Şimdi Ara

Alice in Wonderland (2010) | Tim Burton (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
1
Favori
10.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: OnuR

Alice in Wonderland (2010) | Tim Burton
    Burton'dan açıkcası biraz daha olgun bir Alice beklerdim. Yetişkinlere uygun bi Alice çekseydi ben daha mutlu olurdum. Ortam gene karamsar bunu açıkca görebiliyorum ama bir Disney projesi nede olsa ne kadar vahşi olabilir ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rtlh.yil

Burton'dan açıkcası biraz daha olgun bir Alice beklerdim. Yetişkinlere uygun bi Alice çekseydi ben daha mutlu olurdum. Ortam gene karamsar bunu açıkca görebiliyorum ama bir Disney projesi nede olsa ne kadar vahşi olabilir ki?

Alıntıları Göster
    kadro iyi güzel de alice harikalar diyarında be abi. ne kadar güzel bir iş olabilir ki. ben fazla umutlu değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koobee24 -- 17 Kasım 2009; 19:33:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: koobee24

kadro iyi güzel de alice harikalar diyarında be abi. ne kadar güzel bir iş olabilir ki. ben fazla umutlu değilim.

izlemeden böyle yorumda bulunmak pek de doğru değil, sizin de belirttiğiniz gibi kadro çok iyi neler olabilileceği kestirelemez.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sen Aydınlatırsın Geceyi

Türkçe Altyazılı Fragman

http://www.metacafe.com/watch/3889003/alice_in_wonderland_subtitled_trailer/

Alıntıları Göster
    Oww fragmana bakarsak her açıdan yeterli bir film olucak. Gene çok güzel işlemiş Burton amca..

• quote:

Orijinalden alıntı: Eru ilúvatar

Oww fragmana bakarsak her açıdan yeterli bir film olucak. Gene çok güzel işlemiş Burton amca..

Alıntıları Göster

• quote:

Alıntıları Göster
    Bize Yine xpand yolları gözüktü :)

• quote:

Orijinalden alıntı: LaGarba

Bize Yine xpand yolları gözüktü :)

Alıntıları Göster
    film IMAX 3D,Xpand Digital 3D,Real D 3D Formatlarıyla Girecek..

Alice harikalar diyarında 5 martta girecek , IMAX HUBBLE 3D 15 martta girecek 10 gün arayla bu yüzden afm ikisi arasında bir seçim yapması gerekecek (avatarı tek kopya getirip ankamallda oynatmaya aciz şirket zaten) türkiyede bu film %95 imax olarak yayınlanmayacak onun yerine 10 gün sonra girecek HUBBLE 3D yayınlanacaktır (hubble yayınlanmayıp bu film yayınlanırsa daha kötü olur böyle daha iyi)

• quote:

Orijinalden alıntı: Bluepower

film IMAX 3D,Xpand Digital 3D,Real D 3D Formatlarıyla Girecek..

Alice harikalar diyarında 5 martta girecek , IMAX HUBBLE 3D 15 martta girecek 10 gün arayla bu yüzden afm ikisi arasında bir seçim yapması gerekecek (avatarı tek kopya getirip ankamallda oynatmaya aciz şirket zaten) türkiyede bu film %95 imax olarak yayınlanmayacak onun yerine 10 gün sonra girecek HUBBLE 3D yayınlanacaktır (hubble yayınlanmayıp bu film yayınlanırsa daha kötü olur böyle daha iyi)

Alıntıları Göster
     Alice in Wonderland (2010) | Tim Burton  Alice in Wonderland (2010) | Tim Burton  Alice in Wonderland (2010) | Tim Burton  Alice in Wonderland (2010) | Tim Burton

• quote:

Alice in Wonderland (2010) | Tim Burton  Alice in Wonderland (2010) | Tim Burton  Alice in Wonderland (2010) | Tim Burton  Alice in Wonderland (2010) | Tim Burton

Alıntıları Göster
    tim burton kendıne has tarzını katmıs filme

• Türkçe Fragman

www.youtube.com/watch?v=sPLiPlw8dn4

• quote:

Orijinalden alıntı: OnuR

Türkçe Fragman

www.youtube.com/watch?v=sPLiPlw8dn4

Depp müthiş oyuncu.Bir aktör her rolümü becerir.Tim burton'ın tarzıyla ilginç bir film çıkmış ortaya.

• quote:

Orijinalden alıntı: Outlaw-E

Depp müthiş oyuncu.Bir aktör her rolümü becerir.Tim burton'ın tarzıyla ilginç bir film çıkmış ortaya.

Alıntıları Göster
    İzlemeye doyamıyacagız sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: H_QmR

İzlemeye doyamıyacagız sanırım

Alıntıları Göster
    Acayip filmler çekiyor bu adam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3RS!N

Çocuksu ve yapay derken ? alice ten ne bekliyordun ki adı üstünde "masal" .olması gerektiği gibi olmuş fragmanı beğendim.

Aynı zamanda bir ders kitabıdır, hayat dersi verir.

Tavşan ne der? Nereye gideceğini bilmiyorsan gittiğin yolun hiç bir önemi yoktur.

Yazarının da matematikçi olduğunu hatırlatmaya gerek yok sanırım.

O yüzden alice harikalar diyarında çocuklar için bir masal, yetişkinler içinse yaşam rehberidir bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katıksız Manyak!

quote:

Orijinalden alıntı: 3RS!N

Çocuksu ve yapay derken ? alice ten ne bekliyordun ki adı üstünde "masal" .olması gerektiği gibi olmuş fragmanı beğendim.

Aynı zamanda bir ders kitabıdır, hayat dersi verir.

Tavşan ne der? Nereye gideceğini bilmiyorsan gittiğin yolun hiç bir önemi yoktur.

Yazarının da matematikçi olduğunu hatırlatmaya gerek yok sanırım.

O yüzden alice harikalar diyarında çocuklar için bir masal, yetişkinler içinse yaşam rehberidir bence.

Alıntıları Göster
    Alice harikalar diyarındayı ne zaman izlesem hem ruhum sıkılır hem de tuhaf bi mutluluk duyarım.
    bu film de daha bi sıkacak galiba içimi tuhaf bişey.
    merakla bekliyorum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: _vanilin_

Alice harikalar diyarındayı ne zaman izlesem hem ruhum sıkılır hem de tuhaf bi mutluluk duyarım.
    bu film de daha bi sıkacak galiba içimi tuhaf bişey.
    merakla bekliyorum :)

Alıntıları Göster
    Xpand 3d ye gittiğimde bunun 3d fragmanını izlemiştim, filmden daha çok sevmiştim.Gitmeyi düşünüyorum çok güzel uygulamışlar 3d yi filmde.Ve çizimler gerçekten çok başarılı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frost_Nova

Resimler fragman etkisi yarattı, ilginçliğe doyuracak bir film gibi duruyor. Diyar harika olacaktır diye umuyorum çiçeklere ve mantarlara şimdiden ısındım.

aynen. bu yılda baya film çıktı ilginç ilgnç. Bunu da bekliyoruz. Hikayesini de az çok biliyorum, sinemada olmasade bilgisayardan izlicem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Entropi Canavarı

quote:

Orijinalden alıntı: Frost_Nova

Resimler fragman etkisi yarattı, ilginçliğe doyuracak bir film gibi duruyor. Diyar harika olacaktır diye umuyorum çiçeklere ve mantarlara şimdiden ısındım.

aynen. bu yılda baya film çıktı ilginç ilgnç. Bunu da bekliyoruz. Hikayesini de az çok biliyorum, sinemada olmasade bilgisayardan izlicem.

Alıntıları Göster

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sen Aydınlatırsın Geceyi -- 7 Ocak 2010; 17:24:08 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.