Şimdi Ara

Paramount-Warner anlaşmasında sürpriz gelişme: Yargı anlaşmayı durdurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Paramount-Warner anlaşmasında sürpriz gelişme: Yargı anlaşmayı durdurdu
    Paramount, Hollywood'un en büyük stüdyolarından Warner Bros'u satın almak için 110 milyar dolarlık dev bir anlaşmaya imza attı atmasına ama şimdi bu anlaşmayı nihayete erdirme konusunda ciddi bir engelle karşı karşıya.

Paramount'un sahibi olan Ellison ailesi İsrail ve Trump yönetimiyle oldukça yakın olduğu için, Trump yönetiminden onay alması son derece kolay oldu. ABD Adalet Bakanlığı, neredeyse daha inceleme süreci bitmeden bu anlaşmaya onayı verdi. Ama Trump'ın desteği de bir yere kadar etkili oluyor. Çünkü şimdi için içine eyalet yönetimleri ve federal yargıçlar girmiş durumda.

Federal Yargıç, Eyaletlerin İtirazını Haklı Buldu

Hatırlarsanız geçtiğimiz hafta, aralarında Kaliforniya ve New York gibi önemli eyaletlerin de bulunduğu 12 eyaletin bu anlaşmayı durdurmak için harekete geçtiğini sizinle paylaşmıştık. Bu satın alımın hem sinema hem de TV sektörüne büyük zarar vereceğini savunan eyaletler, ortaya çıkacak sorunların daha iyi incelenmesi gerektiğini söyleyerek anlaşmanın durdurulmasını istemişti. Bu istek yargıda karşılık buldu. Oakland bölgesinde görev yapan bir federal yargıç, bu anlaşmanın iki hafta süreyle durdurulmasına karar verdi.

Yargıcın kararı açıklarken, bu anlaşmanın rekabeti öldüreceği yönündeki itirazı yerinde bulduğunu söylemesi, Paramount için işlerin daha da zorlaşabileceğinin habercisi.

Ayrıca Bkz.İsrail, Amerikalıları geri kazanmak için internet fenomenlerini ve yapay zekâyı devreye soktu

Tabii en başta da belirttiğimiz gibi Paramount'un bu konuda önemli bir avantajı bulunuyor: Trump ve İsrail. Şu anda ABD'de sözü geçen bu iki güç odağı da anlaşmanın tamamlanmasını istiyor. Çünkü anlaşmada sadece Warner Bros'un film stüdyosu değil; HBO, CNN, TNT önemli TV kanalları da bulunuyor. Hem Trump'ın hem de İsrail lobisinin, bu kanalların Ellisonlar'ın kontrolüne geçmesi için ellerinden geleni yapacağı düşünülüyor. Bu yüzden eyaletlerin itirazına rağmen anlaşmanın tamamlanması mümkün olabilir.

Ancak bu tarz dev anlaşmalarda, birkaç aylık gecikme bile milyar dolarlık maliyet anlamına geliyor. Ayrıca hisseler de genelde bu tarz aksaklıklardan zarar görüyor. Bu yüzden sadece bu erteleme kararı bile Paramount'un başını fazlasıyla ağrıtabilir

Kaynak:https://www.reuters.com/world/judge-orders-paramount-temporarily-pause-warner-bros-acquisition-2026-07-20/

• Konudan bagimsiz, reklamlarinizda israili destekleyen reklamlar cikiyor haberiniz olsun.

• CKKKKK C kullanıcısına yanıt

hocam bunlardan bahsediyorsan

google tabanlı işlem

siz hangi siteye girerseniz onun şablonları düşüyor.

siz o sitelerde takıllıyor olabilir misiniz??

benim şuanki ekran.

Paramount-Warner anlaşmasında sürpriz gelişme: Yargı anlaşmayı durdurdu

PSN / XBOX / STEAM / YTUBE : ShinQda

LG Oled G1 - LG Soundbar GX - Playstation 5 Pro with Logitech / Razer Wolverine v2 / SteelSeries QcK
    Off bıkkınlık verdi İsrail de İsrail kullandığınız teknolojilerin bir çoğu az yada çok İsrail’in desteği vardır onlarda sorun yok ama iki reklam görünce off pff

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

O senin ilgi alanlarından 🤣

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    MSI 4070 Ti VENTUS 3X 12G OC / Ryzen 7 5800X3D / MSI B450M GamingPlus / NZXT Kraken X63 / Phanteks Eclipse P300 / Samsung 970 EVO 1TB / Corsair Vengeance RS RGB (2x16GB) 3200 MHz DDR4 CL16 / Corsair RM850 / AOC AGON AG241QX 23.8 2K 144 Hz 1ms / BenQ RL2455HM 24 / Samsung Galaxy Z Fold 7 /

Reklam engelleyici kullan adblock

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    hocam bi ara kullaniyordum, calismamaya basladi sonra kullanmadim. Tesekkur ederim

• AzuLA kullanıcısına yanıt
    İnsanları tanımadan iftira atmanız hoş değil.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.