Şimdi Ara

Windsor bulaşık makinesi su sızıntısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 11 yıllık 5 programlı Windsor bulaşık makinem su sızdırıyor.

Altını açıp baktım. su taşma şamandırası arızalı diye düşündüm

sensörü söktüm test ettirdim fakat sensör çalışıyor.

Makine altını açtığımda su sızıntısı tespit ettim. Acaba bu sızıntıyı nasıl bulabilirim? nereden olabilir yardımcı olacak var mı?

• Biz bu şekilde buluyoruz ancak size tavsiye etmem. Profesyonel destek alabilirsiniz. Videoyu buraya atmamın sebebi nasıl bulunduğu bilgisini vermek için, yapmanız için bir tavsiye niteliğinde değerlendirmeyin.

Dedex55 Easy Tabii Ki Deyoutube
    Genelde çalıştırılarak bulunur. Gerekli güvenlik önlemleri alındıktan sonra altı görülecek şekilde yükseltilir. Sonrasında tam bir program verilerek gözlemlenir. #keşfet #bilgilendirici #tamirci #atölye Ayrıcalıklardan yararlanmak için bu kanala katılın: https://www.youtube.com/channel/UC3WSLBLWhm2CthvGWv8bjJQ/join Çamaşır makineleri, bulaşık makineleri ve buzdolaplarıyla ilgili tüm sorunlara ve sorulara cevap niteliğinde videolar çekerek tamamladım. Buzdolaplarıyla da ilgili sorunlara çözüm niteliğinde videolar çektim. Kanalımda bir videoyu arıyorsanız Youtube arama kısmına "Dedex55 soru (sorunuzu)" yazarak arama yapmanız yeterli. Kanalıma abone olarak destek verirseniz sevinirim.
    https://www.youtube.com/shorts/repGqLrCgvI?si=S9ayE_9uGNLsrmDk

Açıkcası ben de bu şekilde düşündüm. Makineyi nasıl kaldıracağımı bulamamıştım.

Ben makineyi yapamazsam çöpe atmayı göze aldım :)

YEni bulaşık makinesi 11.000 tl civarında.😊 Sızıntıyı bulabilirsem belki bir şekilde tamir edebilirim diye düşünüyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.