|
TRT spikerinin “Ben de bir patili annesiyim” sözlerine tepki geldi, sunduğu haber bülteninden alındığı iddia edildi | T24 https://t24.com.tr/gundem/trt-spikerinin-ben-de-bir-patili-annesiyim-sozlerine-tepki-geldi-sundugu-haber-bulteninden-alindigi-iddia-edildi,1320820?_t=177848680291510 Mayıs Anneler Günü’nde TRT ekranlarında yayınlanan ana haber bülteninin kapanışında konuşan sunucu Işıl Açıkkar, hayvan sahiplenmeye ilişkin ifadeleri nedeniyle tartışmaların odağına yerleşti. Açıkkar konuşmasında, “Allah henüz beni insan evlatla rızıklandırmadı ama sessiz kullarına hizmet etmekle, onlara annelik yapmakla şereflendirdi. Ben de bir patili annesiyim” dedi. Söz konusu ifadeler kısa sürede sosyal medyada gündem olurken, bazı hesaplarda yapılan paylaşımlar da gündemde yer etti. Sözcü TV, tepkilerin ardından TRT yönetiminin Açıkkar’ı sunduğu haber bülteninden aldığını ileri sürdü. Kurumun ayrıca olayla ilgili idari soruşturma başlattığı iddia edildi. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 11 Mayıs 2026; 11:6:54 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt