Şimdi Ara

Xiaomi 15T Pro / Xiaomi 15T Ana Konu (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Zayıf Batarya Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.020
Cevap
98
Favori
110.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
11 oy
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 9 ekimde ZayıfBatarya'dan almış olduğum ve 11 kasımda bir anda düşürme darbe vs. olmadan kendiliğinden siyah ekran arızası veren Xiaomi 15T Pro yurtdışı cihazımdan bundan daha önce üstteki konularda bahsetmiştim ürünü 12 ekim tarihinde sevgi gsm isimli pendikte bulunan tamirciye gönderdim kendileri cihaz tamiri konusunda çok iyidirler.Cihazın türkiyede şu anda ekran yedek parçası yok 7 ila 10 gün içinde gelir demişlerdi parça için.Ancak bugün itibariyle hala yok yedek parçayı bulamıyoruz.Kimseyi yaptığı işten yada sattığı üründen dolayı kötülemiyorum ki durum onlardan kaynaklanan bir durum değil ancak yedek parça olarak ekranın olmayışı ve geçen 15 günde hala ortada olan belirsizlik haliyle beni gerçekten çok üzdü ve bugün araştırma yaparken şikayetvar isimli sitedeki aşağıdaki linkteki şu şikayeti gördüm orjinal cihaz alan vatandaşın iade talebi kabul edilmiyor ve cihazı yazdıklarından yola çıkarak tahmini 21-22 ekim gibi yetkili servise göndermiş şu anki tarihle üzerinden 1 ay geçmesine rağmen çok büyük ihtimalle servisinde elinde parça olmayışından dolayı vatandaşın cihazı tamir edilememiş yani bu cihazı kullananlara tavsiyem cihazı çok dikkatli kullanın ekran kamera vs. arızalarında parça olmayışından dolayı Xiaomi 15T Pro kendi yetkili servisinin bile tamir edemediği bir cihaz konumunda şu an.

https://www.sikayetvar.com/xiaomi/xiaomi-15t-pro-ekran-arizasi-sonrasi-uzun-suren-belirsizlik

-----------------------------------------------------------------------------

Şimdi yurtdışından ekran araştırıyorum almanyadaki bi arkadaşım aracılığıyla getirmeyi düşünüyorum sizce bu site yamuk yaparmı bizdeki shopify aracılığı yapan bir sistem var shop app diye

Ürünün shop app linki

https://shop.app/products/10236133736787/xiaomi-15t-pro-front-cover-display-module?variantId=52277507817811

Satıcının kendi sitesindeki ürünün linki

https://spare-parts.mi.com/products/xiaomi-15t-pro-front-cover-display-module?variant=52277507817811

-----------------------------------------------------------------------------

Ve son olarak bulunduğunuz yerde Xiaomi 15T Pro cihaz kullanan arkadaşlar yedek parça olarak ekran sorabileceğiniz tamirci, satıcı vs. varsa benim için sorup pm'den dönerlerse çok sevinirim

@sevgigsm @Zayıf Batarya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karayel90 -- 27 Kasım 2025; 3:57:32 >

• karayel90 kullanıcısına yanıt
    Vallahi ustam sizin için Türkiyedeki şubelerin genel müdürü arkadaşımla bile görüştüm, parça tedarik konusu problem şu an için malesef. Ayrıca başınıza böyle bir iş gelmesine de üzüldüm. Satanında suçu yok sizin de öyle. Durum da garip bir durum. Cihaz çok yeni.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

0216-390-41-11
    0533-361-46-11

yazılım ve donanım konularında yaklaşık 25 yıldır hizmet vermekteyim.
  • karayel90 kullanıcısına yanıt
    Özelden yazıyorum hocam bakar mısınız?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

* Digitürk Beinsport
    * Türksat Kablo TV
    * Türksat Kablo Net
  • dahool kullanıcısına yanıt

Aynen alinacaksa yd alinir,kamera idare eder benim eski poco f5 bile bununla ayni gibi,kotu degil ama o kadar da buyutmemek gerek bu telefonu,poco f8 pro ,mi 15 alternatif olabilir yada mi 17t pro beklenebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gelecek3535 -- 27 Kasım 2025; 18:46:22 >

Poco F serileri iyi telefon ama bununda yazılım arayüzünü sevmiyorum. Mi 15' de eskidi, galiba
    17T Pro doğru gidiyoruz.

* Digitürk Beinsport
    * Türksat Kablo TV
    * Türksat Kablo Net
  • dahool kullanıcısına yanıt
    Elektronik cihaz işi şans işi bizim ülkede olan sebeplerden dolayı korkmayın derim gidin alın 9-10 ekran denendi yine görüntü yok yeni parti ekran gelince tekrar deneyeceğiz oda olmazsa artık cihaz şeması bekleyeceğiz şans işi artık

• Arkadaşlar kronik sorun var diyebilmek için alınan her telefonda istisnasız aynı hatayla karşılaşmış olmak gerekiyor. Şu markanın şu modelinde wifi devamlı kopuyor, şu marka şu modelde uçak moduna alınca telefon kendini kapatıyor, şu modelde de ilk hafta içinde ekranda uzunlamasına yeşil bir çizgi çıkıyor vs gibi sıfır alınmış aynı marka aynı model bütün telefonlarda aynı sorunun görülmesine kronik sorun denir.

Kronik sorun var diyerek insanları yanlış bilgilendirmeyelim. Ben 15t pro kullanıyorum bugüne kadar kullandığım ve görüp tecrübe ettiğim en iyi telefon diyebilirim. Kızımda iphone, oğlumda samsung, hanımda redmi var. Telefonumu hiçbiriyle değiştirmem... Xiaomi bu sefer yapmış...

Bir aydan fazla inceleyip araştırdım, hepsine baktım... Ekran, kamera, hoparlör ve ahize sesi, müzik kalitesi gerçekten iyi...

Hyperos Xiaomi arayüzü sistem falan çok uğraştırır sanıyordum hiç beklediğim gibi olmadı, her şey detaylı ayrıntılı yerli yerinde... Bir tane de reklam çıkmadı. Sadece kendi müzik programında video izlerseniz youtube gibi araya reklam koyuyor onu da ihtiyacım olmadığı için kapattım kullanmıyorum kendi müzik programımı kurdum...

Benim için mi max3'e göre ekranı enden biraz küçük ve köşe radius açısı da fazla yuvarlakımsı, keşke ekranı biraz daha büyük olsaydı...

İlk kez otomatik ekran ışığı mükemmel çalışan bir telefonla karşılaşıyorum hiç ama hiç sorun yok her ortama göre hiç fark ettirmeden tam olması gerektiği gibi yapıyor.

Pili istediğin kadar zorla yarı yolda bırakmıyor.

Yd+imei repair fiyatı ile şu anda bu fiyata bu kalitede başka bir telefon yok.

Almayı düşünenlere kesinlikle tavsiye ederim...

• ONALTIKIRKALTI O kullanıcısına yanıt

Hocam kronik sorun degilde karsilasilan sorunlar bunlar ,tabiki telefon guzel kaliteli

Pil dayanikliligi beni fazlasi ile sevindirdi

ağzınıza sağlık tşkler bende size katılıyorum , şuanda fiyat performans olarak bundan iyi telefon yok zaten yok satıyor  

Yalnız bu telefonu fazla rağbetten dolayı aşırı pahalıya satıyorlar yurtdışı olarak.
    Garantilisi 40 bine inmiş telefona (pro) 28 bin fiyat çekilmez ki zaten 1 hafta önce 26 bindi.
    Hayırdır? Dolar mı arttı, enflasyon mu uçtu 2 haftada?
    Bu telefonun maksimum ederi (pro için) 25 bindir.
    Düz için ise 19 bin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nasahay -- 28 Kasım 2025; 16:29:2 >

Aynen öyle. İthalatçı garantili yurt içi cihazı 39 bine satıyorlar şu anda. Kredi kartı kampanyasıyla falan 38 bine falan gelir. Gidip de kaçak cihaza 29 bin vereceğime 38 e yurt içi kayıtlı cihaz alırım. Param hazırdı ama sürekli fiyatı arttığı için almaktan vazgeçtim.

hocam suan ragbet gordugu icin boyle ,yeni modeller ciktikca ve garantili fiyatlari dustukce ,yd fiyatlari subat ayi gibi 25/26k fiyatlarini gorur daha inecegini zannetmem,2.el fiyatlarini bilemem.

Yurtdışı söylemiyorum bile birde tam kayıt sorunları hatalar yüzünden bu cihaz için iş zorlaştı.

* Digitürk Beinsport
    * Türksat Kablo TV
    * Türksat Kablo Net
  • Yurt dışı kayıtlı cihazlarda e-sim destekliyor mu arkadaşlar?

• 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.