arkadaşlar oyun açılmadan böyle bir yazı çıkıyor ok ledikçe yine aynısı çıkıyor oyun açılmıyor kafayı yicem yaa
Yamayı kurduktan sonra orjınal olmayan oyunları çalıştırmak için yapılan işlemi yapın düzelecektir!
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: ByAdmin
Yaw şu deyyusu nasıl dövecez, hep yeniyor
elinden silahı almaya çalış o zaten kaçıyo gidiyo o zaman sende peşinden gidiyosun
quote:
Orijinalden alıntı: QbLaY!!!
quote:
Orjinalden alıntı: uguretes
quote:
arkadaşlar oyun açılmadan böyle bir yazı çıkıyor ok ledikçe yine aynısı çıkıyor oyun açılmıyor kafayı yicem yaa
Yamayı kurduktan sonra orjınal olmayan oyunları çalıştırmak için yapılan işlemi yapın düzelecektir!
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: QbLaY!!!
quote:
quote:
hocam onu nasıl yapıyoruz be bi anlatırmısın allah rızası için
quote:
Orijinalden alıntı: anaxunamun
quote:
quote:
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Arkadaşım burada yasak olduğu için yazmıyorlar sanırım yamadan sonra oyunun crackli exesini bulup oyun klasörünün içersine atacaksın.
quote:
Orijinalden alıntı: QbLaY!!!
quote:
quote:
Alıntıları Göster
quote:
quote:
quote:
ByAdmin izah etmiş!
quote:
Orijinalden alıntı: devmanetihad
quote:
Orjinalden alıntı: SCREAM_BG
quote:
Orjinalden alıntı: iloveyouhagi
ilk SSde çocuk oturduğu yerden helikoptere ne atıyo ya? bence sıradan bi oyun olacak, fazla ümide kapılmayın..
helikopter ates ediyor yahu
çocuk
Alıntıları Göster
arkadaşlar boşuna hayale kapılmayın elimize doğru düzgün keleş alıp ateş edemeyeceğimiz oyunlar gelip geçicidir (Bkz: Counter Strike 99 da çıkmıştı)
quote:
Orijinalden alıntı: BlackPaw®
Uykusuzluktan Geberecem Ama Sonunda Bitirdim Oyunu.
Alıntıları Göster
arkadaşlar vista 64bit var oyunu yükledim crack yaptım mirrors edge çalışmayı durdurdu dedi
arkadaşta vista 32bit var aynı yamayı yaptık çalıştı sorun nedir yardımcı olurmusunuz
quote:
Orijinalden alıntı: stifflers
quote:
Orjinalden alıntı: stifflers
arkadaşlar elinde ilaç linki olanlar varsa atabilirmi bulduğum bütün linkler kırık
Alıntıları Göster
quote:
quote:
arkadaşlar elinde ilaç linki olanlar varsa atabilirmi bulduğum bütün linkler kırık
quote:
Orijinalden alıntı: stifflers
quote:
quote:
Alıntıları Göster
yahu oyle bir yerde takildim ki sormayin aha resim bu
quote:
Orijinalden alıntı: Usak_Efesi
yahu oyle bir yerde takildim ki sormayin aha resim bu
Alıntıları Göster
Yanlış yerden atlamaya çalışıyorsun.Orada gözüken merdivenin tam karşısındaki duvarda SPACE+Q+SPACE kombinasyonunu uygularsan Faith merdivene tutunacak.
quote:
Orijinalden alıntı: Avrim
Yanlış yerden atlamaya çalışıyorsun.Orada gözüken merdivenin tam karşısındaki duvarda SPACE+Q+SPACE kombinasyonunu uygularsan Faith merdivene tutunacak.
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Avrim
soylemeyi unuttum. Orada ben gidip dugmeye bastim ama actigim kapi nerede onu bulamiyorum..
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: Avrim
soylemeyi unuttum. Orada ben gidip dugmeye bastim ama actigim kapi nerede onu bulamiyorum..
Alıntıları Göster
ALT tuşunu denedin mi?
quote:
Orijinalden alıntı: ByAdmin
Yaw şu polislerin elinden bir türlü silahı alamıyorum, yaklaşınca Mouse Sağ Tuşa basıyorum ama hep haklıyorlar beni bunun kolayı varmı yaw.
Bu arada takılanlar aşağıdaki adresten bmlümlerindeki videoyu izleyerek nerede takıldıkları hakkında bilgi sahibi olabilirler.
2.bolumde jacknife denen hiyari takip etmem gerektigi soylenen kisimdayim. onumde kirmizi ve uzun bir tahta benzeri bisey var uzerine atliyorum oye boyle derken borulara tirmaniyorum ama su ICINDE BULUNDUGUM SARMAL SEKILDEKI EPEY YUKSEK YERI NASIL TIRMANACAM BUNDAN SONRA BULAMIYORUM yardim..
quote:
2.bolumde jacknife denen hiyari takip etmem gerektigi soylenen kisimdayim. onumde kirmizi ve uzun bir tahta benzeri bisey var uzerine atliyorum oye boyle derken borulara tirmaniyorum ama su ICINDE BULUNDUGUM SARMAL SEKILDEKI EPEY YUKSEK YERI NASIL TIRMANACAM BUNDAN SONRA BULAMIYORUM yardim..
Alıntıları Göster
deneme yanılmayla yada video ara.Q ya basarsan sana gitmen gereken yönü göstermede yardımcı olacaktır
quote:
Orijinalden alıntı: principino
deneme yanılmayla yada video ara.Q ya basarsan sana gitmen gereken yönü göstermede yardımcı olacaktır
Alıntıları Göster
oyuna yeni basladim turkce yamatla otnuyorum ama yinede birseyler anlamadim
Mavililer kim ?? Canta falan ne is ?
quote:
Orijinalden alıntı: EM4
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
Arkdaşlar aynı sorunla bende karşı karşıyayım oyun süper sardı gayet güzel gidiodum böle bi sorunla karşılaştım Pm den yardımcı olursanıs çok sewinirim arkadaşlar...
quote:
Orjinalden alıntı: deeja
arkadaşlar benim garip bi sorunum var oyunun ilk baslarında helikopter ve polislerden kaçarken bi binaya giriyoruz ve karşı asansörden polisler inip ateş etmeye baslıyolar onları atlatıp indikleri asansöre binip kacıcamız yerde asansor kapanıyor bi adam konusuyo ve beni menüye geri atıyor. continue yaptığım zaman önceki bi yerden tekrar o bölüme baslıyorum bu böyle devam ediyor ne yapmam lazım sorun nedir :S:S birsürü ilaç denedim ama yapamadım.. yardım edin lütfen
quote:
Orijinalden alıntı: principino
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: devolska
Q mu? Alt tusu diye biliyorum ama fayda etmiyor
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: devolska
Q mu? Alt tusu diye biliyorum ama fayda etmiyor
Alıntıları Göster
Arkadaşlar şu kazık yerden nasıl geçecem biri yardım etsın bana...
quote:
Orijinalden alıntı: EDYGL
Arkadaşlar şu kazık yerden nasıl geçecem biri yardım etsın bana...
Alıntıları Göster
cok zor bu oyun 2 bolumdeyim nereye gidicemi gostermiyor
quote:
Orijinalden alıntı: devmanetihad
cok zor bu oyun 2 bolumdeyim nereye gidicemi gostermiyor