|
Netflix, Warner Bros. için başlatılan teklif savaşını kazandı; Dev anlaşma duyuruldu
-
-
hbo maxı sadece the sopranos izlemek içn bile alınır
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
İyi bari hem Netflix e hem HBOMAX e iki ayrı para ödemek zorunda kalmayız.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Zor be
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
VAY ANASINI SAYIN SEYİRCİLER.....
RONALDO REAL MADRID'DE..
Tekelleşme hiçbir zaman iyi değildir.
marvel ın önemli üyeleride sony nin elinde mesela, görüyoruz halini içler acısı filmler geliyor.
boşver netflix alsın..
neticede yeni seri hayri potır çekiliyor, yeni bir nesli komple kendilerine bağımlı yapacaklar bu adamlar dizi ile.
Kılıcı keskin olan kazansın - Netflix.
LGBT kusturacak şerefsizler. Hadi biz, bizim alt nesil bunları yemez ama 50 yıl sonra izlete izlete kim kime, dum duma o kadar normal gelecek ki vallahi bu Netflix dünyanın gerçek tehlikesi, bill gatesten sonra.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaMoVe -- 5 Aralık 2025; 15:32:15 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Koskoca WB ne hale düştü.
Hepsiburada beleş veriyordu devam ediyor mu ya ona göre alayım
Millete söyleyince karşı geliyorlar da kardeşim çoluk çocuğun beynini yıkıyorlar ya
helsiburada premium alinca veriyo hala ben ordan aldim
Evet devam ediyor. 1 yıllık heosiburwda üyeliğini 360 liraya alıp aynı şekilde 1 yıllık hbo üyeliği de etmiş oluyorsujuz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Sapıklık sapkınlık sesleri hiç bu kadar mide bulandırıcı şekilde dillendirilmemişti normalleştirilmemişti.
Herkese saygımız var, bu benim şahsi görüşüm ama benim evime mahremime girip bu sapıklığı aşılayacak yayınlara kurum ve kuruluşlara karşıyım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ AMD Ryzen 7 9800X3D/ASUS ROG ASTRAL RTX5080 / MSI MPG X870E CARBON WIFI/32GB 6000mhz CL28 Ram/Samsung 990 Pro 2TB M.2/Samsung 27" g6 OLED 360Hz / ATK Blazing Sky Duckbill + LAMZU MAYA X /ESPTiger Pioneer Series Wu Xiang V2 / PUSAT K3 PRO/ASUS PROART PA602 -
Normalleştirip bile savunuyorlar burada ya biz bu forumda var birkaç işte
Yılın en kötü haberi olabilir sektör özelinde
Guyflix
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Justice For All -
Reklam çıkıyormuş Ama doğru mu Reklam çıkıyormuş Ama doğru mu
Yanlış hatırlamıyorsam Netflix ile anlaşamadıkları için içerikleri platformdan bir ara kalkmış, daha sonra da HBO Max koyulmuştu. Ben anlaşmanın gerçekleşmeyeceğini düşünüyorum, ama gerçekleşirse HBO içeriklerinin bedavaya sunulmayacağından, bu yatırım bedelinin sağlam zamlarla sizden çıkacağından emin olabilirsiniz. Ayrıca bir tekel daha hayırlı olsun.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________
|
Kılıcı keskin olan kazansın - Netflix.
LGBT kusturacak şerefsizler. Hadi biz, bizim alt nesil bunları yemez ama 50 yıl sonra izlete izlete kim kime, dum duma o kadar normal gelecek ki vallahi bu Netflix dünyanın gerçek tehlikesi, bill gatesten sonra. |
|
Millete söyleyince karşı geliyorlar da kardeşim çoluk çocuğun beynini yıkıyorlar ya
|
|
Gay Batman'in Superman'e aşkı loading |
|
Tekelleşme hiçbir zaman iyi değildir.
|
|
Aranizda size, “baba ben escinsel oldum cunku netflixde gordum canim cekti” diyorsa o olay tam oyle olmayabilir. Netflix oncesinde de escinsellik vardi, cocugunuz bu bahaneye siginip ardini dovduruyor olabilir. Bu ihtimali de degerlendirin. Cunku netflix izleyip de escinsel olmayan milyonlar var. Cunku dizi izleyip escinsel olunmaz.
|
|
Dünyadan haberleri yok arkadaşların.
Woke kültürü denilen şey Netflix'e özgü değil. Netflix'inden HBO'una, Amazon'undan Disney'ine hepsinde var. Hollywood'un kendisinde var be. Arkadaşlar dünyayı daha tanıyamamışlar. |
|
Sapıklık sapkınlık sesleri hiç bu kadar mide bulandırıcı şekilde dillendirilmemişti normalleştirilmemişti.
Herkese saygımız var, bu benim şahsi görüşüm ama benim evime mahremime girip bu sapıklığı aşılayacak yayınlara kurum ve kuruluşlara karşıyım. |
|
Oyun toplulukları için katıldığım Discord gruplarındaki LGBT oranını, gençlerin LGBT yatkınlığını, LGBT konusundaki gösterişçiliklerini, LGBT ile ilgili tek bir ters fikir belirtme durumunda kalındığında bu insanların banlandığını görünceye kadar ben de böyle düşünüyordum. Netflix eşcinsel yapmaz ama anlayışları değiştirir, normalleştirir, muhakeme yeteneği zayıf gençleri etkileyebilir. Son zamanlarda (son 5 yıl mı 10 yıl mı diyeyim artık) izlediğim pek çok yapımda mutlaka bir eşcinsellik içeren sahneler, mesajlar, materyaller görüyorum. Animasyonların içine sokmaya kadar vardı bu şey. Oyunlara da koyuyorlar. Eskiden ben de umursamazdım ama bir noktadan sonra artık yeter, tamam dedirtiyor. Ben de bunun altında art niyet aramaya başlıyorum şahsen. Bu bildiğin göze sokmaktır. |
Benzer içerikler
- instagram takipçi hilesi
- instagram uyku modu nedir
- samsung uygulama kilitleme
- spotify mesajlaşma özelliği
- apple ıntelligence nasıl açılır
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt