|
Bildirim

1 Mobil
|
TÜİK verilerini ciddiye almıyorum (öğrenilmiş refleks)
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Biraz abartmışsınız. Yaşa ve kullanıma göre değişir bu dediğiniz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 5 Ekim 2026; 1:2:17 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Phenom II X4 940, Asus M3A78T (790GX), 2x2 GB DDR2-800 ,Samsung 2333SW 23"", Sapphire Ati HD6870 1GB, 160 Gb Intel X25-M SSD ve SCYTHE Silent Box içinde 3,5" Western Digital 750 Gb 5400 rpm sessiz HDD, 16 Mb önbellek , Lian-li PC-C32 Fanları kısılmış Kasa, Be-Queit 450 Watt güç kaynağı, Samsung DVD-RW Gümüş ön yüz, Microsoft Sidewinder X6, Cyber Snippa Intelliscope fare, SONY KDF-E50A11E 50" 3LCD HDTV, 2x Saitek P3000 Gamepad Scythe Zipang soğutucu
|
|
zaten küçük çocukların elinde bile telefonlar tabletler uygulama indirmekte de zorlanmıyor zaten. Üstüne sesli iletişim imkanı da var. 4 yaşındaki yiğenim bile kendince muhabbet edebiliyor maalesef. |
|
Büyük bir teknolojik nimet olmasının yanı sıra bence yeni neslin Z kuşağından da daha az zeki olmasına yol açacak. Erken gelişim döneminde birçok şeye hazır cevap alabilmek beynin daha az kullanılmasına yol açacak. Yapay zeka çağında büyüyen Alfa/Beta kuşağı çocuklarda araştırma yapılınca ortaya çıkar zaten. Yapay zeka geliştikçe kullanımı azalan doğal zeka gerileyecek. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vain -- 5 Ekim 2026; 11:42:54 > |
|
|