Şimdi Ara

Assassin's Creed 2™ (ÇIKTI) (49. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.267
Cevap
2
Favori
355.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ahmetkep

ee ne konuşacaz biz şimdi yaa

Valla konuşacak pek bi şey kalmadı..Şifrelerde çözülüyor zaten..Bari birbirimizin halini hatrını soralım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: musAKka

Hayır, özellikle bazı arkadaşlar her oyun çıkış zamanı bu kuralı ihlal ediyorlar. İyi niyetimizden dolayı mesajları silip ufak tefek uyarılar veriyoruz ancak işin dozunu fazlasıyla kaçırmış durumdasınız ne yazık ki. Bu üyelerimiz söz konusu ihlallere devam ederlerse Oyun bölümüne süresiz olarak mesaj atma hakları ellerinden alınacak.

Bilginize.

iyide ihlal yapana cezayı ver ama şifreli konuşana örnek vereyim malum yer dediğimiz zamanda ceza vermyein mesajı silmeyin...

yani ne varki bunda malum yer dediğimiz zaman nolouyoki...

ya şu bi kesin dünyada oyunu orjinal bile alan herkes oyunu illegal yolardan edinip bi deniyo oynuyo zaten...bunu yapmayan yok...
  • başlıkta çıktı ibaresini görünce bi an heyecanla daldım foruma ama daha bi kıpırtı yok herhalde.temizlik sonrası gelmişim zaten.herkes pusuda galiba
  • Valla pusudayım bi gözüm kurtlar vadisi pusuda bir gözüm Assasians Creed 2 pususunda
  • ÇIKTI yazısını gördüm nihayet dedim. Fos mı ÇIKTI şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mikami Teru

ÇIKTI yazısını gördüm nihayet dedim. Fos mı ÇIKTI şimdi

hiç sorma ya boşa gaza getirdi beni de.ama resmi çıkış tarihi de bugün değil mi?aslında yazı olması gerektiği gibi de işte bizlerin beklentisi başka
  • Benimde bir mesajım gitmiş daha dikkatli olacağım bundan sonra.Benim 16 mart diye aklımda kaldı avrupa için 16 mart idi sanırsam.Diğer konuda benimde bir bilgim yok tam çıkış tarihini araştırayım bende.
  • Başlığı tekrar eski haline getirirseniz sevinirim arkadaşlar oyun daha çıkmadı şuan yani istesekte bulamıyoruz ingilizce sürümü çıkana kadar da çıktı yazılmazsa birçok insan -bende dahil- heyecanlanmayız.
  • ya abi yeter bu ne ya,ha çıktı ha çıkcak yok çıktı kitlenio yok kitlenmio save sorunu war oynamadan soğudum olmaz olsun böle oyun bırak
  • Ubisoft illegal yollarla indirilen oyunlar tam sürüm değil diyor :) doğru mu acaba :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: master of darkness

quote:

Valla konuşacak pek bi şey kalmadı..Şifrelerde çözülüyor zaten..Bari birbirimizin halini hatrını soralım..

ilk oyun çok fena işlemci gücü istiyodu bakalım bu nasıl olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: achfighter

quote:

Orijinalden alıntı: master of darkness

quote:

ilk oyun çok fena işlemci gücü istiyodu bakalım bu nasıl olacak

oyunun grafikleri berbat geldi bana yahu, özellikle şehirlerin dışı ve uzak textureleri

• Valla beni dili felan ilgilendirmiyo, eğer bu forumdan biri oyunu pcsinde oynuyosa benim açımdan oyun çıkmıştır...
  • şuan dowlonadı yapıyorum..Multi language diye geçiyor..Forumunda oyundan sslerde atmış uploadlayan kişi...
    Ama yarın akşama ancak iner PC açık kalıcak bittince kurucam ve burayı habersiz bırakmayacağım ki ben indirene kadar buralara gelmezse
  • Ne ara çıktı oyun kafanzdan atıyonuz bi tane arkadaş da grafikleri beğenmedim demiş ne ara oynadın nerde ss ler.100 tane mesajla gelmiş burada post kasıyo.pff çıktıysa indiriyosanız koyun ss görelim.
  • Arkadaşlar ben şuanda rus versiyonunu indiriyorum, multi language versiyonu da varmış rus versiyonundan daha mı iyi yoksa ikisi de aynı olup sadece dilleri mi farklı? Hangisi daha iyidir fikir verebilirseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yamitarukannochi

Ne ara çıktı oyun kafanzdan atıyonuz bi tane arkadaş da grafikleri beğenmedim demiş ne ara oynadın nerde ss ler.100 tane mesajla gelmiş burada post kasıyo.pff çıktıysa indiriyosanız koyun ss görelim.

hem 4 küsür gb da değil multi language olduğu için sanırım 6 küsür gb..Neyse deneyip göreceğim..

Assassin's Creed 2™ (ÇIKTI)

• bence biraz daha bekleyip düzgün oynamak lazım. Zira geçen oyunda yaşananları hatırlayın. Zebil olmuştu oyun nerdeyse, yok bilmemne şehrine giremedim, yok kıl oldu yün kalktı bilimemne. Ubisoft istediği açıklamayı yapabilir, illa ki başkaları da başka açıklamalar yapacaktır(we did it ) Oyunun ss'leri tahminlerimin altında kaldı diyebilirim. Yani birinci oyunla benzer sistem özellikleri isteyen ancak daha detaylı bir oyun bekliyordum. Kısa filmi izledikten ve sinematiklerden sonra gözümüze kötü geliyor da olabilir grafikler. Çıktığında bi bakmak lazım tabi bir de, şimdiden ne söylesek boş ((:

Son bir not. İlla ki patch bilmemne gelecektir üzerine. Kehanetim yazılsın buraya!

• Asıl sürümü 5 dakika önce çıktı bilginiz olsun.
  • SONUNDA arkadaş.Beklediğim yerde çıktı.Yardırıyorum şuanda
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.