Şimdi Ara

AUTOCAD ve 3DMAX RENDER ÖRNEKLERİ güncel (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
311
Cevap
2
Favori
48.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gerçek fotosu bu renkler tam çıkmadı idare edin tarayıcım eski max 600 dpı tarayabiliyor renkler bundan biraz daha açık

AUTOCAD ve 3DMAX RENDER ÖRNEKLERİ güncel

aynısını modellemeye çalıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 8 Mayıs 2010; 12:11:10 >

• sırada bu var

• buda benden olsn bakalm

google android çalışması

• quote:

Orijinalden alıntı: UnReaL.4

buda benden olsn bakalm

google android çalışması

bunu hangi programda tasarladığını öğrenebilirmiyim büyük ihtimal max ama genede sorim
  • quote:

Orijinalden alıntı: cumur

ar-ge çalışması yapılmıştır heycana gerek yok dolabın orda geniş bi alan var geçiş için onu almadım ayrıca sol dolabın kapığı rahat bi şekilde açılıyor bitki evyenin ön tarafında onun yanındada 80-90 cm kadar bi nsanın rahatca geçebileceği alan var üst kısım karanlık evet karanlık ama doğal duruyo ışık almayan bi yerin de okadar karanlık durması doğrudur heryer ışık alacak diye bi kanun yok, oranında kabak gibi aydınlık olması hoş durmaz kannımca ayrıca photoshopa taşımayı sevmiyorum işi maxte bitirmek tercihimdir hiçbi renderımdada pslemem çalışmamı
    asıl önemli şeyi görmenizi beklerdim davlumbaz merkezden kaçık duruyo ama öyle değil kameramla alakalı hafif yan açıdan olduğu için ben onu dersin sanmıştım

Davlumbazda sorun yok, zaten kameranın açılı olduğu belli. Yine de dolabın üstü çok karanlık bence. Dark multiplier'i az arttırmak lazım sanki.

• quote:

Orijinalden alıntı: gideroslu_37

quote:

Orijinalden alıntı: UnReaL.4

buda benden olsn bakalm

google android çalışması

bunu hangi programda tasarladığını öğrenebilirmiyim büyük ihtimal max ama genede sorim

evet max te yaptm

• Buyurun bir kaç tane eski çalışmalardan:

Çalıştığım firma için yaptıklarımız...

•  AUTOCAD ve 3DMAX RENDER ÖRNEKLERİ güncel
  • Son çalışma güzel omuş, diğerlerine benzemiyor.
  • katalogdan oda o yüzden ne yani diğerleri kötümü şimdi bu beyendiğiniz render 9.6 dakika sürdü sizinde makineler güzel olmuş kaplamar beni çocukluğuma götürdü lego modellere benzemiş
    quote:

Orijinalden alıntı: Alx

Son çalışma güzel omuş, diğerlerine benzemiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 12 Mayıs 2010; 17:55:40 >
  • Bu diğerlerinden farklı. Güzel duruyor. Diğerleri gerçekçi değildi kanaatimce.
  • zevk meselesi tabi banada sizinkiler öyle geldi belirttimde zaten
    quote:

Bu diğerlerinden farklı. Güzel duruyor. Diğerleri gerçekçi değildi kanaatimce.
  • quote:

zevk meselesi tabi banada sizinkiler öyle geldi belirttimde zaten
    quote:

Bu diğerlerinden farklı. Güzel duruyor. Diğerleri gerçekçi değildi kanaatimce.

Eski çalışmalar onlar ve hiç kaplama yok. Vray standart renkler. Son çalışmanda ise ışığı iyi ayrlamışsın, gerçeğe çok yakın olmuş. Diğerleri böyle değil. Model olduğu belli oluyor ilk bakışta. Son çalışma farklı olmuş. İyi anlamda söyledim yani.
  • kaplamamı yok mobilya uğraşıyoruz nası kaplama yok abanoz var meşe var lakelerde tabiki kaplama yok yada düz mebran kapaklarda sonuçta keyfi iş değil bunlar maksat derdini anlamak ve anlatmak karşı tarafa ama katalog işi olunca daha iyi işler bekler tabiki insanlar onlarda var boş vaktim olursa koyarım bu üstteki örnekte zaten katalog içindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 14 Mayıs 2010; 22:29:27 >
  • quote:

kaplamamı yok mobilya uğraşıyoruz nası kaplama yok abanoz var meşe var lakelerde tabiki kaplama yok yada düz mebran kapaklarda sonuçta keyfi iş değil bunlar maksat derdini anlamak ve anlatmak karşı tarafa ama katalog işi olunca daha iyi işler bekler tabiki insanlar onlarda var boş vaktim olursa koyarım bu üstteki örnekte zaten katalog içindi

Ben ne diyorum, sen ne diyorsun. Benim makine renderlerinde kaplama yok diyorum ya... Standart Vray material var, onlar tabi oyuncak gibi durur. Sende kaplama yok demedim yani... Apaçık - ahşap... ve güzel olmuş...
  • gece yorgunluğu pardon ben diğer çalışmalarım için demiştim neyse
    quote:

quote:

kaplamamı yok mobilya uğraşıyoruz nası kaplama yok abanoz var meşe var lakelerde tabiki kaplama yok yada düz mebran kapaklarda sonuçta keyfi iş değil bunlar maksat derdini anlamak ve anlatmak karşı tarafa ama katalog işi olunca daha iyi işler bekler tabiki insanlar onlarda var boş vaktim olursa koyarım bu üstteki örnekte zaten katalog içindi

Ben ne diyorum, sen ne diyorsun. Benim makine renderlerinde kaplama yok diyorum ya... Standart Vray material var, onlar tabi oyuncak gibi durur. Sende kaplama yok demedim yani... Apaçık - ahşap... ve güzel olmuş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 15 Mayıs 2010; 0:50:22 >

•  AUTOCAD ve 3DMAX RENDER ÖRNEKLERİ güncel

amerikan panel kapı katologdan
  • Selamlar!!!
    Herkes yoğun galiba, mesaj yok .

Bir çalışma koyayım bari...

• Buyurun ilk Autocad calismam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yander -- 8 Haziran 2010; 23:17:29 >
  • ilk için güzel tebrikler tabi max gibi olmuyo ama ilk sayfada bende autocad 3d çalışmalar eklemiştim fakat o buzdolabının kulpları çok abartılı büyük ve o sandalyelerin bacaklarıda orantısız gibi onları biraz daha düzeltmeye çalış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 9 Temmuz 2010; 21:58:50 >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.