Şimdi Ara

Alice in Wonderland (2010) | Tim Burton (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
1
Favori
10.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gitmek lazım.
  • johnny depp filmi kesınlıkle izlenir
  • Bu tim burtonda güzelhikaye yazar ve yönetir en son animasyonu (9) izleyenlerbilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bluepower

quote:

Orijinalden alıntı: ramazanyurt

quote:

Orijinalden alıntı: süpergtacı

afm ye mail attım hubble 3d ve alice in wonderland imax mart programında görünmüyormuş avatar görünüyormus 1 martta belli olur

eğer gelmezse gelir de sadece istanbuldaki imax da oynarsa onlara koca bir inşallah gelir

avatar tek kopya gelmiş tr ye ondan ankarada oynamadı diğer imax filmlerinde olmadı bu problem sadece avatarda oldu buda her 2 yerde girer ama tabi türkiyede girerse afm nin gözünü para bürümüş benim korkum hubble ve alice'i getirmemesi sonuçta yurtdısındaki gibi "gerçek" imax işletmesi değil kafasına göre iş yapıyor, filmin girmesine 8 gün kalmış adamlar bana mart programında avatar görünüyor onlar ne yenirmi içilirmi? diye mail atıyor olaya bak

dostum bildiğim kadarıyla olay tam olarak böyle değil. istanbuldaki imax salonu "multiplex" ankaradaki "classic" olarak yapılmış. mybilete mail attığımda avatar filminin perde büyüklüğünden dolayı sadece istanbula uygun olduğunu ondan dolayı ankarada gösterime girmediği denildi. ben de imaxın sitesinden örnek olarak londradaki salonlara baktım. orada da 2 tane multiplex 2 tane classic imax salonu var. adamlar bunda da bir standart çözüm üretememişler. benim tahminim bu yönde. inşallah böyle bir ayrım yapmazlar da güzel bir imax film izleriz. hoş gösterime girmesine 4 gün var ama hala hiçbir ses yok imax versiyonunda. elimizdekilerin kıymetini ne zaman bileceğiz acaba? kaç haftadır ankara imax salonu bomboş. bari keyfine bir iki imax film koyun. hiç yoktan millet imaxı tadar, bundan sonra imax filmlere gelirler. amaç sinemaya insan çekmek değil mi?

bu arada xpand3d yi hiç tavsiye etmiyorum. avatar filmine gitmiştim, ne 3d hissi ne de renkler bakımından size bir şey vermiyor. cıvıl cıvıl mükemmel renklerle örtülü avatar filmini çok mat gösterdi.

• İyi kötü olması Farketmez,uzun zamandır beklediğim bir film Johnny Depp de varsa izlenir.Cumartesi yada Pazar günü gidiyorum bende.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 1 Mart 2010; 21:13:54 >
  • Korktuğum başıma geliyor gibi..
    .3D yi bıraktım filmi bile gelmiyor galiba.3-4 şehirde olacakmış 3D ve de Türkçe dublaj lı gösterilecekmiş ?? (mybilet'e göre)
  • İnşallah Türkiye'de gişede batar film, Türkçe getirmişler her yere çocuk filmi ya(!).Altyazılı 3D gelmezse bluray bekliyeceğiz.
  • şöle çocuk filmi olarak lanse ediyolar ya hevesim kaçıyo filmden direk soğuyorum ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SKIDROW -- 1 Mart 2010; 23:24:25 >
  • kitabını hiç okumamıştım bugün okul kütüphanesinde aklıma geldi okuyayım dedim hem filmi izlerken de güzel olur diye düşündüm pek bir sihri yoktu hikayenin. johnny depp'in oynadığı karakter 3-5 sayfa görünmüştü o kadar. tabi tim burton başka şekilde aktaracaktır hikayeyi. ( kitap da resimliydi resimlerini saklamak için bayağı uğraştım çocuk kitabı okuduğum anlaşılmasın diye. )

imdb puanı da açılmış 7.5 görünüyor şimdilik. aslında şöyle 8 küsürat ile açılırdı bu tarz filmler 7.5'in de bayağı altına düşebilir. malum ilk açıldığında fanlar oy yağmuruna tutar zaman geçtikçe imdb puanları düşer genelde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koobee24 -- 4 Mart 2010; 21:09:02 >
  • Yaptıkları ayıp ya.
  • Çok arada kaldım ya. Gitmeyi düşünüyorum ama fazla çocuk filmi çıkmasından korkuyorum.
  • Film her yere Türkçe dublaj olarak gelmiş, 3D izlemeyi beklerken bluray bekleyeceğiz artık.Yapacak bir şey yok...
  • Ayıp etmişler son dakika olucak işmi bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

Odeon, Alis Harikalar Diyarında'yı Boykot Ediyor!

İngiltere'nin en büyük sinema zinciri Odeon, Alis Harikalar Diyarında filmini göstermeyecek...

Tüm dünyanın dört gözle beklediği Tim Burton imzalı Alis Harikalar Diyarında'nın, birçok sinema zinciri tarafından boykot edildiği konuşuluyor.

Odeon, bu boykotu kabul etti ve filmi kendi salonlarında göstermeyeceğini açıkladı.

Boykotun sebebi filmin erken çıkacak olan DVD'si. Normalde bir film sinema salonlarında gösterime girdikten 18 hafta sonra DVD'leri çıkmaya başlayabiliyor. Bunun da sebebi elbette daha çok sinema bileti satışının olması.

Disney ise, bu film için sadece 12 haftalık bir bekleyiş olacağını, daha sonra DVD'lerin hemen satışta olacağını açıkladı ve film daha gösterimde bile değilken, en önemli süpermarketlerde DVD'nin reklam afişleri çıkmaya başladı.

BBC, Cineworld'ün Disney'le anlaştığını ve filmi göstereceklerini söylemişti, şimdi o da boykota katılacak mı, merak konusu. Eğer onlar da bu boykota katılırlarsa filmin 3D gösterilebileceği sinema salonlarının sadece %5'i filmi gösteriyor olacak.

Filmin dünya prömiyeri, Perşembe günü gerçekleşecek.

Bunun bir etkisi olabilir bazı sinemalarda gösterimde olmamasının.

2,5 ay içinde Bluray elimizde, sinemalar kendileri kaybeder

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devilsemo -- 6 Mart 2010; 2:36:33 >

• Açıkçası 3D açısından AVATAR'dan epey düşük kalıyor diyebilirim. Sadece belli 3D klişe numaralar mevcut. AVATAR daki 3 boyut kadar bir görsellik pek beklemeyin derim. Fİlm olarak sie beğendim. Tim Burton yine kendine has çizgisini devam ettirmiş. Gotik öğeler bu filmde de yer alıyor.
  • amerika'da mart ayı açılış rekorunu kırmış ama Türkiye gişesi bayağı düşük kalacak gibi. avatar gibi uzun süreli de izlenmez diye düşünüyorum tim burton'un filmleri belirli bir kesime de hitap ediyor herkes sevmez. geçen gün kitabın ı bitirememiştim onu bitirip yorumlara göre izlemeyi düşünüyorum.
  • Balçova'da Reel3D olarakmı izleniyor ? bilgisi olan varmı perşembe günü gitmeyi düşünüyorum
  • çok olumlu yorum yapamayacağım..
    Aylardır beklediğime değmedi diyebilirim açıkçası..Genel olarak baktığımda eğlenceli hoş vakit geçirdim evet ,..Sinema'nın ,3D boyut gösteriminin vasat olmasına ve salonun çoluk çocuk ile dolmuş olmasına rağmen..
    Müzikler ve yaratılmış karakterler hoş idi...Ama birşeyler olmamış ,eksik kalmış.Fazla masalsı olmuş film Net bir yorum için bir daha izlemem gerek.
    Ama aylardır bekledim daha iyisini bulmak isterdim diye düşünüyorum..Ayrıca illa ki 3D izlenmesi de gerekmiyor bence.
    Film kötü değil ama Tim Burton filmleri içerisinden en az sevdiğim oldu.. (Mars Attack henüz izlenmemiştir.)
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.