Şimdi Ara

Grand Theft Auto IV (2008) [ANA KONU] (850. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17.019
Cevap
28
Favori
1.051.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 847848849850851
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar oyunu yükledim oynamak için basıyorum ama kişileri tek tek gösteren müzikli introdan öte gidemiyorum.. Burda kalıyor , klavye tuşları vs basmıyor.


    Prophet versiyonunu indirdim. Ne yapmam lazım bilgisi olan var mı

  • Bir de gta hiç oynamamış biriyim. İlk 4 ü yükledim ama açamıyorum şuan. Sizce kaçtan başlamalıyım?

  • Bir efsaneyi daha bitirdim .10 sene önce zamanında yarısında bırakıp bitirememiştim .Bırakma sebebimde sevmeme değildi zaten o zamanlar türkçe yama yoktu ne kadar anlamayı önemsemiyor olsamda bırakmıştım.Ama içimde ukte kalmıştı.Şimdi oyunda helikopter bölümleri klawyede baya zordu bence.Bu yüzdende klawyede bitirememiştim o zamanlarda xbox 360 kolum olmadığı içinde değiştirme şansım yoktu.Bu sefer aynı bölümleri xbox 360 kolumla deneyince yine zorlansamda geçtim.Final bölümünü buglarından dolayı ve 20 kez denedim ama olsun.Oyunun klawye ayarları süper ama tek kavrayamadığım helikopter kontrollüydü .30 saatte bitti .bunun 2,3 saati kolla geçmiştir gerisini siz düşünün.Neyse çok konuşmaya gerek yok .Ben bu zamana kadar oynamadığıma pişman oldum .Eli öpülesi oyunlardan biri .Favorilerimden olmayı başardı .Ek olarak normalde kız karakterleri seven ben mass effect harici seçimli oyunlarda kızı seçen ben nikoyu hayranlıkla oynadım .Yakın zamanda sıcağı sıcağına gta 5ide bitirmeyi düşünüyorum hikayesini umarım oda tatmin eder .Ve bu kadar beklettiğime pişman ettirir


    ek olarakta tema müziği oyunlarda gördüğüm en iyi müziklerden biri .zaten youtubede 70 milyona yaklaşan başka oyun müziği görmedim sanırım ben .




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chris92 -- 3 Kasım 2021; 10:15:0 >




  • En iyi Gta oyunu olması bir yana, yapılmış en iyi oyunlardan da biri. Bu oyundaki Manhattan atmosferi başka hiçbir oyunda yok. Yugoslav savaşlarıyla kafayı kırıp çareyi Abd'ye kaçmakta bulan ve anavatanında yaşadıkları yetmezmiş gibi bir de Amerikan kabusunu yaşayan kel, göbekli, çirkin - mükemmel olmanın çok gerisinde alelade bir insan - olan Niko Bellic şüphesiz serideki en gerçek karakter. Asla eskimeyecek bir klasik.


    Michael Hunter - Topicyoutube
    Provided to YouTube by TuneCore Soviet Connection (Theme from Gta Iv) · Michael Hunter The Music of Grand Theft Auto IV ℗ 2008 Rockstar Games Released on: 2008-01-01 Auto-generated by YouTube.
    https://www.youtube.com/watch?v=cemh5oC9wwE
  • bana göre en iyi gta oyunu san andreas ama en iyi konu gta 4 te var

  • Steamdeki complete sürüm için Türkçe yama var mı

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Orduda beni ölmeye hazırladılar ama yaptığım şeylerle yaşamaya asla hazırlamadılar."

  • Grafikler çöp oynayamadım

  • Mod yüklemeyi deneyin hocam... Ama bence hala gideri var. Özellikle Gay Tony'deki renk paleti filan çok daha iyi geliyor.

  • The Art of Grand Theft Auto IV PDF'si (upload bana ait değil)

    https://www.mediafire.com/file/w78kbnntjmuaf2p/GTAIV.pdf/file


  • 153 MB patch gelmiş. Rockstar Social Club ile alakalı sanırım (*)


  • Şöyle güzel sorunsuz bir grafik modu bulamadım şu oyuna

  • XanthiN kullanıcısına yanıt
    Daha bugün aklımdan geçti GTA 4. Rockstar işi gücü bırakıp halâ 14 yıllık oyuna son çiviyi çakmak için var gücüyle uğraşıyor sanırım. Valla yetti artık.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 7 Nisan 2022; 21:8:22 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu oyunda yapmaktan en zevk aldığım şey liberty city nin varoş mahallelerinde gece yarısıyla arabayla gezmekti ;)

    New yorkun kasvetli karanlık tehlikelerle dolu atmosferini oyuna öyle bir vermişler ki ister istemez geriliyorsunuz ;)

    Oyunda şehrin her karış toprağının tehlikeli olduğunu yan görevlerlede hissettiriyolar fazla spoiler vermeden söyleyim şehirde gece yarısı alderney bölgesinde dolaşırsanız eddie low isimli bir seri katile denk geleceksiniz.Bu herif tüm gta oyunlarındaki en hasta ruhlu adam.Niko bile bu adamdan rahatsız oluyor sonrasını oynayıp görün ;)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu oyuna iyi bir resmastered gelseydi tadından yenmezdi. Çok iyi grafik modları var ama orjinalini çok bozuyor onlar da. Gerçi son üçleme vakasından sonra gelmese de olur doğrusu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Venom59 V kullanıcısına yanıt
    Aynen görsel bir iyileştirme yapılacaksa orjinalinde ki karanlık atmosferi bozmamaları lazım…

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • güzel mod paketi var mı? grafik ve geliştirmeler vs

  • Bana göre gelmiş geçmiş en iyi hikaye ve fiziklere sahip oyundur. GTA arasında değil tüm oyunlar arasında. Yapımcılar o karamsar hikayeyi oyuna aşırı yansıtmaları biraz oyunu karamsar yapmış. 10. senesinde oyuncuları umutlandıran güncelleme gelen ancak güncellemeden sonra oyuna girmeyi aşırı zorlaştıran ve oyundaki çok sevilen Ruslana'nın Wild Dance şarkısını lisansın süresi bitmesi sebebiyle kaldıran Rockstar bakalım seneye 15.senesini dolduracak bu oyun için acaba biz oyuncuları kızdıran ne gibi güncellemeler yapacak.

  • Gta4'ü 2022 de ilk defa oynadım ve taş gibi bir oyun. Hala şuan ki zamanda bile bir çok oyuna taş çıkartıyor. Oyun oynayış ve hikâye olarak çok değerli bir oyun bence. Tabii eski bir oyun olmasın dan ötürü checkpoint sistemi maalesef yok. Görevde başarısız olunca taa en en baştan başlıyorsunuz, buda baya can sıkabiliyor.

    İnternette gta 5 vs gta 4 videoları var, illaki görmüşsün dür. Bu farklı en iyi anlamak için 2 oyunu da bastan aşağı oynamak lazım. Gta4' her ne kadar iyi bir oyun olsa da GTA 5 onun bir üst segmenti. GTA 5 daha kullanıcı dostu bir oyun, daha fazla içeriği olan bir oyun.

    Ancak;

    GTA 4'ü kısaca oynayın oynattırın. DLC'lerini de kesinlikle oynayın hikayesi tam olarak oturmuş olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oyungazi -- 12 Kasım 2022; 4:10:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GTA 4'te araba sürmek GTA 5'ten daha çok keyif vermişti bana. GTA 5'te saniyede 200kmye çıkan arabayı bir iki saniyede durduruyorum ama 4'te daha çok sürüyor ve bu da çok hoşuma gidiyor. Enteresandır, eskiden kimse bana bu konuda bir şey demezdi ama bir süre sonra "yeaa abi Enis Kirazoğlu'ndan duyup geliyorsunuz" denmeye başladı. İlginçtir, Witcher 3'ü oynayıp baş tacım yaptım, ona da aynısı dendi :))

    Renk paletinin gotik olması da hoşuma gitmişti, zaten GTA 3'teki Liberty City de benzer paletteydi ama bir süre sonra sıkılınca üç beş renk ayarı yaptım ve gözüm gönlüm açıldı. Şimdi bu renk paleti eleştirilerine ses çıkarmıyorum.

    DLC'leri çok güzel. The Lost and Damned'da Run to the Hills'i dinleyerek motorsiklet sürmek ve pompalı kullanmak çok keyifliydi. The Ballad of Gay Tony adeta GTA5'in prototipiydi. İlk kez bunda challengelar vardı. Bayağı makara işti.

    "Badder den dem" "me estas tentando" dışında hiçbir şarkı aklıma kazınmadı.


    @oyungazi oynamamışsan dlcleri de oynamanı öneririm.





  • 
Sayfa: önceki 847848849850851
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.