Bildirim
Alice in Wonderland (2010) | Tim Burton (4. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: koobee24
avatarla birlikte oluşan 3d çılgınlığıyla çok iyi gişe yapabilir film. johnny depp ve tim burton'u fazla sevmem de ikisinin de sevdiğim bazı işleri vardır bu da iyi olabilir ama alice harikalar diyarında deyince de aklıma saçma kız çigi filmleri geliyor ondan dolayı önyargılıyım filme.
Alıntıları Göster
-
-
Super Bowl Tanıtımı
http://www.traileraddict.com/trailer/alice-in-wonderland/super-bowl-spot -
Alice in Wonderland Featurette - Mad Hatterquote:
Orijinalden alıntı: OnuR
Super Bowl Tanıtımı
http://www.traileraddict.com/trailer/alice-in-wonderland/super-bowl-spot
-
Malice.In.Wonderland.2009.Dvdrip.Xvid.ISWe--RGquote:
Orijinalden alıntı: Sen Aydınlatırsın Geceyi
Alice in Wonderland Featurette - Mad Hatter
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: ~H!ddeN
Malice.In.Wonderland.2009.Dvdrip.Xvid.ISWe--RG
Fake. -
quote:
Orijinalden alıntı: Sen Aydınlatırsın Geceyiquote:
Orijinalden alıntı: ~H!ddeN
Malice.In.Wonderland.2009.Dvdrip.Xvid.ISWe--RG
Fake.
Alıntıları Göster
-
quote:
Alıntıları Göster
-
Odeon, Alis Harikalar Diyarında'yı Boykot Ediyor!quote:
Alıntıları Göster
İngiltere'nin en büyük sinema zinciri Odeon, Alis Harikalar Diyarında filmini göstermeyecek...
Tüm dünyanın dört gözle beklediği Tim Burton imzalı Alis Harikalar Diyarında'nın, birçok sinema zinciri tarafından boykot edildiği konuşuluyor.
Odeon, bu boykotu kabul etti ve filmi kendi salonlarında göstermeyeceğini açıkladı.
Boykotun sebebi filmin erken çıkacak olan DVD'si. Normalde bir film sinema salonlarında gösterime girdikten 18 hafta sonra DVD'leri çıkmaya başlayabiliyor. Bunun da sebebi elbette daha çok sinema bileti satışının olması.
Disney ise, bu film için sadece 12 haftalık bir bekleyiş olacağını, daha sonra DVD'lerin hemen satışta olacağını açıkladı ve film daha gösterimde bile değilken, en önemli süpermarketlerde DVD'nin reklam afişleri çıkmaya başladı.
BBC, Cineworld'ün Disney'le anlaştığını ve filmi göstereceklerini söylemişti, şimdi o da boykota katılacak mı, merak konusu. Eğer onlar da bu boykota katılırlarsa filmin 3D gösterilebileceği sinema salonlarının sadece %5'i filmi gösteriyor olacak.
Filmin dünya prömiyeri, Perşembe günü gerçekleşecek.
-
quote:
Odeon, Alis Harikalar Diyarında'yı Boykot Ediyor!
İngiltere'nin en büyük sinema zinciri Odeon, Alis Harikalar Diyarında filmini göstermeyecek...
Tüm dünyanın dört gözle beklediği Tim Burton imzalı Alis Harikalar Diyarında'nın, birçok sinema zinciri tarafından boykot edildiği konuşuluyor.
Odeon, bu boykotu kabul etti ve filmi kendi salonlarında göstermeyeceğini açıkladı.
Boykotun sebebi filmin erken çıkacak olan DVD'si. Normalde bir film sinema salonlarında gösterime girdikten 18 hafta sonra DVD'leri çıkmaya başlayabiliyor. Bunun da sebebi elbette daha çok sinema bileti satışının olması.
Disney ise, bu film için sadece 12 haftalık bir bekleyiş olacağını, daha sonra DVD'lerin hemen satışta olacağını açıkladı ve film daha gösterimde bile değilken, en önemli süpermarketlerde DVD'nin reklam afişleri çıkmaya başladı.
BBC, Cineworld'ün Disney'le anlaştığını ve filmi göstereceklerini söylemişti, şimdi o da boykota katılacak mı, merak konusu. Eğer onlar da bu boykota katılırlarsa filmin 3D gösterilebileceği sinema salonlarının sadece %5'i filmi gösteriyor olacak.
Filmin dünya prömiyeri, Perşembe günü gerçekleşecek.
Alıntıları Göster
-
Alis Harikalar Diyarındaquote:
Orijinalden alıntı: Entropi Canavarıquote:
Orijinalden alıntı: Frost_Nova
Resimler fragman etkisi yarattı, ilginçliğe doyuracak bir film gibi duruyor. Diyar harika olacaktır diye umuyorumçiçeklere ve mantarlara şimdiden ısındım.
aynen. bu yılda baya film çıktı ilginç ilgnç. Bunu da bekliyoruz. Hikayesini de az çok biliyorum, sinemada olmasade bilgisayardan izlicem.
Alıntıları Göster
Kamera Arkası
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: süpergtacı
afm ye mail attım hubble 3d ve alice in wonderland imax mart programında görünmüyormuş avatar görünüyormus 1 martta belli olur
eğer gelmezse gelir de sadece istanbuldaki imax da oynarsa onlara koca birinşallah gelir
-
quote:
Orijinalden alıntı: ramazanyurt
quote:
Orijinalden alıntı: süpergtacı
afm ye mail attım hubble 3d ve alice in wonderland imax mart programında görünmüyormuş avatar görünüyormus 1 martta belli olur
eğer gelmezse gelir de sadece istanbuldaki imax da oynarsa onlara koca birinşallah gelir
avatar tek kopya gelmiş tr ye ondan ankarada oynamadı diğer imax filmlerinde olmadı bu problem sadece avatarda oldu buda her 2 yerde girer ama tabi türkiyede girerse afm nin gözünü para bürümüş benim korkum hubble ve alice'i getirmemesi sonuçta yurtdısındaki gibi "gerçek" imax işletmesi değil kafasına göre iş yapıyor, filmin girmesine 8 gün kalmış adamlar bana mart programında avatar görünüyor onlar ne yenirmi içilirmi? diye mail atıyor olaya bak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bluepower -- 1 Mart 2010; 0:50:20 >
-
çok güzel bir film olur -
Bu hafta kısmet olursa 3d olarak izleyeceğim , görsellik olarak tim'in eline kimse su dökemez birde 3d oldunmuquote:
Orijinalden alıntı: SKIDROW
çok güzel bir film olur -
Ben de cumartesi 3D izlemeyi planlıyorum, bu görsel şölen kaçmaz.quote:
Orijinalden alıntı: Am@deus
Bu hafta kısmet olursa 3d olarak izleyeceğim , görsellik olarak tim'in eline kimse su dökemez birde 3d oldunmu
Alıntıları Göster -
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X