Malumunuz internette güvenilir ve kaliteli lisans satan bir site bulmak zor.Bende size bu konuda tecrübemi paylaşmak için bu konuyu açmak istedim.
Açıkçası ben de ilk başta biraz şüpheyle yaklaşmıştım ama denemeden yorum yapmak istemedim. Yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum ve şu ana kadar herhangi bir sorun yaşamadım. Özellikle Envato Elements kullanan grafik tasarımcılar, video editörler veya freelance çalışanlar için baya mantıklı bir sistem olmuş.
Mantık şu şekilde çalışıyor: Arka tarafta gerçek bir Envato hesabı kullanıyorlar, siz de kendi panelleri üzerinden uygun fiyatlı paket alıp istediğiniz içerikleri indirebiliyorsunuz.
İndirilen dosyalar gerçek hesap üzerinden geldiği için lisans konusunda da problem olmuyor. Ben 1 aylık paket aldım, yanlış hatırlamıyorsam 75 TL civarıydı. Normalde Envato’nun kendi fiyatı aylık 18 dolar olmuş, şu kurla baya pahalıya geliyor. Açıkçası sadece birkaç proje için bile ciddi tasarruf ettirdi bana.
Denemek isteyenler için fikir olsun diye paylaşayım dedim. Özellikle sürekli stok içerik kullananların işine yarar diye düşünüyorum.
Ek not:Yapay zeka kullanımı dahil değilmiş sisteme.
Site linki:
karınca lisans - türkiyenin güvenilir lisans platformu
Elements Envato Lisans Satın Al - Premium Hesap Al