Bildirim
ucretsiz alan adi
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
merhaba.. eger reklamsız ve bedava site istiyorsanwww.port5.com oragir ve ordan e-mail adresini yaz sitenin adını yaz senin e-maile sifre ve userid veriyor.. sen onlarialdiginda bana e-mail at onun bağlanma şekli farkli örnek olarak
http://aysetemizelio.port5.com girip bak daha dün yaptım siteyi..
yonlendir.com dan da urleyiwww.aysetemizel.egitimi.com yaptım..
-
hee birde scanner olayi sen yine 24 bitte tara eger iphoto plus kullaniyorsan jpg. formatına cevir.. ben bmpleri ulead photoexpress 2.0 da ceviyorum.. o aynı bmp kalitesinde byte düşükoluyor.. o yazdığım siteye gir tam 43 sayfalık bi site toplam 2.42 mb tuttu.. eger resimeler bmp olsa en az 12-13mb tututar.. ulead'in bütün programlarını tavsiye derim.. -
www.geocities.com -
kese 33 .com nerden aldin bu arada benim taradigim bir resim 3 mb olarak gosteriyor jpg olarak kaydediyorum ayrica scanner icin hangi prg kullanayim prg alakasi varmi
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X