Şimdi Ara

🟡🔴 Galatasaray 2025/2026 #5YıldızlıŞampiyon🏆 [ANA KONU] ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ (534. sayfa)

7 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 11 Misafir (3 Mobil) - 13 Masaüstü5 Mobil
5 sn
17.976
Cevap
217
Favori
453.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
67 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
6. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 532533534535536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Evet sende demişsin "Transfer gelsin de bir şekilde çaresini buluruz" diyor çünkü genelde istedikleri alınmıyor, komisyoncular fink atıyor, başka bir hoca olsa çoktan kaçmış yönetimde cortu çekmişti hikaye bu kadar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 8 Temmuz 2025; 17:4:51 >
  • fit miyiz🟡🔴 Galatasaray 2025/2026  #5YıldızlıŞampiyon🏆 [ANA KONU] ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 

bay osimhen sane

(sallai) (icardi) (yunus)

torreira hakan sara

(berkan)(lemina) (ilkay)

eren lucumi sanchez boey

(jakobs) (apokerim) (ozan) (kaan)

sommer

(günay)

• shinji mikami kullanıcısına yanıt

Napoli : Getir 75 kağıdı git :)

• Ezogelin çorbası gibi takım :)

• Rakip takimi tokatlayan yapay zeka goruyorum Allah sonumuzu hayir etsin 🟡🔴 Galatasaray 2025/2026  #5YıldızlıŞampiyon🏆 [ANA KONU] ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 

🟡🔴 Galatasaray 2025/2026  #5YıldızlıŞampiyon🏆 [ANA KONU] ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Meteor Arenayoutube
    FB Space 💛💙Redondo Tayfa Gs Osimen Transfer Etdi Redondolar Çıldırdı 🔥#galatasaray 07.07.2025🔥
    https://www.youtube.com/watch?si=PgJr1YaJRRwK0CDi&v=mTMapssMBgc&feature=youtu.be

"Şampiyon olma ihtimalimiz yok CL'ne katılmak bizim için daha gerçekçi bir hedef"

Ejeküle oldum bunu dinleyince.

"Sane Osimhen Icardi çektiler bu kadroyla baş edilemez. Yeni oyuncular ikna etmeleri de artık çok daha kolay."

Burada 2. kez tatmin oldum. ZEVKli bir yayın.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Nuntius kullanıcısına yanıt

Fenerbahçeli olarak şu yazının altına imzamı atarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erden Timur da hakikaten bi numara yokmuş herhalde. Demek ki numara parayı bulan başkandaymış harbiden. Öyle görünüyor. Kavukçu sağlam çalışıyor ve Erden bey gibi şov da yapmıyor adamcağız. Osimhen'i indirdiği gibi kameralar kendisini göremeden jetine atlayıp yeni bir transfere odaklanacakmış gibi bir vibe'ı var kralın.

Ve en önemlisi: Fener bir yetenekli yönetici dahi bulamazken bir de Galatsaray'a bakın. Sistemin önemini anlayın. Sistem kötü olunca dünya çapında zengin bir başkan dahi fayda etmezken sistemin iyiyse sistemin sana yeteneksiz yöneticiyi öğütürken yeteneklilerin ortaya çıkmasını sağlıyor. Bugün GS'da yeri dolmayacak yönetici yok. Birinin ayağı kaysa yerine geçebilecek adam kaynıyor ortalık.

• Petrovic de bournemouth yapıyormuş , suni gündem yaratan , alamayacağımız başka bir kaleci daha elendi.Gerçekçi hedeflere yönelelim artık

• intercityfirm1895 kullanıcısına yanıt
    Abi Okan’ı destekleyin tabi ki, ben de destekliyorum.

Ama çıkıp da “yeterli imkan verilmiyor” demezsin. Akıl var mantık var. Okan’a da verilmediyse kime verildi yeterli imkan?

Türkiye’nin açık ara en iyi kadrosu var elimizde. Okan Buruk da bu kadroyla şampiyon oluyor. Türkiye şartlarında şampiyon olan hoca başarılıdır.

Avrupa’daki başarısızlığın sebebi de elinde imkan olmaması falan değil. Young Boys, Prag ve AZ gibi takımları eleyecek imkanı da var kadrosu da var. Kendi tercihleri yüzünden 3 senedir zayıf rakiplere eleniyoruz. Eğri oturup doğru konuşmak lazım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ajans 1905youtube
    Londra ve Napoli : SON TANGO | Galatasaray Transferde Dönüşü Olmayan Yola GİRDİ | Osimhen | Petrovic
    https://www.youtube.com/live/Qe4ccu9kNbg?si=EvlC0OXg3uBsSRJt

• Kaleci işini de sağlama alsak artık iyi olacak. Leo Franco dönemini tekrar yaşamak istemiyorum 🟡🔴 Galatasaray 2025/2026  #5YıldızlıŞampiyon🏆 [ANA KONU] ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 

• DinoCrocetti kullanıcısına yanıt

Kaynak sağlam değilmiş bouernomouth haberi için

Ama chelsea kiralamaz ya o iş yaş yani

De gea veya sommer gelecek.Muhtemelen de gea olacak

• Nuntius kullanıcısına yanıt
    Adam taraftarına zerre saygı duymadığını açık açık söylüyor. Zaten onun dikkatini verdiği kısım o taraf değil onu nasılsa ikna ediyor her seferinde.
    Bu maliyetlerin asıl sebebi de aday olacaklara gözdağı vermek. İmzayla şunla bunla hasbelkader kazanırsanız gireceğiniz borç yükü bu diyor. O yüzden ben koçum bırakın ben girdim ben hallederim bu sene o sene diyor.
    Yada benden sonra tufanda diyor olabilir. Her türkü daha beter olun zerre umrumda değil.

• Maestro725 kullanıcısına yanıt

De gea yeni uzattı zaten almamız mümkün değil , mutludur o da orda yine birileri sallıyor twitter'da gördüm bende.

En mantıklı olan Savic , zorunlu opsiyonla verirler onu.Olmazsa da Sommer alalım 2 sene sonra veririz iyi para birilerine.Sommer zaten adı geçenlerin hepsinden iyi kaleci 1-2 sene için.

• DinoCrocetti kullanıcısına yanıt

Maaşı kaç de gea nın ona bakmak lazım fiorentina için çok mu

• Vergisiz 2.5 alıyormuş de gea

Fazla geldi bence 2028 e kadar çekmezler o maaşı.gençleşme yapabilirler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maestro725 -- 8 Temmuz 2025; 17:44:41 >
  • Maestro725 kullanıcısına yanıt

2.2 net falan.Oyuncu da gelmez zaten buraya Morata'ya sorsa o da gitme der.Hem iyi para alıyor , hem floransa süper şehir hem 2.kaptan oldu , Pioli geldi vs falan gelmesi için hiçbir sebep yok buraya.İyi de oynuyor orda sanmam düzenini bozmaz ki bozsa bile Fiorentina vermemek için 15 ister , zorunlu opsiyon falan da koymaz

• https://x.com/sco1905/status/1942594206003835198?s=46

aha

• AslanAvda kullanıcısına yanıt

• 
Sayfa: önceki 532533534535536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.