|
Apple iPhone 17 Pro / iPhone 17 Pro Max [ANA KONU]

-
-
Son anda vazgeçmezsem alacam.
_____________________________ Haberleşme Forumu Kuralları:
https://forum.donanimhaber.com/yeni-haberlesme-forumu-kurallari--38099922
------------------------------------------------------------------------
Referans Paylaşım Konuları:
https://forum.donanimhaber.com/referans-paylasim-konulari--160239311 -
Hadi bakalım yerimizi alalım ön sipariş ile alacağım.Hep beyaz rengi tercih eden biri olarak bu yıl güzel bir lansman rengi gelirse onu alacağım.
_____________________________ -
Ayıp ya iş olsun diye konu açmışsınız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Ya herru ya merru... -
Bir aksilik çıkmazsa 17 pm radarımda. 16pm den geçeceğim hayırlısı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siteamsorunsali -- 4 Temmuz 2025; 16:56:30 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Ön sipariş için +1. VaporChamberli, yeni kasalı iphone'u merakla bekliyoruz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
s26 ultra aynı gelirse iphone 17 ya da 17 pro alacağım. umarım iphone 17 ekranı 120 hz gelir. 2 kamera da iş yapar bana. 13 pro dan geçerim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ Turboyla atmosferik sarışınla esmer gibidir..
Hangisini alsan aklın öbüründe kalır. -
Ben son kararımı telefon tanıtıldıktan sonra vereceğim. Her kasa değişiminde bir problem çıkıyor çünkü. 18 PM'yi bekleyebilirim. Almaya karar verirsem ön sipariş ile alır geçerim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Umarım basında sızan bilgiler gibi pro ve pro max arasında farklılık olmaz..Max modelleri herkes kullanamıyor boyut ve ağırlıktan dolayı.Biraz önce Max’ın 200 mp,düz pronun 46mp kamera oldugunu gördüm 15 serisinde yaptıkları gibi yapacaklar sanırım
.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu yıl S25 serisi beklentilerimi pek karşılayamadığı için İphone 17 Pro'yu beklemeye karar vermiştim. Konumuz da açılmış. Umarım hem fiyat hem özellikler konusunda bizi üzmeyecek gelişmeler olur. Sızıntıları merakla bekliyorum. PM ile arasında çok fark olmazsa Pro tercih edeceğim sanırım.
Selamlar pro ve pro max ler sizce kaç tl den başlangıç olur ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Pro max 129.999 dan başlar gibi
Bu cihaz alınmaz, kobay olacak telefonu alanlar. 18 modelini beklemek lazım.
Uzun süredir Apple tarafından ürün almadım. Apple da Samsung gibi kamu indirimi, aynı fiyata 2 katı hafıza, hediye yan ürünler vb. şeyler yapıyor mu acaba?
En azından ön siparişle ilk partiler alınmaz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
asıl 18 alınmaz cünkü ekran altı face ıd olacak.bence sorunlu çalışabilir kobay olacak alanlar.değişken diyaframıda tam yapamayabilir apple
16 serisi çıkarken de 16 alınmaz 17 alınır diyorlardı. 15 serisi çıkarken de 15 ara seri olacak alınmaz 16 alınır dediler. Her yeni iphone çıkışında aynı yorumu görüyorum. son 5-6 yıldır da her yeni çıkan iphoneu aldım kobaylık bir durum yaşamadım henüz. İlk üretimlere mesafeli yaklaşılabilir onun dışında gönül rahatlığıyla alınır. Apple geçen sene kurulmuş bir startup değil sonuçta ilk defa telefon yapmıyorlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siteamsorunsali -- 10 Temmuz 2025; 20:31:28 >
Üründe büyük fiziksel tasarım değişikliği var. Bu genelde sorun çıkarır, hemen atlamamak lazım.
Hocam 130 bin tl 3250 dolar yapiyor pro max genelde 2900 yada 2950 usd den satisa cikiyor tr de
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
![]() bir daha senin gibisi gelmeyecek... |
Parayı birlikte kazanmıyoruz ama harcarken herkes ortak olmak istiyor anlamadım ben bu işi.Aynı ps5 pro çıktığındada olmuştu her gelen laf atıyor yahu sizene şu ülkede sevdiğimiz şeylere para harcayamacak mıyız |
16 pro daha mantıklı geldi, açıkçası kamera olarak arada büyük bir fark yok, hatta fark yaratacak bir şey yok. 8x yakınlaştırma yapmak istersem 10-20 adım ileri yürürüm 30.000 tl cebimde kalır :) |
İnsanlar birbirlerinin zevklerine saygı duymayı öğrenir umarım bu topraklarda. Bu ülkede milyonlarca insan futbol izleyip sonra saatlerce yorum programları dinliyor. Bana o kadar saçma geliyor ki anlayamıyorum. Sıfır araç alıyoruz heyecandan teslim tarihi gelmiyor. İmkanı olan birinin yeni model telefon alıp en kısa sürede teslim edilmesini istemesi kadar doğal ne olabilir?
Bu ülkede 150k telefona verende var 500k kol saati alanda. Herkesin bütçesi zevki saygı göstermek gerek. |
Mesajım bulunsun. 17 serisine geçmemek için kendini ikna eden 16 sahipleri) ![]() |
bedava vermişsiniz en ölücü telefoncular bile 75-76 veriyor |
Benzer içerikler
- iphone saklama alanı boş ama dolu diyor
- apple 1 yıllık sınırlı garanti ne demek
- iphone nasıl okunur
- whatsapp bildirim sesi değiştirme
- telefon sessizde iken istediğiniz kişiler aradığında ses açılsın android
- wifi 7 modem
- iphone 16e magsafe var mı
- hep açık ekran hangi iphone"larda var
- adaptif parlaklık ne demek
- ağda kayıtlı değil ne demek
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X