Şimdi Ara

Mirror's Edge (`ÇIKTI`) * Türkçe Yama!!! * (105. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.296
Cevap
2
Favori
135.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ByAdmin

Yaw şu deyyusu nasıl dövecez, hep yeniyor

Mirror's Edge (`ÇIKTI`) *  Türkçe Yama!!! *

elinden silahı almaya çalış o zaten kaçıyo gidiyo o zaman sende peşinden gidiyosun
  • quote:

Orjinalden alıntı: QbLaY!!!

quote:

Orjinalden alıntı: uguretes

quote:

arkadaşlar oyun açılmadan böyle bir yazı çıkıyor ok ledikçe yine aynısı çıkıyor oyun açılmıyor kafayı yicem yaa

Yamayı kurduktan sonra orjınal olmayan oyunları çalıştırmak için yapılan işlemi yapın düzelecektir!

hocam onu nasıl yapıyoruz be bi anlatırmısın allah rızası için

• quote:

hocam onu nasıl yapıyoruz be bi anlatırmısın allah rızası için

Arkadaşım burada yasak olduğu için yazmıyorlar sanırım yamadan sonra oyunun crackli exesini bulup oyun klasörünün içersine atacaksın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: QbLaY!!!

quote:

quote:

arkadaşlar oyun açılmadan böyle bir yazı çıkıyor ok ledikçe yine aynısı çıkıyor oyun açılmıyor kafayı yicem yaa

Yamayı kurduktan sonra orjınal olmayan oyunları çalıştırmak için yapılan işlemi yapın düzelecektir!

ByAdmin izah etmiş!

• arkadaşlar boşuna hayale kapılmayın elimize doğru düzgün keleş alıp ateş edemeyeceğimiz oyunlar gelip geçicidir
    (Bkz: Counter Strike 99 da çıkmıştı)
  • arkadaşlar vista 64bit var oyunu yükledim crack yaptım mirrors edge çalışmayı durdurdu dedi

arkadaşta vista 32bit var aynı yamayı yaptık çalıştı sorun nedir yardımcı olurmusunuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: stifflers

quote:

Orjinalden alıntı: stifflers

arkadaşlar elinde ilaç linki olanlar varsa atabilirmi bulduğum bütün linkler kırık

• yahu oyle bir yerde takildim ki sormayin aha resim bu

• Yanlış yerden atlamaya çalışıyorsun.Orada gözüken merdivenin tam karşısındaki duvarda SPACE+Q+SPACE kombinasyonunu uygularsan Faith merdivene tutunacak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Avrim

Yanlış yerden atlamaya çalışıyorsun.Orada gözüken merdivenin tam karşısındaki duvarda SPACE+Q+SPACE kombinasyonunu uygularsan Faith merdivene tutunacak.

soylemeyi unuttum. Orada ben gidip dugmeye bastim ama actigim kapi nerede onu bulamiyorum..
  • ALT tuşunu denedin mi?
  • 2.bolumde jacknife denen hiyari takip etmem gerektigi soylenen kisimdayim. onumde kirmizi ve uzun bir tahta benzeri bisey
    var uzerine atliyorum oye boyle derken borulara tirmaniyorum ama su ICINDE BULUNDUGUM SARMAL SEKILDEKI
    EPEY YUKSEK YERI NASIL TIRMANACAM BUNDAN SONRA BULAMIYORUM yardim..
  • deneme yanılmayla yada video ara.Q ya basarsan sana gitmen gereken yönü göstermede yardımcı olacaktır
  • oyuna yeni basladim turkce yamatla otnuyorum ama yinede birseyler anlamadim

Mavililer kim ?? Canta falan ne is ?
  • Arkdaşlar aynı sorunla bende karşı karşıyayım oyun süper sardı gayet güzel gidiodum böle bi sorunla karşılaştım Pm den yardımcı olursanıs çok sewinirim arkadaşlar...

quote:

Orjinalden alıntı: deeja

arkadaşlar benim garip bi sorunum var oyunun ilk baslarında helikopter ve polislerden kaçarken bi binaya giriyoruz ve karşı asansörden polisler inip ateş etmeye baslıyolar onları atlatıp indikleri asansöre binip kacıcamız yerde asansor kapanıyor bi adam konusuyo ve beni menüye geri atıyor. continue yaptığım zaman önceki bi yerden tekrar o bölüme baslıyorum bu böyle devam ediyor ne yapmam lazım sorun nedir :S:S birsürü ilaç denedim ama yapamadım.. yardım edin lütfen

• quote:

Orjinalden alıntı: devolska

deneme yanılmayla yada video ara.Q ya basarsan sana gitmen gereken yönü göstermede yardımcı olacaktır

Q mu? Alt tusu diye biliyorum ama fayda etmiyor
  • Arkadaşlar şu kazık yerden nasıl geçecem biri yardım etsın bana...

• cok zor bu oyun 2 bolumdeyim nereye gidicemi gostermiyor
  • http://www.youtube.com/watch?v=mQz0Qy3POLw

Time trial map pack geldi sitesinde satılıyor.
  • kaç aydır oynamıyorum tuşları karıştırmış olabilirim doğrudur....
  • 
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.