Şimdi Ara

Hepsiburada Premium'a yüzde 49 zam geldi! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
133
Cevap
4
Favori
12.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
22 oy
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sanki çok premium bir hizöet veriyorlar da zam yapsınlar bir de. Hepsiburada satıcılı elektronik ürünlerin piyasada en ucuz olduğuna kanmayın. Teknik servis garanti müşteri hizmetleri sıfır. Adamların müşterileri haklarından caydırmak için özel eğitilmiş kadroları var sanki. Zamannda aldığım garantili ve değişim raporu verilmeesine rağmen msi marka laptopu değiştirmemek ve eski kurdan para iadesi yapmaya zorluyorlar. Adamlar ürünlerinin arkasında durmuyor. Arıyorum diyorum ne zaman değişim yapılacak git servis git distribitör değştirsin diye hep oyalıyorlardı. Küçük bireysel müşterilere önem verilmiyor. Yani şimdi 50K tl fiyatlı bir pc alsanız fiyatı garanti süresi içinde 2k 3k olsa bile asla değişim yada üst model vermez size eski kurdan para iadesi yapmaya zorlarlar. Premium rezalet sömürü. Ucuz diye sakın kanmayın Temu yada aliexprs gibi garantisiz gibi düşünün.Sanırım amazon bu konuda daha dürüst.

• BlackMon B kullanıcısına yanıt
    Hocam premium bitmemiş hesapta kod giremedim diye iptal ettim ama halen devam ediyor göründüğünden mi hediye kodunu giremiyorum nasil girerim?

Diğer üyelik bitmiş ama askıda kalan hesaba da kod giremedim nasil girebilirim?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Amazon İsrail'in yaptığı işgale destek verdiği için kendi çalışanları tarafından bile protesto ediliyor, pek çok çalışan bu yüzden işten çıkarıldı dünya genelinde. Bu gibi firmalara üye olmak, alış veriş yapmak, yaptıkları her şeye kaynak sağlamak manasına gelir. Bana telefon vs mavrası yapmayın, elinizden ne geliyorsa boykot adına onu yapın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

o süre bitince

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

https://www3.hepsiburada.com

bitince süre tamamen sonlanınca bu adresten giriniz

• 07ENGİNEER 0 kullanıcısına yanıt

Hocam selamlar benzer sorun bende de oldu mevcut premium’u 2 Martta iptal ettim. Normalde 16 Martta bitiyordu. Sonra Akbank’ın verdiği kodu girdim aktif görünüyordu.16 Martta premium aktif olmadı. Sonra bir Akbank kodu daha girerek deneme yaptım ancak bu seferde hata veriyor. Çözüm merkezini arayın diyor.

• Amazon benim için bir numara alış veriş deneyim mükemmel ilerledi, şu an temu gayet iyi gidiyor, Amazondan aldım 2200 gibi bir fiyat, bu yıl aynı ürünü Google de arattım, supriz oldu 5500 tl ye hepsi burada, birde hepsi burada bu ürünün aksesuarları varmı soruyorum, biz böyle satıyorum söylüyor, işte ne sattığını bilmezler pazarına geldik, aliexpres favorim 1341 liraya aldım ürünü bir deli koymuş hükumet gümrük müşaviri diye evrak geldi elime gümrük işlemleri için onay verdim, sonuca bakınız 11641 Türk lirası istedi gümrük müşaviri Allah bildiği gibi yapsın İnternet alış verişi bitiyor, esnafı koru onlarında Allah belasını versin içinde güzel bir şey yok hep sahtekarlık

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.