Şimdi Ara

Patili annesiyim dedi görevden alındı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
1
Favori
2.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bu kedi köpek annesiyim diyenlere izin verilemez büyük bir algı çalışması var

hepsi atılmalı görevden

burada savunan trollerin de ne olduğu belli zaten üzerine konuşmaya bile değmez

aile çok değerli kavramdır her şey gibi içini boşaltıp toplumu yozlaştırmaya çalışıyorlar

kendilerinin hiçbir değeri yok tüm topluma zarar verme çabası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -OdATA- -- 13 Mayıs 2026; 13:32:20 >

Dünyada her şey için, medeniyet için, hayat için, başarı için en gerçek yol gösterici ilimdir, fendir. İlim ve fennin dışında yol gösterici aramak gaflettir, cehalettir, doğru yoldan sapmaktır.
    Mustafa Kemal Atatürk

• BJK kullanıcısına yanıt

Sevmem havlıyor kafa sisiriyor

• BIM marketten sirf oradaki kediyle iletisim kurmak icin alisveris yapiyorum. Evde siyah kedim var bir de orada sari kedi var. Sari kedi bana gozlerini kisip kedi opucugu atiyor sonra ben ona ggunes gozlugumu cikartip gozlerimi kisip kedi opucugu yolluyorum sonra o miyvvvvvv gibi bir seyler soyluyor ve bu sekilde telepatik daha dogrusu kedi patik iletisim kuruyoruz.. 🐱

🐱 🐱

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 13 Mayıs 2026; 14:29:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

@Periah kardeş sen o katı bence 50 yap niye biliyor musun ayvayı sapıyla değil köküyle yiyeceğiz ama bu da aşırı efsane olacak herkes konusacak bunu hem de sonsuza kadar.

Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.