Şimdi Ara

İnternet Download Manager (idman) ile rapidden dosya indirmek [Resimli anlatım] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
1
Favori
72.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Klaas

Walla Beyler Çok Denedim Ne IDM , Ne Flashget Hiçbirinde Olmadı , Şuan Orbit Kullanıyorum . Çok Memnunum . Direk Rapidden Download İmkanı Var . Kodla Falan Uğraşmıyorum ;) Tavsiye Ederim ...

Alıntıları Göster
    Çok iyi anlatmışsın dostum , ellerine sağlık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Z-DGİ

Çok iyi anlatmışsın dostum , ellerine sağlık.

Alıntıları Göster
    Anlatım için teşekkürler,ben mod kullanıyorum işimi görüyor..Torrentten arda rapide bir şey kalmıyor gerçi ama..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Desperado89

Anlatım için teşekkürler,ben mod kullanıyorum işimi görüyor..Torrentten arda rapide bir şey kalmıyor gerçi ama..

Alıntıları Göster
    Dostum gerçekten harika bir konu başlığı olmuş.Özellikle de benim gibi orta düzey kullanıcılar için.Aradığım sorunların tüm yanıtlarını buldum.Herşey gönlünce olsun.İyi forumlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kukiciyo

Dostum gerçekten harika bir konu başlığı olmuş.Özellikle de benim gibi orta düzey kullanıcılar için.Aradığım sorunların tüm yanıtlarını buldum.Herşey gönlünce olsun.İyi forumlar.

Alıntıları Göster
    Bilgilendirdiğin İçin Sağol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Iron Sky

Bilgilendirdiğin İçin Sağol.

Alıntıları Göster
    ya şimdi ben film indirmek istiyorum IDM ile .FİLMMİN PARTLARINInın rapid adreslerini ekliyorum ama indirmiyor öyle sayfanın url sini indiriyor dosyayı indirmiyor.(yani program bizim yerimize siteye girpi free user ı seçim 80 saniye bekleyip dosyayı indir miyor .rapid i free olarak kullanıyorum .

bu program da şunu YAPABİLİRMİYİZ? : filmin partlarının url lesini ekleyelim bir part bittikten sonra diğeri insin otomatik olarak . ve bide bilgisayarı açıp kapattıktan sonra rapid dosyalarının kaldığı yerden devam ettirmiyor mu ? bu program
    lütfen yardım edin?

• quote:

Orijinalden alıntı: srhronin

ya şimdi ben film indirmek istiyorum IDM ile .FİLMMİN PARTLARINInın rapid adreslerini ekliyorum ama indirmiyor öyle sayfanın url sini indiriyor dosyayı indirmiyor.(yani program bizim yerimize siteye girpi free user ı seçim 80 saniye bekleyip dosyayı indir miyor .rapid i free olarak kullanıyorum .

bu program da şunu YAPABİLİRMİYİZ? : filmin partlarının url lesini ekleyelim bir part bittikten sonra diğeri insin otomatik olarak . ve bide bilgisayarı açıp kapattıktan sonra rapid dosyalarının kaldığı yerden devam ettirmiyor mu ? bu program
    lütfen yardım edin?

Alıntıları Göster
    .

İnternet Download Manager (idman) ile rapidden dosya indirmek [Resimli anlatım]

• quote:

.

Alıntıları Göster
    dostum o filmin linkleri ölmüştür o yüzden inmiyor sağlam linkleri bulursan indirirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: taptimbeyav

dostum o filmin linkleri ölmüştür o yüzden inmiyor sağlam linkleri bulursan indirirsin

Alıntıları Göster
    Bu Aralar Flashget Dahil Hiç Bir İndirme Programıyla Rapidden İndiremiyorum.Örnegin idman indir diyorum indirme yerine gelince linkelrin hepsi Explorer dosyası gibi görünüyor 4 kb oluyor ama linklerin hepsi saglam. web tarayıcısında indiriyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: OneTreeHill

Bu Aralar Flashget Dahil Hiç Bir İndirme Programıyla Rapidden İndiremiyorum.Örnegin idman indir diyorum indirme yerine gelince linkelrin hepsi Explorer dosyası gibi görünüyor 4 kb oluyor ama linklerin hepsi saglam. web tarayıcısında indiriyorum

Alıntıları Göster
    arkadasım eskiden indirebilirdin ama rapid akıllandı artık free linki yazıp indiremiyorsun programlarla

• quote:

Orijinalden alıntı: imate

arkadasım eskiden indirebilirdin ama rapid akıllandı artık free linki yazıp indiremiyorsun programlarla

Alıntıları Göster
    Zaten Premium Şifre Var Hocam Free De Deniyecez Kadar Saf Degiliz
  • quote:

Orijinalden alıntı: OneTreeHill

Zaten Premium Şifre Var Hocam Free De Deniyecez Kadar Saf Degiliz

Alıntıları Göster
    Pre almıştım tam üstüne iyi gider bu eyvallah
  • konu için çok tşk. merak ettiğim bir şey var atıyorum 7,8 ve 14 partlık 3 ayrı filmin linkleri var elimde. Ben bu programa bu 3 filmin linklerini de atsam pc açık kalsa ama ben başında olmasam kendisi bu 3 filmi indirir mi arka arkaya yoksa 1 film bittikten sonra diğer filmin partlarını mı kaydetmek lazım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fr@gile

konu için çok tşk. merak ettiğim bir şey var atıyorum 7,8 ve 14 partlık 3 ayrı filmin linkleri var elimde. Ben bu programa bu 3 filmin linklerini de atsam pc açık kalsa ama ben başında olmasam kendisi bu 3 filmi indirir mi arka arkaya yoksa 1 film bittikten sonra diğer filmin partlarını mı kaydetmek lazım?
    quote:

Orjinalden alıntı: fr@gile

konu için çok tşk. merak ettiğim bir şey var atıyorum 7,8 ve 14 partlık 3 ayrı filmin linkleri var elimde. Ben bu programa bu 3 filmin linklerini de atsam pc açık kalsa ama ben başında olmasam kendisi bu 3 filmi indirir mi arka arkaya yoksa 1 film bittikten sonra diğer filmin partlarını mı kaydetmek lazım?

yok mu bo soruya cevap verecek biri ??

• quote:

Eğer Rapidden premiumsuz indiriyorsanız CryptLoad programını önerebilirim. Linkleri veriyorsunuz. Sırasıyla indiriyor.

http://www.cryptload.info/download/

• hayır ben rapid premium hesabım varken bu programa 3-4 film partlarının linklerini atsam o otomatik teker teker indirir mi diye soruyorum
  • quote:

hayır ben rapid premium hesabım varken bu programa 3-4 film partlarının linklerini atsam o otomatik teker teker indirir mi diye soruyorum
    quote:

hayır ben rapid premium hesabım varken bu programa 3-4 film partlarının linklerini atsam o otomatik teker teker indirir mi diye soruyorum

Tabi devam eder. Hepsini ardarda yerleştirirsiniz. Premium kul. adı ve şifrenizi de resimde anlatıldığı gibi tanıttırırsınız IDM'ye. Sırayla sabaha kadar indirirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LionTech16

quote:

Tabi devam eder. Hepsini ardarda yerleştirirsiniz. Premium kul. adı ve şifrenizi de resimde anlatıldığı gibi tanıttırırsınız IDM'ye. Sırayla sabaha kadar indirirsiniz.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: LionTech16

quote:

tamam teşekkürler

• quote:

.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: srhronin

.

arkdaşlar aynı sorun bendede var text dosyasını al diyorum ama aynen sitenin url sini indiriyor bi türlü yapamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: focusrite

quote:

Orjinalden alıntı: srhronin

.

arkdaşlar aynı sorun bendede var text dosyasını al diyorum ama aynen sitenin url sini indiriyor bi türlü yapamadım

Alıntıları Göster
    ana indirme kuyruğu ile senkronizasyon kuyruğu arasındaki fark nedir? bu program yıllardır kullanıyorum ama anlamadım bir türlü.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tosun Pasha

ana indirme kuyruğu ile senkronizasyon kuyruğu arasındaki fark nedir? bu program yıllardır kullanıyorum ama anlamadım bir türlü.

Alıntıları Göster
    Sırf hız sınırı ve direk kopyalayıp yapıştırmak için rapid linklerini flashget e geçmiştim fakat şimdi ikiside gelmiş İDM e . Güzel olmuş . Anlatım için teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.