|
'Yılın Oyunu' seçilen Expedition 33'e Türkçe dil desteği geldi
-
-
Altyazıları Türkçe’ye çevirmek zor olmasa gerek
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
FF tarzı bir şey mi bu?
-
Malesef zor :)
_____________________________ -
Harika.
_____________________________ Gigabyte RX 7700XT Gaming OC 12G - AMD Ryzen 5 7500F - 16 GB DDR5 XPG Lancer 5600 MHz -
Sırf TR dil getirdiği için satın aldım.
_____________________________ DÜŞÜNÜYORUM , ÖYLEYSE VURUN! -
payı büyük Türkçe olmasında.
Mustafa KadiryoutubeOEM Paket➡️ https://bit.ly/itopya-kaiser-20-inf 🧡 Yılın Son Süper Fırsatları➡️ https://bit.ly/yilin-son-super-firsatlari-itopya-inf 🧡 DAKİKALAR; 00:00 Giriş 00:11 Clair Obscur Expedition 33 Türkçe dil desteğine kavuştu 02:02 Resident Evil Requiem Leon gözüktü 04:23 Control Resonant (Control 2) 04:58 Star Wars Fate of the Old Republic 05:33 Star Wars Galactic Racer 05:49 Pragmata 06:51 Baldur's Gate 3 ekibinden yeni oyun Divinity (iğrenç) 07:33 Tomb Raider Legacy of Atlantis ve Tomb Raider Catalyst 08:30 Exodus 09:00 Lords of the Fallen 2 09:36 Phantom Blade 0 10:30 Highguard 10:49 Forest 3 11:12 Saros 11:58 Stupid Never Dies 12:26 Warlock 12:45 Lego Batman Legacy of the Dark Knight 13:39 Gang of Dragon 14:21 iTopya sponsor 15:36 Aniimo 16:17 No Law 17:06 Mega Man Dual Override 17:21 Fena olaylar oldu Game Awards 2025 etkinliğinde ödüller sahiplerini buldu! Bu videoda, geoff keighley tarafından sunulan tga töreninde game of the year dahil en iyi oyunlar kategorilerinde kazananları değil ama duyurulan yepyeni oyunları ve beklediğimiz oyunlardaki yeni detayları konuştum! Ayrıca Clair Obscur Expedition 33 Türkçe dil desteğine kavuştu. Bunun hype durumunu ele aldım. Heyecanla beklenen yapımlar hakkında tüm detaylar burada, iyi seyirler! #mustafakadir #thegameawards2025 #tga2025 #işbirliğihttps://youtu.be/Ona_AU9WbDo?t=11_____________________________ -
İlginç Normalde Getirmezler
Getir Diyen Türk Oyuncularınıda Anında Susturup,Hemen Bastırırlardı
ne kadar bu oyun ?
Ubisoft'un da bunu yapabileceğine ama yapmamayı tercih ettiğine kanıt olmuş.
Ubisoft ve Rockstar aslında boykot listesine alınması gereken firmalar. Yıllardır bu fikri savunuyorum. Çünkü GTA ve RDR serisi ülkemizde acayip satan oyunlar. Playstation olsun pc olsun. Türkçe dil desteginin inatla oyuna eklenmemesi kabul edilemez. Kesinlikle boykot edilmeli. Birisi bu işin bayrak taşıyanı olmalı ve bu açıdan insanları bilinçlendirmeli.
Özetle RDR'ymiş GTA 6'mış hepsinin üstüne çizik çekmek gerek. En azından kendine özsaygısı olan bunu yapmalı. Bu adamlar ülkemizdeki oyunseverlere insan muamelesi yapımyor. Ubisoft ile Rockstar yan yana gelince Rockstar bize karşı daha ırkçı ve daha fazla insan yerine koymuyor. Ubisoft en azından Ubisoft Türkiye isimli resmi bir youtube kanalı açmış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harun.E.D -- 12 Aralık 2025; 23:54:57 >_____________________________ -
Kaliteli oyun, uygun fiyat ve Türkçe desteği. Böyle firmaları her zaman desteklemek lazım, tıpkı Baldur's Gate 3 gibi.
-
İşte bu yüzden 1. Kahrolsun rockstar ve ubisoft Türkçe desteği vermezsen bende orj oyun almıyorum sizden
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Oynadıgım her oyunu orj oynayan biri olarak bu yorumu yazıyorum.
Birde bazı insanlar diyorlar ki Rockstar için, orjinal oyun alın kardeşim. Orjinal oyun alın adamlarda bizim ilgimizi görüp Türkçe dil destegi getirsin. Yok ya :D Bir siz akıllsınız. :D Adam ürününü satmak için bana yaranmaya çalışacak. Onlar kim oluyor ki ben onlara yaranmaya çalışayım. :D sanki başka oyun yok. Gider onu oynarız. GTA'larını başlarına çalsınlar. Rockstar'ı boykot ediyorum.
Yılın bundan haberi var mı?
Çok iyi. Yüksek satış adedine sahip olan devasa oyun şirketlerinin dil desteğine Türkçe koymamasına bahane arayan arkadaşlara bir örnek daha. Türkçe dil desteği getiren getiriyor. Yıllardır bu böyleydi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Haberin içinde yazıyor ne kadar olduğu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
hiç bir payı yok. zarardan başka bişey değil.
-
Yaa bırak bu adamda bulmuş yolunu prim kasıyor
Koskoca firmalar bakacak adamın biri spam kasıyor hemen isteğini yerine getirelim yok öyle bir dünya
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
12 senede dil öğretmeyen bir sistem olunca adamlar bari biz yapalım demişler heralde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Gigabyte 990FXA-UD3 | Asus 560 Ti DirectCU II | AMD Phenom 955 BE | Thermalright Ultra 120 Rev. C Soğutucu | Gskill Ripjaws 1600 MHz 2x4gb CL 9 DDR 3 | HEC Cougar 700Watt PSU | Dark Knight Kasa | AOC V22+ Monitör
|
Oynadıgım her oyunu orj oynayan biri olarak bu yorumu yazıyorum. Birde bazı insanlar diyorlar ki Rockstar için, orjinal oyun alın kardeşim. Orjinal oyun alın adamlarda bizim ilgimizi görüp Türkçe dil destegi getirsin. Yok ya :D Bir siz akıllsınız. :D Adam ürününü satmak için bana yaranmaya çalışacak. Onlar kim oluyor ki ben onlara yaranmaya çalışayım. :D sanki başka oyun yok. Gider onu oynarız. GTA'larını başlarına çalsınlar. Rockstar'ı boykot ediyorum. |
|
Ubisoft ve Rockstar aslında boykot listesine alınması gereken firmalar. Yıllardır bu fikri savunuyorum. Çünkü GTA ve RDR serisi ülkemizde acayip satan oyunlar. Playstation olsun pc olsun. Türkçe dil desteginin inatla oyuna eklenmemesi kabul edilemez. Kesinlikle boykot edilmeli. Birisi bu işin bayrak taşıyanı olmalı ve bu açıdan insanları bilinçlendirmeli. Özetle RDR'ymiş GTA 6'mış hepsinin üstüne çizik çekmek gerek. En azından kendine özsaygısı olan bunu yapmalı. Bu adamlar ülkemizdeki oyunseverlere insan muamelesi yapımyor. Ubisoft ile Rockstar yan yana gelince Rockstar bize karşı daha ırkçı ve daha fazla insan yerine koymuyor. Ubisoft en azından Ubisoft Türkiye isimli resmi bir youtube kanalı açmış. |
|
payı büyük Türkçe olmasında. OEM Paket➡️ https://bit.ly/itopya-kaiser-20-inf 🧡
Yılın Son Süper Fırsatları➡️ https://bit.ly/yilin-son-super-firsatlari-itopya-inf 🧡
DAKİKALAR;
00:00 Giriş
00:11 Clair Obscur Expedition 33 Türkçe dil desteğine kavuştu
02:02 Resident Evil Requiem Leon gözüktü
04:23 Control Resonant (Control 2)
04:58 Star Wars Fate of the Old Republic
05:33 Star Wars Galactic Racer
05:49 Pragmata
06:51 Baldur's Gate 3 ekibinden yeni oyun Divinity (iğrenç)
07:33 Tomb Raider Legacy of Atlantis ve Tomb Raider Catalyst
08:30 Exodus
09:00 Lords of the Fallen 2
09:36 Phantom Blade 0
10:30 Highguard
10:49 Forest 3
11:12 Saros
11:58 Stupid Never Dies
12:26 Warlock
12:45 Lego Batman Legacy of the Dark Knight
13:39 Gang of Dragon
14:21 iTopya sponsor
15:36 Aniimo
16:17 No Law
17:06 Mega Man Dual Override
17:21 Fena olaylar oldu
Game Awards 2025 etkinliğinde ödüller sahiplerini buldu! Bu videoda, geoff keighley tarafından sunulan tga töreninde game of the year dahil en iyi oyunlar kategorilerinde kazananları değil ama duyurulan yepyeni oyunları ve beklediğimiz oyunlardaki yeni detayları konuştum! Ayrıca Clair Obscur Expedition 33 Türkçe dil desteğine kavuştu. Bunun hype durumunu ele aldım. Heyecanla beklenen yapımlar hakkında tüm detaylar burada, iyi seyirler!
#mustafakadir #thegameawards2025 #tga2025 #işbirliği https://youtu.be/Ona_AU9WbDo?t=11 |
|
Sırf TR dil getirdiği için satın aldım. |
|
Ubisoft'un da bunu yapabileceğine ama yapmamayı tercih ettiğine kanıt olmuş. |
|
Kırk yılda bir bu konularla ilgilenen bir youtuber çıktı, onu da kötüleyin afferin. |
|
İşte bu yüzden 1. Kahrolsun rockstar ve ubisoft Türkçe desteği vermezsen bende orj oyun almıyorum sizden
|
|
bezecek ve türkçe çıkaracak bu kadar basit, bezmek istemiyorsa türkçe çıkarsın. |
|
Bir oyuna resmi Türkçe dil destegi için talepte bulunmak insanların istekleridir ve insanca yaşama haklarından sadece bir tanesidir. İng bilsen bile kendi dilinde ve kültüründe olmasını istemek senin en dogal hakkındır. Yani işin özünde bu bir tepkidir. İnsanlar hiç tepki göstermesin mi? Neden yapımcıya seslerini duyurmaya çalışmasınlar? Sen burada insanlara resmen koyun ol diyorsun. Dogru olarak düşündügün şeyi bir sorgula. Baştan aşagı yanlış olan şeyi dogru sanmışsın. |
Benzer içerikler
- instagram hesap kurtarma linki
- whatsapp çevrimiçi kapatma
- numara sorgulama
- qr kod okutma indirmeden
- youtube premium duo
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt