Şimdi Ara

Mirror's Edge (`ÇIKTI`) * Türkçe Yama!!! * (103. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.296
Cevap
2
Favori
135.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ne guzel ne guzel.. beni kaale alan yok galiba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Usak_Efesi

ne guzel ne guzel.. beni kaale alan yok galiba?

Donma sorunu oluyorsa, oyunun patch ini yükleyeceksin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Selçuk

quote:

ne guzel ne guzel.. beni kaale alan yok galiba?

Donma sorunu oluyorsa, oyunun patch ini yükleyeceksin.

asil meselem performansi artirmak.. onda yardim gerek
  • quote:

asil meselem performansi artirmak.. onda yardim gerek

Donma deyince oyun hatasından bahsediyorsun sandım neyse ince ayarlar konusunda sistemine göre kendi ayarlarını bulman gerek, oyunun zaten Türkçe yaması çıkmış denemedim fakat herşeyi türkçeleştirildiği söyleniyor, yamayı yükleyip ayarları daha kolay bir biçimde yapabilirsin, oyun kurulu olsa belki yardım edebilirdim ama değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selçuk -- 23 Mayıs 2009; 0:55:01 >
  • Anlatamiyorum sanirim. Ince ayar gerek. Gerci oyun ayar kisminda hic de buna yonelik bir calisma yapilmamis ya. Alti ustu
    grafik kalitesi ve doku ayrintisi degistirilebiliyor. Cok kisir.

Hani diyorum ki, bazi dosyalari olur performans artirma konusunda degisiklikler uygulanir. Var mi bilen?
  • quote:

Orjinalden alıntı: En_DiabLO

ya arkadaşlar bende oyunu setupu çalışmıyordu autorun conf içindeki yazılar mevcut degildi ondan sandım ama yazıları bir
    arkadaş pm yardımı ile aktardı ama yine çalışmıyor msdos ekranı geliyor kayboluyor sonra hiç bi hareket yok sorun
    nerde acaba???

sesim geliyürmiiii
  • beyler bi kaç yere sordum en iyi siz bilirsiniz heralde mirror's edgenin sistem gereksinimleri 2.4 ghz yazıyo bazı yerlerde acaba 2.4 ghz de çalışıyomu şimdiden saolun
  • Bu oyuna yeniden başlanır ozaman paylaştığın için teşekkürler ..
  • Türkçe yamada çıkmış sistem yeniler yenilemez alıcam bu oyunu
  • quote:

Orjinalden alıntı: JusTBeST

Türkçe yamada çıkmış sistem yeniler yenilemez alıcam bu oyunu

aynen kardeş ben de alıyorum yazın, sonunda oynuycaz oyunu
  • bi cvp verseniz ona göre alıcam oyunu
    quote:

Orjinalden alıntı: canık123

beyler bi kaç yere sordum en iyi siz bilirsiniz heralde mirror's edgenin sistem gereksinimleri 2.4 ghz yazıyo bazı yerlerde acaba 2.4 ghz de çalışıyomu şimdiden saolun
  • BU OYUNA BASLANİR O ZMN
  • hala ilgilenen yok sanirim?
  • arkadaşlar elinde ilaç linki olanlar varsa atabilirmi bulduğum bütün linkler kırık
  • quote:

bi cvp verseniz ona göre alıcam oyunu
    quote:

beyler bi kaç yere sordum en iyi siz bilirsiniz heralde mirror's edgenin sistem gereksinimleri 2.4 ghz yazıyo bazı yerlerde acaba 2.4 ghz de çalışıyomu şimdiden saolun

• quote:

quote:

bi cvp verseniz ona göre alıcam oyunu
    quote:

Google'ı aç. can you run it yaz. Çıkan ilk yere gir. Mirros Edge'i seç ve karşında sonuçlar...
  • quote:

2.26 ghz'de sorunsuz oynadım.
  • acil yardim gerekiyor. tutorial bolumunde "coil" adinda bir antrenman kismi var. Gecemiyorum ya. Left shift sonra da space diyo
    ama ne kadar denesem olmuyor. Napacam?
  • Koşarak önündeki rampadan atlıyacaksın.Tam yere düşmene yakın SOL SHİFT tuşuna basarak yere düştüğünde yuvarlanman gerek.Bu sayede Faith yumuşak bir düşüş yapmış olacak.
  • ben 2.2 de oynuyorum canık sorun yok alabilirsin işklemci fazla sorun olmaz ekrankartı ve ram iyi olsun...
  • 
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.