Şimdi Ara

Ekrem İmamoğluna Hakaretten 2 yıl 1 ay hapis cezası verildi !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün görülen duruşmada Ekrem İmamoğluna Eski Belediye başkanı Sadi Yazıcıya Söylediği sözlerden dolayı Kamu Görevlisine hakaretten Ceza verildi...

Not: İmamoğlunun Mahkeme salonunda aldığı cezayı duyunca Hakimlere hakaret vari laflar ettiği iddia ediliyor. Ve zorla salondan çıkartılmış.

Benim adıma karar verecek hiçbir mahkeme yoktur. Yere düşen Türk yargısına sağlam bir tekme vurmuştur. Hakimler yok hükmündedir” dedi. İmamoğlu, zorla salondan götürüldü.

Dava sonrası yaptığı konuşma eğer doğru ise oda suç unsurudur oradan da dava hatta ceza gelebilir.

Benim adıma karar verecek hiçbir mahkeme yoktur. Yere düşen Türk yargısına sağlam bir tekme vurmuştur. Hakimler yok hükmündedir” dedi. İmamoğlu, zorla salondan götürüldü.

Ne demek benim adıma karar verecek hiç bir mahkeme yoktur . Bu nasıl uslup böyle. Veya Hakimler yok hükmündedir flan usluba bak. Bu dil İmamoğlu nu bitiriyor işte. Böyle böyle bir keresinde de Vali'ye hakaret etmiş. İ..T. lik yapma demişti.

Devleti valisinine laf eder YSK'ya laf eder. Belediye başkanlarına laf eder Valiye eder Yetmez Bakanlara hakaret eder yetmez siyasi parti genel başkanlarına laf eder ! Siyaset yapacaksa Milletvekili olmalıydı belediye başkanı böyle şeyler yapamaz. Protokolde hepsi üstünde olan kişilere hakaret ediyor resmen.

Bir kerede deprem zamanı kayak tatili muhabbeti vardı kayağa gitmişti. Belediye meclisinde onu eleştirenlere kayak takımları G....nüze girsin demişti. Böyle böyle liste uzar gider.

• Daha önce 2 kere beraat verilmişti. Daha önce ki hakimler şimdi nerede acaba..

İmamoğlu yaptığı savunmada, davalarındaki bu yoğun sirkülasyona dikkat çekerek karşı karşıya kaldığı 13 ayrı davada bugüne kadar tam 19 hakimin değiştirildiğini belirtti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArAdiAzZz -- 11 Eylül 2026; 14:46:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Hukuksuz cezalar verecek hakimler arıyorlar işte. İktidar chp, yargılanan akp olsa konu sahibi özkan 100 yıl konuşurdu.

Rusyadan bi farkı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 11 Eylül 2026; 15:22:22 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Siyasi yasakta geldi.. Ancak bu karar istinafa gidecek. Ordan karar bozulmazsa IBB 1 ay içerisinde başkanlık seçimine girecek.

CHP ve YP bu kararı zaten bekliyordu. KK en sonra İmamoğlu için siyasi tutuklu değil diyerek gündeme gelmişti. Özel ise giderek İmamoğlu’ndan uzaklaşmaya başlamış ve bu tavrı tepki almıştı tabanda.

Şimdi IBB için seçim kulisleri başlar 2 parti adına. CHP ve YP Üsküdar belediyesi gibi birbirleriyle dalaşmazlarsa ortak aday gösterip İBB yi elde tutabilirler ama şu anki tutumlarıyla bu çok zor. 2 tarafda birbirlerini 1 kaşık suda boğmak için pusu kurmuş durumda.

Biz kibar damat seççez!

Puhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Ekrem İmamoğluna Hakaretten 2 yıl 1 ay hapis cezası verildi ! 

Nasılmış Halk? Ettiğinizi buluyorsunuz de mi?

Puhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D

Dava sonrası yaptığı konuşma eğer doğru ise oda suç unsurudur oradan da dava hatta ceza gelebilir.

Ne demek benim adıma karar verecek hiç bir mahkeme yoktur . Bu nasıl uslup böyle. Veya Hakimler yok hükmündedir flan usluba bak. Bu dil İmamoğlu nu bitiriyor işte. Böyle böyle bir keresinde de Vali'ye hakaret etmiş. İ..T. lik yapma demişti.

Devleti valisinine laf eder YSK'ya laf eder. Belediye başkanlarına laf eder Valiye eder Yetmez Bakanlara hakaret eder yetmez siyasi parti genel başkanlarına laf eder ! Siyaset yapacaksa Milletvekili olmalıydı belediye başkanı böyle şeyler yapamaz. Protokolde hepsi üstünde olan kişilere hakaret ediyor resmen.

Bir kerede deprem zamanı kayak tatili muhabbeti vardı kayağa gitmişti. Belediye meclisinde onu eleştirenlere kayak takımları G....nüze girsin demişti. Böyle böyle liste uzar gider.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 11 Eylül 2026; 16:17:2 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • DARTH_BLACK kullanıcısına yanıt

Kemal Kılıçdaroğlu tabii olsunlar kazanır ama sen kalkıp tüm gemileri yıkınca olmaz

Karadenizli çünkü , kendisi az güç alsın kimse bana karışamaz diyip racon kesiyor, RTE senelerce gücü eline anca aldığında kestiği raconu bu hemen yapmaya çalışıyor bu da batıyor

* Intel i7 14700KF * MSI Z790 Tomahawk MAX * Patriot Viper Venom 2x16gb 7200Mhz * Zotac Rtx 4090 * Aorus FO48U * 1tb WD Black SN850X + 2tb Samsung 980Pro *
    * Corsair RM850x * LianLi v3000+ * 480+360mm Rad. Custom Water Cooling * Razer BlackWidow Ultimate * Razer Basilisk * Logitech Z5500 * Logitech G533 * WD Red 3 TB NAS *
  • hakaretin mapus cezası olmasına karşıyım taraf farketmez saçma sapan geliyor bana gasp adam yaralama cezası gibi.

maddi duruma göre okkalı maddi cezalar olmalı.

gelişmiş ülkelerde sözlü hakaretten mapus yatan varmı hiç duymadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 11 Eylül 2026; 18:12:37 >

Yatarı olan hapis cezası değil bunlar.

Dünyada örnekleri de şu şekilde.

Atatürke ve cb na etti diye yatırıyorlar ama oda saçmada.

Bir tane çarşaflı kız vardı öyle boş bulunup bir şeyler geveledi diye gençlik hatasından kız senelerce hapis yattı yahu acıdım kıza sözsel bir hatadan.

Atatürk ün kendisi sağolsa öyle bir kuru laf etti diye ceza vermez yani :)

benim için bu konuda şahıs ideoloji farketmez bizde biraz sıkıntı o konu hep çağ dışı otoriter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 11 Eylül 2026; 18:43:39 >

İlk eylemde hapis cezasına karşıyım .Bir insanın hakaretten hapise girmesi için sistematik şekilde tekrarlaması lazım bence. Onun yerine videoyu hem yayınlayan hem de paylaşan hesaplara videoyu kaldırma cezası uygulanmalı veya kaldırmazlarsa veya tekrar ederlerse hesapları kapatılmalı. Bunun haricinde para cezası verilmesi yeterli bence. Bir de yasa net olmalı. Yasayı muhtemelen hakimlere inisiyatif tanımak için ucu açık bırakmışlar ama bu seferde siyasal irade tarafından istismar ediliyor. Yine müstehcenlik suçu var benzer şekilde. Yani sosyal medyada çocukların olmaması lazım. isteyen istediğini paylaşır. Genel ahlaka aykırı bir durum varsa +18 diye etiketler ,sosyal medya platformu da onu herkesin önüne düşürmez. Bu da sürekli ideolojik olarak istismar ediliyor. Bir de AB nin olaya el atması lazım kimse kusura bakmasın. Yargı şu an birilerinin kumandasında gibi gözüküyor. yani sadece büyük olaylarda değil küçük yerel olaylarda bile her yerde siyasal bir müdahale var gibime geliyor.

• Ekrem Allah belanı vermesin. Biraz taş taş sahibi olup zamanında aday olsaydın başkanımızın arkasındayız diyeceğine. Bu milletin vebali senin üstüne. Arkasında olduğun adam da sana arkadan sapladı hayırlı işler.

İmamoğlu yine sakinliğini koruyor, kim olsa çıldırır bu durumda.

Ama tabii bu saçma sapan davalarla İmamoğlu'nu siyasi yasaklı konuma düşürmek istiyorlar, amaç bu.  

Kim olsa çıldırır diye bir şey yok. Ülke tarihinde ne isimler ne cezalar aldı kimse çıldırmadı ama sen çıkıp ileri geri konuşuyorsun halen daha.

Benim adıma karar verecek hiçbir mahkeme yoktur. Hakimler yok hükmündedir” Dediğini gördün mü duydun mu sen kimsenin ?

Veya siz beni yargılayamazsınız ben hepinizi yargılayacam diyen devlet adamı mı olur ?

Bu ülkede Muhsin Yazıcıoğlu 5.5 yılı hücre de tek başına olmak üzere 7.5 yıl hapis yatmıştı ama böyle laf etmemiştir.

Erdoğan şiir okuduğu gerekçesi ile 6 ay yattı böyle bir şey söylemedi gitti yattı çıktı.

Erbakan Hoca'nın partisi kapatıldı yönetimde iken milleti sokağa bile çağırmadı herkes evine gitsin dedi.

Yaa onu geçtim Sellahattin Demirtaş bile 10 yıldır hapiste adam örgüt üyeliğinden ceza aldı o bile böyle cümleler kurmuyor iken İmamoğlunun bu dili nedir ?

Veya Zafer partisi lideri bence haksız yere kaç ay yattı böyle bir cümle kurmadı.

Fatih Altaylı gazeteci ve tehtit etmediği halde 6 aydan fazla yattı böyle laflar etmedi.

İmamoğlu kontrolü kaybetmiş durumda ve kendisine zarar yazıyor sadece bu işler. Mahkeme sistemi 3 adımlı bizde en alt mahkeme beraat verse bile üst mahkemeden dönerse tekrar yargılama oluyor. Mesele en üst mahkemeden cezanın onanması. Diğer üst mahkemeler onaylamadan halen daha bu cezanın bir anlamı yok bu arada.

Not: Açıkçası ben hakaretten hapis cezasına sıcak bakmıyorum. Lakin bunu yol edersen bunu huy edinirsen 1 değil 3 değil 5 değil yapmaya devam ederse SONU BÖYLE OLUYOR İŞTE. İktidara talip insanlar marjinal partiler veya örgütler gibi davranamaz ağzını bozamaz sürekli.

Şimdi baktım İmamoğlunun 13 ten fazla davası varmış şuan neredeyse 10 tanesi devlet yetkililerine hakaret diye gidiyor.

İmamoğlunun Valiye hakareti vardı devletin valisine kameralar önünde bildiğin hakaret ediyor.

Savcıya söylediği laflardan hakaret davası var

Adalet bakanına söylediği laflardan davası var.

Mahkemede Yargı mensuplarına söylediği laflardan hakaret davası var

Yetmedi bilirkişiye hakaretten davası var.

İBB meclisinde meclis üyesine hakaretten davası var.

YSK üyelerine hakaretten davası var.

Bazı yaptığı konuşma ve açıklamalardanda soruşturmalar varmış şuan gördüğüm.

varda var yani... Bir belediye başkanı neden sürekli hakaret ile anılır ?

• 0zkanK. kullanıcısına yanıt

Hakaret olmayan eften püften sebeplerle dava açarsan 10 da olur, 100 de olur. Ahmak davası var mesela o kadar saçma ki?

İmamoğlu'nun diline takılacağına, sürekli değiştirilen hakimler, beraat kararlarının bozulmasına takıl biraz.

Suçlu çıkana kadar yargılama mı yapılacak böyle saçma şey mi olur?

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.