Şimdi Ara

Grand Theft Auto IV (2008) [ANA KONU] (848. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17.020
Cevap
28
Favori
1.051.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 846847848849850
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mihrali Bey

    GFWL üzerinden oynayıp da oyunu Social Club'a eklenen var mı? Ben Social Club hesabımı, GFWL ile eşleştirdim. Social Club hesabımda da GTA IV oynadığım gözüküyor fakat SC kütüphanemde oyun gözükmüyor. Nisan ayı içinde ekleyeceğiz diyorlardı fakat mayıs oldu hala yok.
    Tek kelimeyle içine etti Rockstar bu işin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • geçenlerde ücretsiz olduğunda gta v indirmiştim. istemediğim sebeplerden ötürü format atmak zorunda kaldım. yükleme dosyalarını yedeklemiştim. tekrar nasıl oynanabilir hale getirebilirim?
  • Malum versiyonda 1.2.0.43 sürümünde kayıt sorunu yaşayan var mı? Oyunu kaydetmek için giriş yap diyor - muhtemelen social club kastediyor - ancak giriş ekranı da gelmiyor.
  • hannibal kullanıcısına yanıt
    2 şeye dikkat etmen gerekiyor.
    birincisi yükleyeceğin yerin(klasörün) önceden mevcut olmaması. yani daha önceden değiştirmediysen kendi ayarı olan program dosyaları-epic games->gta5 diye bir klasör olmaması lazım.
    ikincisi de launcherden oyunu yüklemeye başlaman gerekiyor. .egstore klasörü indiği zaman(zaten önce onu indiriyor ve 5-6 mb'lık bir klasör.)bu indikten sonra yedekteki dosyalarını buraya kaydet(.egstore klasörü hariç) doğrulama yaptıktan sonra oyunu kullanabiliyorsun.
  • muratynn kullanıcısına yanıt
    Server da kütüphaneye eklemedim. Bu nedenle doğrulama yapamıyorum. Elde olan oyundan oldum sanırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tüm ayarlar yüksektede 30-35 fps veriyor lowdada aynı anlamadım bu işten birşey. Yanlız işlemciyi sömürüyor.. bende 720p herşey yüksek aa4xde oynuyorum kıssamda fps artışı olmuyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cihan4292 -- 8 Eylül 2020; 4:12:18 >
  • bence atmosferi berbat hikaye v. s güzel

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Son güncelleme ile multipalyerın kaldırıldığı açıklandı. Petrovic'in Co-op görevleri önceden tek başına yapılıyordu. Multiplayer kalkmasına rağmen hala yapılabiliyor mu?

  • Merhabalar.

    GTA 4 oyununa kutulu olarak sahibim. Aldığım zaman Games of Windows Live olayı vardı. Oyunu bugün CDden kurdum ancak açamadım unlock code istemesinden dolayı. Önceden 2-3 kere yükledim ama hatırlamıyorum unlock code un nasıl girildiğini.


    Herneyse Rocstar Launcheri GOWL ve social clubla uğraşmamak için indirdim ve serial kodumu GTA 4 için girdim ve GTA 4 'ü indirmeye başladım. Oyun indiği zaman ek paketlerine(gay tony ve lost damned paketleri) de sahip olacak mıyım yoksa sadece GTA 4 mü olacak? Yakın zamanda bu oyuna sadece complete edition şeklinde alma gelmiş çünkü. Rocstar Store' a baktığımda bu paketleri ayrıca alabilme seçeneği yok.

  • Oyunu 28 saat sonra bitirdim. Ancak o son görevdeki bugtan dolayı videodan izledim yoksa bilgisayarı kıracaktım. O çok kötü olmasına rağmen oyun muazzamdı. Cyberpunk 2077'den sonra grafik anlamında sıkılır mıyım diye düşünüyordum ama oyun beni acayip şekilde içine çekti. Araç sürüş dinamikleri mükemmeldi. Hele ki Niko Bellic karakteri mükemmel işlenmiş. Nedense GTA5 'ten daha iyi geldi bana oyunun hikayesi.

  • Ben de indirimde görüp aldım tekrardan oynuyorum yıllar sonra, en son 2008-2009 yıllarında daha çocuk yaşlardayken sağdan soldan korsan edinerek oynamıştım sanırım. Geçmişte oynadığım oyunları tekrar oynamak çok iyi hissettiriyor.  Grand Theft Auto IV (2008) [ANA KONU] 

  • Oyunda yaşadığım tek sorun orası. Oyunu bitireli epey oldu. Millet Windows 10 ile çok sorun yaşamış ama ben hiç yaşamamıştım.


    Windows Live güncelleştirmesi yapmışken finaldeki hatayı da düzeltselerdi keşke. Ben de klavyeyi kırıyodum az kalsın.

  • 2008de forumda ap ayrı bir kalite varmış eskileri okudukça gördüm tekrardan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @torkema61 Ben de klavyeye acıdığım için 5-6 kez denedim sonra da direk Alt+F4 yapıp oyunu sildim  Grand Theft Auto IV (2008) [ANA KONU] 


    @VITO SCALETTA : Maziye özleminizi giderdiğinizden bence  Grand Theft Auto IV (2008) [ANA KONU]  Ben de o duyguyu tatmayı çok severim

  • güzel sıkıntısız çalışan doku paketi ve grafik modu var mı?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dexter Morgan

    güzel sıkıntısız çalışan doku paketi ve grafik modu var mı?

    Complete edition ile çalışan mod yok galiba


  • < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: -Rusher-

    2008de forumda ap ayrı bir kalite varmış eskileri okudukça gördüm tekrardan.

    Bilhassa 2010 öncesi sanal ortamın kalitesi çok farklıydı. İnternetin ucuzlaması ile kalitesi de azaldı.

  • 
Sayfa: önceki 846847848849850
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.