Sony Oled A80J Banding Sorunu
-
-
Geçmiş olsun
Önce sıfırlama yapın, ardından pixel temizlem vs yapın.
Birde farklı resim modları arasında geçiş yapın isterseniz. Yine sorun çözülmezse eğer,
bilgi@sony.com
adresine durumunuzu anlatan bir mail atın. Panelin garantiden sonra bu duruma gelmesini kabul etmeyin ve ücretsiz panel değişikliği yada para iadesi talep edin.
Size yardımcı olacaklardır. Para iadesi talep ederken, piyasada benzer bir ürünün fiyatını baz alın.
Eğer garanti dışı olduğunu diretilerse emsal karar olarak bu konuyu gösterin ve tüketici mahkemesine gideceğinizi belirtin. Muhtemelen sony size yardımcı olacaktır ve uzlaşma talep edecektir.
Ama kararlı olan ve ısrar edin.
donanımhaber forumGaranti Bitse De Hak Arama Bitmedi! OLED Yanığında Tüketici Mahkemesi Süreçleri | DonanımHaber Forumhttps://forum.donanimhaber.com/garanti-sonrasi-iade-degisim-mahkeme-surecleri--155363857_____________________________
-
Sağolun, Desteklerin için de teşekkürler hocam. Gray test felan yaptım kısa süreli renk geçişlerini yaptım bir sorun gözükmedi ama gri ekranda spot ışığı gibi bir şey oluşuyor. Yazılımsal bir şey mi diye düşündüm her ekranda bu şekilde olmuyor çünkü. Ana menüye geçince çıkıyor veya gri görüntülerde.
Dediğiniz şeyleri yapacağım. TV.den çok çok memnunum İnşallah düzelir, diğer şeylere gerek kalmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qarakedi -- 31 Ekim 2025; 11:18:56 >_____________________________
-
yazılımsal bir sorun olması yüksek ihtimal, oledler mini led gibi bu şekilde ışık parlaması yapmaz.
farklı uygulamalarda eğer bu sorun yoksa youtube uygulamasından da kaynaklanıyor olabilir.
_____________________________ -
TV yaklaşık 14 15 saat kapalıydı açtığımda sorun kendi kendine düzelmiş muhtemelen kapalıyken yaptığı piksel yenileme olabilir çok mutluyum😁 ilgi ve alakana çok çok teşekkür ederim🙏
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________
Benzer içerikler
- lg tv kablosuz internete bağlanma sorunu
- seg tv sinyal yok diyor ne yapmalıyım
- lg televizyon ses var görüntü yok
- awox tv kanal ekleme
- vestel televizyonun sesi kendi kendine kısılıyor
- yeni apple tv
- tizen işletim sistemi
- en iyi televizyon markası
- kamerada hdr ne demek
- en iyi uydu alıcısı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt