kurs verebilecek yardımsever bir babayiğit var mı?
  • yander modellemen cok basarılı
    hatlar cok ıyı cıakrtmısın
    tr3d de vardın sanırım sen
  • quote:

yander modellemen cok basarılı
    hatlar cok ıyı cıakrtmısın
    tr3d de vardın sanırım sen

Degerli yorumun icin cok tesekkurler jebote. Evet Tr3D`e de koydum calismalari.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baharat

Beyler çok güzel çiziyorsunuz.
    Aranızda bana uygun program önerebilecek ve önerdiği program hakkında hızlandırılmış kısa
    bir kurs verebilecek yardımsever bir babayiğit var mı?

Bir cok 3d editor var ama en yaygin olarak kullanilan 3ds Max veya Maya`dir sanirim.. Yasadigin sehirde egitim veren yerler varsa duzenli olarak gidip egitim alman temeli oturtman icin yararli olur. Ya da youtube gibi essiz bir hazineden yararlanabilirsin giris seviyesi icin bir cok video bulunmakta.. Biraz da sabir gerekiyor.. Sen yine de takildigin yerlerde sor yardimci olmaya calisiriz..
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.