Şimdi Ara

Mirror's Edge (`ÇIKTI`) * Türkçe Yama!!! * (104. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.296
Cevap
2
Favori
135.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Avrim

Koşarak önündeki rampadan atlıyacaksın.Tam yere düşmene yakın SOL SHİFT tuşuna basarak yere düştüğünde yuvarlanman gerek.Bu sayede Faith yumuşak bir düşüş yapmış olacak.

Tamam kendim buldum sen yazmadan. Simdi ana oyunda 2.gorevdeyim ve bir yerde kirmizi kapi gordum. O kirmizi kapi
    ise kiz kardesimin bulundugu hayvan buyuklugundeki binaya giris kapisi.

Oyunda yasadigim 2 sorun var. Ilki, seste takilmalar oluyor su an icin oyun
    akisini pek etkilemese de. NEDENDIR?

2.si ise salak benin dovuse alisamamasi. Ornegin su ilk gorevde helikoptere
    varmadan birkac dk oncesinde karsima 3-4 hayvan cikmisti ama tek careyi en ust
    kata kacista bulmustum. Aninda indiriyorlar. Oysa tutorial'da ogrenmistim
    de cel'den.

NAPMALI?

• quote:

Orjinalden alıntı: Usak_Efesi

quote:

Orjinalden alıntı: Avrim

Koşarak önündeki rampadan atlıyacaksın.Tam yere düşmene yakın SOL SHİFT tuşuna basarak yere düştüğünde yuvarlanman gerek.Bu sayede Faith yumuşak bir düşüş yapmış olacak.

Tamam kendim buldum sen yazmadan. Simdi ana oyunda 2.gorevdeyim ve bir yerde kirmizi kapi gordum. O kirmizi kapi
    ise kiz kardesimin bulundugu hayvan buyuklugundeki binaya giris kapisi.

Oyunda yasadigim 2 sorun var. Ilki, seste takilmalar oluyor su an icin oyun
    akisini pek etkilemese de. NEDENDIR?

2.si ise salak benin dovuse alisamamasi. Ornegin su ilk gorevde helikoptere
    varmadan birkac dk oncesinde karsima 3-4 hayvan cikmisti ama tek careyi en ust
    kata kacista bulmustum. Aninda indiriyorlar. Oysa tutorial'da ogrenmistim
    de cel'den.

NAPMALI?

Düsmanlar çok kolaydır. R ye basıp zaman yavaşlayınca silah kırmızı olduğu gibi indireceksin adamı. Hatta alıştıkça R'ye bile basmayacaksın bak gör.

• su kiz kardesimi kurtarma bolumunde bir turlu atlayamiyorum o devasa yuksek binanin kirmizi giris kapisina
    YARDIM GEREK
  • Mirror's Edge de problem yaşayan var mı arkadaşlar,belirli bi süre oynadıktan sonra oyun donuyo ve görev yöneticisini açtığımda da yanıt vermıyo gözüküyo ,1.01 yamasınada kurdum fakat sonuç değişmedi!
  • arkadaşlar oyun açılmadan böyle bir yazı çıkıyor ok ledikçe yine aynısı çıkıyor oyun açılmıyor kafayı yicem yaa

• ARKADAŞLAR YARDIM
  • Aynı sorun bende de olmuştu çözüm bulamamıştım.Tekrar farklı bir kaynaktan yükle oyunu.
  • yok mu ustteki soruma cevap?
  • Yaw şu polislerin elinden bir türlü silahı alamıyorum, yaklaşınca Mouse Sağ Tuşa basıyorum ama hep haklıyorlar beni bunun kolayı varmı yaw.

Bu arada takılanlar aşağıdaki adresten bmlümlerindeki videoyu izleyerek nerede takıldıkları hakkında bilgi sahibi olabilirler.

http://nextgenwalkthroughs.com/mirrors-edge
  • quote:

Orjinalden alıntı: stifflers

arkadaşlar elinde ilaç linki olanlar varsa atabilirmi bulduğum bütün linkler kırık
  • quote:

Orjinalden alıntı: QbLaY!!!

Mirror's Edge de problem yaşayan var mı arkadaşlar,belirli bi süre oynadıktan sonra oyun donuyo ve görev yöneticisini açtığımda da yanıt vermıyo gözüküyo ,1.01 yamasınada kurdum fakat sonuç değişmedi!

Yok mu bu sorunun çözümü arakadaşlar!
  • ONU DA GECTIM BE... simdi ise 2 uyuz sorunla karsi karsiyayim

-BU LANET POLISLERE SAG TIKLASAM DA SOL TIKLASAM DA HAKLIYORLAR . yardim lazim!

- Arkadaslar mirror's edge oyununda cok acayip bir seyle karsilastim. Zaten zirt pirt masaustune atmalar donmalar
    yetiyordu ki cozunurlugu dusurup yama yukleyerek biraz ustesinden geldim, BU SEFER DE COK ILGINC BIR SORUN
    OLUSTU.

ILK ZAMANLAR KI BUGUNE KADAR DIYEBILIRIM , karakterin ayakkabi seslerini(adim) duyuyyordum bir de HISIRTISI VARDI
    ELBISESININ. Ama SES AYARLARINDA NEYI DEGISTIRDIYSEM(onboard ses yazilimi (CMEDIA)) ARTIK O KOSARKEN KI
    ADIMLARI DUYAMIYORUM

SIZCE NAPMALIYIM?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ByAdmin

Yaw şu polislerin elinden bir türlü silahı alamıyorum, yaklaşınca Mouse Sağ Tuşa basıyorum ama hep haklıyorlar beni bunun kolayı varmı yaw.

Bu arada takılanlar aşağıdaki adresten bmlümlerindeki videoyu izleyerek nerede takıldıkları hakkında bilgi sahibi olabilirler.

http://nextgenwalkthroughs.com/mirrors-edge

Tam silah kırmızı olduğu zaman sağ tıklıcaksın(Yanlarına gittiğin zaman sana silahla vururken). Ya da tam vururken zamanı yavaşlat kırmızı olunca sağ tıkla.

• Yaw şu deyyusu nasıl dövecez, hep yeniyor

• Daha önceki bir arkadaşta sormuştu,tekrar aktariyim.
    quote:

Kadını dövmek için kesinlikle üst üste iki kere hamlede bulunmıyacaksın.

Mesela kadın sana tam hamle yaptımı geriye doğru zıpla yada kaç boşa tekme/yumruk atıyor.İşte tam bu boşa savurduğu hamleden sonra yanına yaklaş ve sen vur tercihen uçan tekme at(zıpla-vur),hamleni yaptıktan sonra geri çekil kesinlikle ikinci bir hamle yapma.Yani taktiğin vur kaç olsun.Bu şekilde bir 9-8 kere vurucaksın.

Bir müddet sonra kadına vurduğunda kadın yere yığılır gibi olucak ve elindeki silah kırmızı renk alıcak tam bu sırada arkasından yaklaşıp silahı SAĞ FARE TUŞU ile kapmaya çalış.
  • Video yardımıyla geçtim sağolasın son bölümdeyim oda yarın artık.
  • farklı bir kaynak nedir . bidaha oyunmu alıcam .

bunun bi çözümü yokmu arkadaşlar

• quote:

Orjinalden alıntı: uguretes

arkadaşlar oyun açılmadan böyle bir yazı çıkıyor ok ledikçe yine aynısı çıkıyor oyun açılmıyor kafayı yicem yaa

• Nihayet bitirdim güzel bi oyundu fakat bazen nereyi nasıl geçecem sıkıntısı biraz bayıyo.
  • quote:

quote:

arkadaşlar oyun açılmadan böyle bir yazı çıkıyor ok ledikçe yine aynısı çıkıyor oyun açılmıyor kafayı yicem yaa

Yamayı kurduktan sonra orjınal olmayan oyunları çalıştırmak için yapılan işlemi yapın düzelecektir!

• 
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.