Şimdi Ara

🟡🔵Fenerbahçe 2025/2026 Sezonu ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ [ANA KONU] (6392. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Hopdediks-Dediğimdediks , 3qzotix Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 11 Misafir (3 Mobil) - 9 Masaüstü4 Mobil
5 sn
127.854
Cevap
361
Favori
3.051.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
74 oy
Popüler Konular listesinde
2. Sırada  bugün en iyi #1
Giriş
    Fener bu ligin Robin Hood’udur. Zenginden alır fakire verir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Trabzon yener ve biz de Beşiktaş'ı yenersek herkes takıma hocaya destek olalım ayağı çekecek.

Trabzon yener ve biz puan kaybedersek hoca moca kalmayacak üçüncülüğe düşeceğiz çünkü. Muhtemelen o senaryoda hoca maç sonunda kovulur.

Galatasaray yener biz puan kaybedersek de yine iş bitiyor. O zaman da kovulma ihtimali var.

Sonuçtan ziyade oyun önemli. Derbilerde performansımız iyi. Galatasaray ise bu sene derbilerde cacık. Beşiktaş'ı nasıl yendikleri ortada, tüm yorumcular nasıl doğradıklarını anlattı gösterdi. Trabzon ise bir anda potaya girdi bu sefer yatmak istemeyebilirler. Bizim kaptanlar, yıldızlar da sorumluluk bizde hocalık bir şey yok dediler. Öyleyse çıkıp savaşacaklar. Bu saatten sonra hocaları için oynamaları lazım, sonucu beraber göreceğiz.

• Yapı var diyenlerin çoğu Tedesco'dan memnun değil yapı varsa hocanın ne suçu var? Ha bence yapı yok ama hocanın suçu da yok tabi Karagümrük yenilgisi hariç olur öyle arada Galatasaray'da yenildi bak misal Konyaspor. Asıl olmayacak şey Kasımpaşa beraberliği onu da sol stoper almaya tenezzül etmeyen yönetim açıklasın Yiğit Efe ve Guendouzi ile oynamıştık o maç belki hatırlamayanlar vardı son dakika berabere kaldık. Bu sorun da asla hocaya yazmaz, hoca da diyor zaten mecbur kalmazsam Yiğit Efe oynamaz diyor ama o dönem 3 as oynayabilecek stoperi de sakat idi. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emiliamernes1996 -- 28 Mart 2026; 23:51:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

4-2-3-1

Kanatlar kanattan çok içe deparlar atan forvet gibi oynar. Kerem bunun için uygun. Bir tane de false 9 koyarsın santrafora. Talisca da hem on numara hem de santrafor için alternatif olur.

Asensio ve santraforun asist yükünü çekeceği kanatların ise gol atacağı sistem.

Yönetime stoper ve santrafor almadığı için tepki desem onun için de çok geç bir tepki.

Goztepe maçından beri saçmalıyordu, Antalya ve Samsun'da doruğa çiktı artık, heralde Samsun macini kaybetmek istiyordu kaybetmeyince daha saçma bir şey yaptı diye dusunmeye basladim.

Bunun daha otesi Sıdiki'yi kaleye koymak falan o kadar ileri gidemez.

Yani o yüzden bana Tedesco hikayeleri anlatmak çok saçma geliyor.

Bence yeni başkana zaman tanımak için erken bir seçim olsa ve yeni başkan gelecek sezonun Fenerbahcesini kurmak icin şimdiden , baskılı güncel bir hucüm futbolu oynatan bir hocayla anlaşsa, beyaz bir sayfa açsak...

Kaostan istikrar çıkmaz. Gs'de istikrar var çünkü her sezon sampiyon oluyor:)

Bizi şampiyon yapan koçların hemen hepsi zaten geldiği ilk sezon şampiyon yaptı. Aksini ben bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanmerto -- 29 Mart 2026; 1:23:18 >

Osimhen sakat ve 2si deplasman 3 tane aşırı zor maçınız var. Şampiyonluk garanti sanmayın  

AMD Ryzen 9 9950X3D2 /// Nvidia GeForce RTX 5090 /// Asus ROG Crosshair Glacial AMD X870E /// ASUS ROG Ryuo IV SLC 360 /// ASUS Essence STX II Sound Card /// G.Skill Trident Z5 RGB DDR5-6400MHz CL32 64GB /// Seagate BarraCuda Pro 10TB /// Samsung 860 QVO SSD 4TB /// Crystal Series 570X /// Seasonic 1200W Prime // CableMod PRO ModMesh Renkli Kablo // Alienware 34 QD-OLED (AW3423DW) + Dell UltraSharp UP3218K

Kroyum ama para bende.
  • Rakanoth kullanıcısına yanıt

Nedense içimde hala FB nin şampiyon olacağına dair inanç var.

Öncelikle bizi ilk sezonunda şampiyon yapan hocaların hepsi sene başında takıma geldi. Yani transferleri kendileri yaptırdı, kampı kendileri yaptırdı. Bu hoca Ekim’de geldi. Aynı kefeye koymak haksızlık değil mi?

İkinci olarak şampiyon olduğumuz son seneye bakalım. Volkan-Caner-Egemen-GG-Topal-Meireles-Baroni-Kuyt-Sow-Webo. Kadronun neredeyse 90% bir sene önce UEL yarı finali yapmış takım. Bu ne demek? Kadro istikrarı demek. Size çarpıcı bir örnek vereyim. Bu sezon 3-2 yendiğimiz BJK maçı ile geçen sezon 1-0 yenildiğimiz maçlarda ilk 11’de kaç aynı oyuncu vardı biliyor musunuz? Ben söyleyeyim size. SIFIR. Düşünün 1 sezonda takımın ilk 11’i tamamen değişmiş. Böyle bir şey olabilir mi Allah aşkına siz söyleyin böyle bir takım şampiyon olabilir mi?

“Üçüncü olarak hücum futbolu. Biz Mou’yu çok defansif diye göndermedik mi? Bu takımı 3 transfer dönemi o kurmadı mı? 2 kamp dönemi savunma futboluna o alıştırmadı mı? Normal değil mi bugün çok iyi hücum takımı olmamamız. Ayrıca hücum oynamaya çalışıyoruz. Bakın ben demiyorum bunu Guendouzi diyor:

“Tedesco ile iki aydır çalışmamıza rağmen çok şey öğrendim. Büyük bir teknik direktör. Arsenal'de birlikte çalıştığım Unai Emery'ye benziyor. Hücum odaklı, her zaman topa sahip olmayı, güzel oyun oynamayı ve gol atmayı istiyorlar. İkisi de kimliği belli bir oyun sunmaya çalışıyor."

Buyrun. Siz baba Klopp getirin kendi kurmadığı bu güdük ve bol sakat takımla bu kadar hücum oynar.

Son olarak ilk sezonunda şampiyon yapan hocaların hepsinin kadrolarına birlikte bakalım. En iyi kadrolar hep bizdeydi. Açık ve net. Alex-Niang gibi ikili kimde var? Kuyt-Sow-Webo-Emenike gibi 4’lü kimde vardı? Şimdi elinize vicdanınıza koyun. En iyi kadro bizde mi? Hayır değil. Bunu şu sebepten diyorum evet bu hoca gitsin sizin dediğiniz gibi bir hoca gelsin. O da ilk senesinde bu GS’yi zor geçecek. Allah aşkına 75 M santraforu olan, 30M sağbeke, 30M kaleciye sıkan, Sane gibi İlkay gibi oyuncuları yedek oturtup devre arası sende olmayan Lang’ı dahi alan takımı daha kötü kadroyla ilk sezonunda geçecek hoca varsa hemen gelsin. Tedesco benin babamın oğlu değil. Gerekli şeyleri yaptı kalmayı hakediyor.

• Şu bizden gideceklere baktım ama İrfan Can Eğribayat ve Carlos hariç hiçbirini satamayız. Carlos'u %90 Como aldı bile, İrfan'ı da bir takım alır yerli kaleci olarak. Amrabat'ı da sanırım Olympiakos istiyordu ama son durum ne bilmiyorum bence ne verirlerse gönderelim. Bu listeden bir tek Carlos'a üzüldüm adamı kullanamadık tek bit maçta bile sakatlıktan Como'da fena da oynamıyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Skor odaklı bakmayı anlamıyorum. Önümüzdeki 10 maçı zar zor yensek ama kazansak hoca başarılı, çok çok iyi oynayıp yenilsek, hakem hatası - şanssızlık vs. hoca çok kötü mü olacak? Uzun vade planlama yapacaksak bu kafa yapısını bırakmamız lazım. Form geçici bazı temel özellikler kalıcıdır.

Erenin başkanının çöpleri bir şekilde temizlenecek. artık üçe beşe bakılmayacak.

Saran da daha gelmeden Conceiçao falan getirecem diyordu, yani Tedesco yollanırsa da Saran doğru bir isim getirmeyecek. Şu Kante'den yediğimiz kazığı yerine koysun Saran efendi önce. Koymayacaksa da gölge etmesin, ya profesyonel idareci getirsin, bu Göztepe'yi yönetenler gibi profesyonellere devretsin idareyi ya da bıraksın. Tedesco gidecekse yeni başkan yollasın, kimi getireceğini de seçilmeden söylesin, ona göre seçilsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PunisherLord -- 29 Mart 2026; 10:38:27 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 🟡🔵Fenerbahçe 2025/2026 Sezonu ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ [ANA KONU]

umarım doğru değildir

bir orta saha oyuncusu için, kulübün 1 yıllık gelirini vermediklerine şükretmemiz gerekiyor. yarım sezon 5.5 milyon, sonraki 2 sezon, sezon başına 11 milyon euro. şaka gibi paralar. neyse ki adam genç . gelişir daha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 29 Mart 2026; 10:57:17 >
  • 1234Rambo kullanıcısına yanıt

sabretmeliyiz. 🟡🔵Fenerbahçe 2025/2026 Sezonu ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ [ANA KONU] 

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.