Şimdi Ara

Alice in Wonderland (2010) | Tim Burton (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
1
Favori
10.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yine piskopat bir ortam oluşmuş,yürü be Tim Burton.
  • Konuya girmeden önce dedim kesin Tim Burton yapıyordur bu filmi diye. Doğru çıktı. Ne kadar temiz kalpliymiişim
  • 8 ay sonra bizlerle pek birşey kalmamış
  • Tanıtım Fragmanı yayınlandı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnuR -- 22 Temmuz 2009; 23:51:23 >
  • Tanıtım Fragmanı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Intruder -- 23 Temmuz 2009; 10:14:07 >
  • Güzel ama fazla çocuksu ve yapay mı nedir ?
  • Çocukluk masalımızın filmi nasıl olacak bakalım. Merak ediyorum epeydir bu filmi. Tanıtım fragmanı da fena değil gibi ama ne olacağı belli olmaz. Umarım iyidir.
  • İçim bi tuaf oldu nedense bu alice harikalar diyarındayı görünce saçma sapan şeyler geliyor aklıma...
  • işin başında tim burton varsa bildiğimiz alice harikalar diyarından daha karanlık bir film olacaktır.
  • Bizim istediğimiz de o Tim Burton işin başında olunca daha karanlık ve gotik filmler bekliyor insan..

Ama fragmanından pek istediğimi alamadım. Çok fazla çocuksu ve yapay gözüküyor.
  • Çocuksu ve yapay derken ? alice ten ne bekliyordun ki adı üstünde "masal" .olması gerektiği gibi olmuş fragmanı beğendim.
  • Arkadaşlar bu tarz farklı diyarlarla ilgili film olarak Coraline filmini de izlemediyseniz öneririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomtrk -- 24 Temmuz 2009; 5:02:09 >
  • Zaten masal tabi çocuksu olucak.Fragman güzel ben oturur izlerim valla
  • Ya Johnny Deep i çok seviyorum adam müthiş bir rol kapasitesine sahip gerçek gibi yansıtıyor olayları bence filme damgasını vurur
  • Kadro muhteşem.

Şu Johnny Depp'de ne garip bir surat vardır,
    Hangi role girse,hangi makyaj yapılsa kaldırıyor.
  •  Alice in Wonderland (2010) | Tim Burton

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sen Aydınlatırsın Geceyi -- 10 Kasım 2009; 12:42:26 >
  • jonny nni rolü küçük galiba
  • Anne Hathaway cok güzel hoş bir kadın her role yakıştırıyorum onu
  •  Alice in Wonderland (2010) | Tim Burton
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.