Şimdi Ara

Grand Theft Auto IV (2008) [ANA KONU] (852. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
17.040
Cevap
27
Favori
1.060.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 848849850851852
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Valla başladım gene. Grafikler en üstte 100 fps üstü oynayınca insan garipsiyor. Eski oyun ama hala zorluyor sistemi geceleri özellikle. Ara sahnelerde sağlar stuttering var görüntü titriyor onun dışında bir problemi de yok yılların Gta IV'ü eskimek nedir bilmiyor. Mod falan indirmedim ama tavsiye edilen Fusion Fix mi ne öyle bir mod var denemek istiyorum onu bir. Stutteringi çözüyormuş galiba.


    FusionFix duzeltti her seyi arkadaslar siddetle oneririm. Akiyor oyun masallah.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebercet -- 4 Kasım 2024; 19:39:26 >
  • Oyun içi sayaca göre 28 saatte yüzde 72 civarı yüzdeyle bitirmişim. Sanırım polis bilgisayarıyla suçluları arayıp bulduğumuz görevler falan var, onları yapmadım. Hikaye anlatımı konusunda Rdr 2 ile Rockstar'ın ne denli büyük bir ilerleme kaydettiğini hatırlattı bu oyun bana. Gerçekten o oyundaki hikaye anlatımı çok başka boyutta. Gta 4 döneminin çok ötesinde zifiri karanlık ve cesur bir hikaye sunuyor sunmaya ancak bir noktadan sonra oyuncuyu fazlasıyla yabancılaştırıp koparıyor. Rdr 2'nin dizi gibi kurgulanmış senaryosu ve dahası karakter derinliğinin esamesi yok maalesef. Rdr ilk oyunu da böyleydi. Ne bileyim Gta 5 garabetini zaten saymıyorum. Rdr 2'de akılda kalacak ve hikayeye etkisi olan on tane karakter sayarsınız şak diye. Bunda ise 50 oyun için günde kim ne derse sorgusuz sualsiz yapıp patır patır yükseldiğimiz, bir anda 500k dolara ulaştığımız absürde kaçan bir senaryo var.


    Yine de şehir kurulumu, atmosferi, müzikleri, ana karakteri vs. yığınla artısı var elbette. Keşke daha kompakt bir anlatım yapılabilseymiş. Patır patır bir üstteki patrona geçip her denilene koşturmamız oyunu sığlaştırıyor.





  • Lost and Damned bildiğin Çin işkencesi. Minibüs kovalayıp boru bombalarıyla imha etmemiz gereken bir görev var, klavye parçalıyordum az daha. Kontroller ana oyundan bile daha garabet. Bitsin diye ara videoları atlaya atlaya gidiyorum. Bir iki saate bitse bari. Gay Tony daha keyifli diyorlar ama ondan da beklentim sıfır.

  • Ballad of Gay Tony de bitti. Keyifliydi bu. Yusuf Amir falan. Gene de saç baş yolduran görevler çoktu. Helikopter görevleri özellikle. Genel anlamda motosikletli dlcden daha iyiydi. Valla bitti de kurtuldum Complete Edition. 55 saat civarı sürmüş dlcler dahil bitirmem. Gerçi oyun içi sayaç 40 saat civarı gösteriyor. Bence de öyledir. Steam fazla hesaplamış. Grand Theft Auto IV (2008) [ANA KONU] 

  • bu oyunun kasım kasım kasılmalarını bile özledim. geçen sene tekrar modlarla beraber oynamaya başlamıştım ama o dönemki zevki vermedi.

  • bence gta 4 iyi

  • Bilgisi olan var mı oyunun sonlarına yaklaştım sanırım ama bir yerde görev gelmiyor malum kişiyi havaalanında teslim alıp kararın bize bırakıldığı görevden sonra ne yapmamız gerekiyor. Bayağı şehirde dolaştım arama gelmiyor veya görev simgesi yok haritada kesinlikle.

  • Ps3 sürümünde online kupaları almayı düşünen var mı acaba?

    2 arkadaşız. Gta 6 çıkmadan önce aradan çıkartmak istiyoruz. Oynamak isteyen olursa psn adını yazsın. Gireriz.

  • Liberty city bana hep istanbulu anımsatıyordu.Karanlık,tehlikleli kasvetli sokaklar.Boş boş araba sürmek bile hoşuma gidiyordu şu oyunda


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ermes_unuy kullanıcısına yanıt

    pc ye ilk çıktığında ne sorunlu çıkmıştı ya. acayip kasıyordu, oyuncuların vram kaynaklı sorun yaşadığı ilk oyundu. vram yetmediğinde binalar falan kayboluyordu ya da çok sonra oluşuyordu hey gidi günler küfür ede ede oynardım

  • ne ölmesi kardeşim bayılmışım



     Grand Theft Auto IV (2008) [ANA KONU]icelaglaceyoutube
    iCEnhancer 4.0 - for Grand Theft Auto IV Download now: http://icenhancer.com Discord server: https://discord.gg/xYR2C9hrQD 🧊 iCEnhancer Team: • Krystaling • icelaglace 🙏 Thanks to: • Boris Vorontsov - ENB Series and helping fix the issues. • Zolika1351 - IV-SDK, ZMenuIV, and help on the project. • BisonSales - Lights work. • Navzahed - Car glass fix and various testings. • ItsClonkAndre - Installer for the mod. • TallDragon - Helping with various issues and discoveries. • Shocklettflaiva & NarimanE3D - Discord moderation. • Not AJ - Tutorials, testing, and moderation. • Naito75 - Early bug findings and helping us get solutions for everyone. A huge thank you to all the Ko-Fi supporters that contributed to this project! 📌 Extra Mods Used: • BisonSales' vanilla trees. • BisonSales' road textures. • iCE & Boris z-fighting fix for ENB. • ZMenuIV for changing the time, weather, and other useful functions.
    https://www.youtube.com/watch?v=PN8ElvWUyuY
  • OptimizedSettings kullanıcısına yanıt

     Grand Theft Auto IV (2008) [ANA KONU] 


    Şu remastered söylentisi doğru çıksa da adamakıllı bir güncelleme alsa keşke.

  • Zebercet kullanıcısına yanıt
    Remastered aynı rdr 1 gibi olur. Ondaki amaçta yeni nesil konsollarda çözünürlüğü artırıp yüksek fpste çalıştırmak. Series S te oyun 720p çalışıyor resmen çağ dışı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • OptimizedSettings kullanıcısına yanıt

    Sanmıyorum hocam bunda biraz daha kaliteli bir şey gelecek bence dümdüz remastered etmeyecekler diye düşünüyorum. Ya da öyle düşünmek istiyorum. Grand Theft Auto IV (2008) [ANA KONU] 


    Ha her türlü sorunsuz bir Gta 4 sürümüne hayır der miyim, demem.

  • OptimizedSettings kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle. Gta 4 ve rdr2 next gen güncellemesi gelecek. Hatta geçen gördüm bir yerde Rockstar websitesinde mi ne güncelleme yapmış. Gta 4 için oynanabilir platform ps4 eklemişti. Yani bu ne demek gta trilogy definitive gibi bişey. Ama rdr2 için durum bir tık farklı olabilir. Onu biraz daha fazla geliştirebilirler.


     Grand Theft Auto IV (2008) [ANA KONU]

     Grand Theft Auto IV (2008) [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThomasAngelo89 -- 14 Temmuz 2025; 14:0:48 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Bu remastered muhabbetinin asıl amacı oyunu yeni nesil konsollara port etmek arkadaşlar :) Çözünürlük artacak fps yükselecek insafa gelirlerse grafiklere de bir iki cila atarlar diye düşünüyorum.
    Pc tarafına ne gibi bir remastered gelecek orası da muamma trilojide öyle bir sıvadılarki rdr 1i çözünürlük artırıp çıkardılar.
    Birde oyun şu an pcde gayet oynanabilir vaziyette ekstra birsey yapılmasına gerek yok.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • OptimizedSettings kullanıcısına yanıt
    Gta 4 ün pc için zaten complete edition adı altına yeni versiyonu çıktı diye biliyorum. Tek numarası da dlc lerle ana oyunu tek paket halinde satmak. Zaten amaç konsola yönelik portlamak. Onu da 720p den 1080p ye alır, dokuları,ışıklandırmaları elden geçirirler.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ThomasAngelo89 kullanıcısına yanıt
    Series S te şu an 720 p çalışıyor zamanında insanlar bu çözünürlüğe nasıl dayanmış hayret ediyorum.
    Gerçi yeni çıkan oyunlarda 720 den 1080e yükseltilmiş şekilde çıkıyor o da güzel değil.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Liberty City'i çok kasvetli ve karanlık olduğu için her ne kadar sevmesem de, Niko'nun doğu Avrupalı çekici soğuk slav aksanı için bir kaç senede bir girip hikaye de takılırım. Benim için bir oyunu özel yapan unsur her zaman hikayeyi zenginleştiren iyi işlenmiş bir ana karakterdir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zebercet kullanıcısına yanıt

    Bence hocam pek uğraşmazlar. Tabii The Trilogy The Definitive Edition serisi kadar kötü olamaz. Sonuçta 2008 yapımı bir oyun. Ama çokta büyük bir şey beklememek gerekiyor. Işıklandırmayı geliştirirler, yeni çözünürlüğü yükseltip satışa sunarlar. Şuan Rockstar'ın tek amacı Gta 6'yı geliştirmek olduğu için teknik açıdan çok kaliteli bir iş çıkaracaklarını düşünmüyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan1840 -- 15 Temmuz 2025; 18:44:2 >
  • 
Sayfa: önceki 848849850851852
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.