|
Yeni Windows 11 güncellemesi oyunları bozuyor
-
-
win 10 devam
-
Win11 tam bir facia oldu her guncelleme birseyleri bozuyor.Hantal olmasida cabasi.Umarim Win12 cikinca bu problemler olmaz.
-
Hiç mi problemsiz bir update olmaz arkadaş, e yeter artık. Her güncelleme faydadan çok problem getiriyor. Hadi oyunu geçtim, oturum açma hatası nedir. Güncelleme yüklendi diye oturum mu açamıyor insanlar?
-
Xp gibi Windows 7 gibi sistem yapamadılar. Yılına göre mükemmel sistemlerdi. Böyle bir sistemi yapmak hem de yapay zeka çağında çok mu zor arkadaş !?!?!?!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarionCobretti -- 21 Ağustos 2026; 13:42:02 >
-
W11 gayet güzel sistem cok angarya var ondan hatalar normal hala xp-w10 ikiside rezalet bi işletim sistemi eskiyi bırakıp yeniye odaklanın. İyi ozaman tüplü tv kullanalım.
_____________________________ Haberleşme Forumu Kuralları:
https://forum.donanimhaber.com/yeni-haberlesme-forumu-kurallari--38099922
------------------------------------------------------------------------
Referans Paylaşım Konuları:
https://forum.donanimhaber.com/referans-paylasim-konulari--160239311 -
Win 11 herşeyi bozuyor. Nalet olsun wifi7 driver olsa 11 kullanmak zorunda kalmayacağım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Paylaşım evrenseldir. -
Microslop
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
-
windows 10 dada bozuyordu ve aynen sizin gibi bir önceki windowsu yazıyorlardı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ [ Rayzen 7 5700x3D ] [ MSI B550M PRO-VDH WIFI ] [ ASUS DUAL EVO 4070 SUPER 12GB ] [ XPG 32GB (2x16GB) Spectrix D35G RGB DDR4 3600Mhz CL18 ] -
Windows 95'ten beri geçmediğim tek sürüm Windows 11 oldu. Stabil hale gelene kadar geçmeyi düşünmüyorum ama sanırım kararlı bir şekilde çalışmaya başlamadan önce Windows 12'yi görebiliriz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Unofficial SP yamalariyla birlikde zamanina gore Win98SE oldukca iyiydi.Ama 32bit icin en iyisi XP SP3 ve Win7 SP1 , tabi Win7 SP1 64bit surumuda harika calisiyordu.Simdiki Win10 ise ekle cikarlarla anca adam edilebiliyor.
-
Bunlar galiba vibe code ile yazıyor artık sistemi ve yine öyle kontrol ediyorlar.
-
Ben ne yazmışım yılına göre mükemmel sistem diye. Bu zamanda yapay zeka çağında yapılan sistemler özellikle win11 tüplü tvlerden daha beter durumda.
_____________________________ -
büyük ihtimalle öyle olur. win10 dan daha akıcı seri ama hatalar, çakışmalar, uyumsuzluklar çok oluyor win11 de.
_____________________________ -
Beter filan değil sistemin ney ?
_____________________________ Haberleşme Forumu Kuralları:
https://forum.donanimhaber.com/yeni-haberlesme-forumu-kurallari--38099922
------------------------------------------------------------------------
Referans Paylaşım Konuları:
https://forum.donanimhaber.com/referans-paylasim-konulari--160239311 -
Tüplü tv lerin kalitelileri halen retro oyun severler tarafından çokça tercih ediliyor ve zamanında mükemmel cihazlardı. Win11 kötülerken tüplü tv örneği vermek doğru değil.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Benim ekranı bozdu, kaldırınca düzeldi, ekran kartını da bozuyor galiba.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
nasıl sistemlerse hemen bozuluyorlar.
_____________________________ Her canlı ölümü tadacaktır.
Hidayete uyanlara selam olsun. -
win11'e bok atmaya hazır tayfa her daim hazırolda bekliyor
işim gereği yoğun pc kullanan ve hobi olarak da pcde yoğun oyun oynayan biri olarak 3 sene önce win10'dan 11'e geçtikten sonra bir daha arkama dönüp bakmadım bile. siz kulaktan dolma bilgilerle atıp tutmaya devam edin, kullananların çoğu memnun.
ha bu arada bu yapılan yorumların benzerleri her windows döneminde var. win 10'da da aynı muhabbetler dönerdi, 7 çok iyiydi bu ucubeye ne gerek vardı gibisinden. win 7 döneminde de win xp için benzer şeyler söylenirdi. bu tü kakacı tayfa değişmez her dönem aynı.
dinozorluğu bırakın yeniye adapte olun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiesTorN -- 21 Ağustos 2026; 19:34:18 >_____________________________
En Beğenilen Yanıtlar
Benzer içerikler
- instagram hesap çalma
- whatsapp otomatik çeviri
- netflix öğrenci üyelik ücreti
- one ui 9 watch
- facebook hesap dondurma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt