Bildirim
Japonlar uzun yaşıyor
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Yaşamamiz mucize ondan olabilir mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ drrah diyorum başka birşey demiyorum. -
natto bir etken.Çok etken var
_____________________________ -
Adamlar sağlıklı yaşıyor. Kaliteli yaşıyor. Hiç kambur bir japon görmedim. Hepsi dimdik duruyor. Adamların saçları bile anca 70-80 den sonra anca beyazlamaya başlıyor.
_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Japonlar kadar sağlıklı olmak isterim ama 100 yaşına kadar yaşamak istemezdim sanki.
_____________________________ "That won't help a thing. The bullet in my head brought me to you."
-Mona Sax -
Ben 27 de öldüm mesela
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
28 yaşındasın 29'a gireceksin.
27 yim 28 e gireceğim.
ben de 12 yaşındayım
Biktirdin beni bı senendir benim yaşımı büyütüon
Vayy bee!
İnsanlar ne kadar maddeye düşmüş ve kendini unutmuş.
"Bir akıllı telefonu ne kadar kullanıyorsunuz" başlığı 97. sayfaya ulaşmış an itibarıyla. Kendi bedenimizin ömrüne ilişkin başlıkta ise bu sadece 10. mesaj.
İnsanlar şak diye ölüp gidecek ama telefonunu kendinden daha önemli sayıyor.
Şaşılacak şey değil mi gerçekten?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X