Şimdi Ara

Mouse & Pad alacağım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    LOGITECH G5 LAZER OYUNCU MOUSE
    Pad olarak;
    NOVA KILLER 8000DPI GAMER MOUSEPAD GÜMÜŞ 32X32CM

Düşünüyorum, mouse konusunda pek kafamı karıştıran bişey yok ama pad oldumu bilmiyorum..
    Yardımlar için şimdiden teşekkürler..

Ekleme : İkisinin fiyatı 162.70 YTL başka önerilere de açığım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xıvcax -- 20 Ocak 2008; 12:27:00 >

Dünya böylesine güzel olurmuydu yine,
    diplomasını çerçeveleyip para kazanma derdine düşseydi Dr.CHE,
    yüreğini dağlara asmak yerine..
    Ernesto Che Guevara
  • gayet guzel ikili. mouse kablosuz dusunuyorsan g7 yi öneririm. sonucta logitech olduktan sonra basın agrımaz.
    AMD Ryzen 7 5800x3d - Arctic Liquid Freezer II 420 aio - Asus x570 ROG Crosshair VIII Hero - Gskill 2 x 16gb 3200CL14 Ram(3800CL16) - Asus Rtx4090 TUF OC - Samsung 990 PRO 2tb m2 SSD, Samsung 980 PRO 1tb m2 SSD, 3 x Samsung 870 QVO 8tb SSD - Samsung G8 OLED Monitor - Phanteks Enthoo Pro 2 Case - Corsair AX1000 Platinum Psu - Creative Sound Blaster AE-9 Sound Card - Noctua NF-A12x25 PWM Chromax, Arctic P14 PWM PST fans, Corsair Icue Commander Core XT - Logitech G815 Tactile Keyboard - Logitech G PRO X SUPERLIGHT Mouse - ARTISAN FX HAYATEOTSU X-SOFT X-LARGE Mousepad - Sennheiser HD 800s hi fi Headphone
  • ilk mousepad'im razer exactmat idi kardesime vermıstım sımdı nova winner kullanıyorum nova winner tavısye etmıyorum ahım sahım bir mouse pad degıl ben razer tavsıye edıyorum

Dünya böylesine güzel olurmuydu yine,
    diplomasını çerçeveleyip para kazanma derdine düşseydi Dr.CHE,
    yüreğini dağlara asmak yerine..
    Ernesto Che Guevara
  • Güle güle kullan darısı başımıza
  • Bende logitech G5 v2 ile nova killer mouse pad (32:32)kullanıyorum. ÇOK MEMNUNUM şidddetle tavsiye edilir.
    kablosunu görmesem kablosuz sanırım hiç hissettirmiyor

(mouse pad biraz büyük olduğu için bir kısmı klavyenin altında kaldı ama o yükseklik belli değil.)
    (mouse pad ö ye bir yapışıyorki kayması imkansız sanki yapıştırmış gibi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi major24 -- 22 Ocak 2008; 15:09:21 >
    Klavye + Mouse Önerisi?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: teeKin

ilk mousepad'im razer exactmat idi kardesime vermıstım sımdı nova winner kullanıyorum nova winner tavısye etmıyorum ahım sahım bir mouse pad degıl ben razer tavsıye edıyorum

ah ulan nerde öle abi
  • fareyi biraz pahaliya almişsin, ama dert yok görüşlerini bekliyoruz. ben de g5 ile winner 2 alicam. G5 in siparişini verdim kargoda(ama amerikadan geleceğinden biraz uzun sürecek) winner 2'yi de ya yarin filan veya fare gelince gidip alicam.

fare için geçmiş olsun da(artık siparişini verdim ama belki satarim gerçi) ama fare altlığından özellikle memnun kalacakmisin merak ediyorum. tekrardan hayirli olsun.

not. bence kablosuz oyuncu faresi olmaz o yüzden iyiki g7 almamişsin. belki tutucu bir düşünce ama yine de kablosuzun psikolojik olarak en azindan beni rahat ettirmeyeceğini düşünürüm hep.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mithrelios -- 25 Ocak 2008; 20:38:05 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: no_exam

quote:

Orjinalden alıntı: teeKin

ilk mousepad'im razer exactmat idi kardesime vermıstım sımdı nova winner kullanıyorum nova winner tavısye etmıyorum ahım sahım bir mouse pad degıl ben razer tavsıye edıyorum

ah ulan nerde öle abi

teeKin sana kanımız çok kaynadı abi diyebilirmiyiz

When a man lies, he murders some part of the world
    These are the pale deaths which men miscall their lives
    All this I cannot bear to witness any longer
    Cannot the kingdom of salvation take me home

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.