Şimdi Ara

Netflix, Warner Bros. için başlatılan teklif savaşını kazandı; Dev anlaşma duyuruldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
3
Favori
3.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
17 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Netflix, Warner Bros. için başlatılan teklif savaşını kazandı; Dev anlaşma duyuruldu
    Hollywood'un en köklü ve en büyük stüdyolarından olan Warner Bros.'un bir kez daha satılacağı Eylül ayı gibi belli olmuştu. Şu anda Warner Bros.'un sahibi olan Warner Bros. Discovery, şirketi satma niyetini açıkça duyurmuş, bunun için teklifleri kabul etmeye başlayacağını açıklamıştı. Warner Bros.'u satın almak için ilk başta Paramount öne çıkmış olsa da günün sonunda yarışı kazanan Netflix oldu. Warner Bros. için en yüksek teklifi vererek rakiplerinin önüne geçen Netflix, Warner Bros. Discovery'i 82.7 milyar dolar karşılığında satın almak için anlaşmaya vardı.

İki taraf bu dev satın alım için anlaşmaya varmış olsa da satışın yasal olarak gerçekleşmesi için hâlâ birkaç önemli engelin aşılması gerekiyor. Netflix bugün yayınladığı açıklamada, satın alımı 2026'nın üçüncü çeyreği gibi tamamlamayı hedeflediklerini açıkladı.

Anlaşma Tamamlanırsa DC, Harry Potter ve Game of Thrones, Netflix'e Geçecek

Netflix ve Warner Bros. yönetimlerinin anlaşmaya varmış olması bu anlaşmanın tamamlaması için yeterli olmayabilir. Çünkü hem sektör içinde hem de devlet kademesinde Warner Bros.'un Netflix'e satılmasını istemeyen pek çok isim var. Netflix'in bu yarışta en büyük rakibi olan Paramount'un Donald Trump'a çok yakın kişiler tarafından yönetiliyor olması da Netflix için işleri karıştırabilir. Çünkü Netflix'in bu anlaşmayı tamamlaması için Amerika'daki Federal İletişim Komisyonu'ndan (FCC) onay alması gerekiyor. Başta Paramount yönetimi olmak üzere sektörden çeşitli isimler, bunu engellemek için şimdiden çalışmalara başlamış durumda.

Ayrıca Bkz.Quentin Tarantino, 21. yüzyılın en iyi 20 filmini seçti; Zirvede sürpriz bir film var

Ancak bu engeller aşılır ve Warner Bros. gerçekten Netflix'e satılırsa, Netflix hem Warner Bros.'un elindeki zengin film kütüphanesini, hem de HBO ve HBO Max'i bünyesine katmış olacak. Böylece DC Films, Harry Potter, Matrix, Game of Thrones gibi dev seriler de Netflix'e geçecek. Bu durum, tüm bu serilerin çehresini değiştirme potansiyeli taşıyor. Bu yüzden bu anlaşmanın sadece sektör açısından değil, izleyici açısından da etkileri olacak gibi görünüyor.

Kaynak:https://deadline.com/2025/12/netflix-wins-bidding-for-warner-bros-discovery-1236637057/

• Aranizda size, “baba ben escinsel oldum cunku netflixde gordum canim cekti” diyorsa o olay tam oyle olmayabilir. Netflix oncesinde de escinsellik vardi, cocugunuz bu bahaneye siginip ardini dovduruyor olabilir. Bu ihtimali de degerlendirin. Cunku netflix izleyip de escinsel olmayan milyonlar var. Cunku dizi izleyip escinsel olunmaz.

Oyun toplulukları için katıldığım Discord gruplarındaki LGBT oranını, gençlerin LGBT yatkınlığını, LGBT konusundaki gösterişçiliklerini, LGBT ile ilgili tek bir ters fikir belirtme durumunda kalındığında bu insanların banlandığını görünceye kadar ben de böyle düşünüyordum. Netflix eşcinsel yapmaz ama anlayışları değiştirir, normalleştirir, muhakeme yeteneği zayıf gençleri etkileyebilir. Son zamanlarda (son 5 yıl mı 10 yıl mı diyeyim artık) izlediğim pek çok yapımda mutlaka bir eşcinsellik içeren sahneler, mesajlar, materyaller görüyorum. Animasyonların içine sokmaya kadar vardı bu şey. Oyunlara da koyuyorlar. Eskiden ben de umursamazdım ama bir noktadan sonra artık yeter, tamam dedirtiyor. Ben de bunun altında art niyet aramaya başlıyorum şahsen. Bu bildiğin göze sokmaktır.

• hbo maxı sadece the sopranos izlemek içn bile alınır

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Zor be

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

RONALDO REAL MADRID'DE..

PSN / XBOX / STEAM / YTUBE : ShinQda

LG Oled G1 - LG Soundbar GX - Playstation 5 Pro with Logitech / Razer Wolverine v2 / SteelSeries QcK
  • Tekelleşme hiçbir zaman iyi değildir.

marvel ın önemli üyeleride sony nin elinde mesela, görüyoruz halini içler acısı filmler geliyor.

boşver netflix alsın..

neticede yeni seri hayri potır çekiliyor, yeni bir nesli komple kendilerine bağımlı yapacaklar bu adamlar dizi ile.

PSN / XBOX / STEAM / YTUBE : ShinQda

LG Oled G1 - LG Soundbar GX - Playstation 5 Pro with Logitech / Razer Wolverine v2 / SteelSeries QcK
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kılıcı keskin olan kazansın - Netflix.

LGBT kusturacak şerefsizler. Hadi biz, bizim alt nesil bunları yemez ama 50 yıl sonra izlete izlete kim kime, dum duma o kadar normal gelecek ki vallahi bu Netflix dünyanın gerçek tehlikesi, bill gatesten sonra.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaMoVe -- 5 Aralık 2025; 15:32:15 >
  • Koskoca WB ne hale düştü.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

AMD Ryzen 7 9800X3D/ASUS ROG ASTRAL RTX5080 / MSI MPG X870E CARBON WIFI/32GB 6000mhz CL28 Ram/Samsung 990 Pro 2TB M.2/Samsung 27" g6 OLED 360Hz / ATK Blazing Sky Duckbill + LAMZU MAYA X /ESPTiger Pioneer Series Wu Xiang V2 / PUSAT K3 PRO/ASUS PROART PA602
  • SaMoVe kullanıcısına yanıt
    Normalleştirip bile savunuyorlar burada ya biz bu forumda var birkaç işte

• Yanlış hatırlamıyorsam Netflix ile anlaşamadıkları için içerikleri platformdan bir ara kalkmış, daha sonra da HBO Max koyulmuştu. Ben anlaşmanın gerçekleşmeyeceğini düşünüyorum, ama gerçekleşirse HBO içeriklerinin bedavaya sunulmayacağından, bu yatırım bedelinin sağlam zamlarla sizden çıkacağından emin olabilirsiniz. Ayrıca bir tekel daha hayırlı olsun.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.