Şimdi Ara

Evim hariç bütün sokağa GigaFiber altyapı geldi, ne yapmalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Kutu takıldığından beri (8 haftadır) sosyal medyada bu sorun ile ilgili sayısız konu açtım. TurkNet'e her türlü mecradan ulaşmaya çalıştım. Tek yaptıkları, standart mesajı kopyala-yapıştır yapmak oldu. Bütün sokağa, mahalleye GigaFiber geldi ve benim evim es geçildi. Evimin duvarındaki kutuya bağlantı bile yapmadılar; hatta kutuyu sökmeye çalıştılar. Bu rezillikle ilgili TurkNet Twitter sayfasına son kez mesaj yazdım.

Verdikleri cevap bu: "Talebinizi ekibimize ilettik. Proje ekiplerimiz, bölgeden gelen taleplerin yoğunluğuna ve altyapının uygunluğuna göre değerlendirecektir. Uygun görülmesi durumunda çalışmalara başlanılacaktır."

Evim tam sokağın ortasında; eski bir bina. Muhtemelen eski olduğu için es geçildi. Ben burada başka bir mantık göremiyorum. Ne önerirsiniz? Bu saçma durumda ne yapmalıyım?

• Merhaba, adresinizi ve konu linkini DM üzerinden paylaşabilir misiniz? Altyapı ekibimize bilgi ileteceğiz.

MSI MPG X570 GAMING EDGE WIFI, AMD Ryzen 5900x, G.SKILL Trident Z Neo 64GB (4 x 16GB)DDR4 3600, MSI Radeon 6800 XT, Corsair HX1200, Corsair Air 540, 2x ST8000DM004 Seagate 8TB 5400RPM, WDC WD40EFRX WD RED 4 TB 5400 RPM, KXG50ZNV256G NVMe TOSHIBA 256 GB,Sandisk ULTA NVMe 1 TB, 2x ST1000DM003 1 TB 7200 RPM, SteelSeries RIVAL 100, Audio-Technica ATH-M50x, Samsung 28 UE590D, AOC Q3279VWF
  • sniper23 kullanıcısına yanıt

Sokaktaki bütün kutulara kablo bağlantısı yapıldı hocam. Sadece benim kutuma yapılmadı ve sökmeye çalıştılar. O yüzden bu kadar uğraşıyorum. Üvey evlat muamelesi yapıldı.

Sökmeye çalıştılar? Apartman sahibi veya başka birinin şikayet etmediğine emin misin?

MSI MPG X570 GAMING EDGE WIFI, AMD Ryzen 5900x, G.SKILL Trident Z Neo 64GB (4 x 16GB)DDR4 3600, MSI Radeon 6800 XT, Corsair HX1200, Corsair Air 540, 2x ST8000DM004 Seagate 8TB 5400RPM, WDC WD40EFRX WD RED 4 TB 5400 RPM, KXG50ZNV256G NVMe TOSHIBA 256 GB,Sandisk ULTA NVMe 1 TB, 2x ST1000DM003 1 TB 7200 RPM, SteelSeries RIVAL 100, Audio-Technica ATH-M50x, Samsung 28 UE590D, AOC Q3279VWF
  • quote:

Orijinalden alıntı: sniper23

Sökmeye çalıştılar? Apartman sahibi veya başka birinin şikayet etmediğine emin misin?

Burası eski mahalle hocam. Evlerin %99'u müstakil. Benim evim de aynı şekilde. Tek başıma yaşıyorum. Geçen hafta ben işteyken, saha ekibi sokağa gelmiş ve bağlantısı yapılmamış olan 1-2 kutuya bağlantı yapıp tamamlamış. Kutumu sökmeye çalışmışlar. Şu an sokakta benim evim hariç bütün kutularda kablo bağlantısı var. Benim eve yer mi kalmadı, ne oldu bilmiyorum. Turknet destek hocam sağ olsun ilgilendi. Bir kaç gün sonra tekrar yaz dedi. Bakalım sonuç ne olacak. Geçen sene de bir firma portumu başkasına verip internet kablomu kesmişti. Bende üst düzey şanssızlık laneti var. Her gün böyle garip olaylar yaşıyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.